Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

162 hozzászólás

 • man30 március 14. 05:49

  138
  Te álom világban élsz! A politikusok lopnak, szerinted majd ha jön xy az nem fog lopni?
  Annyi a különbség csak, hogy ha a baloldal lett volna hatalmon akkor tele lennénk migránsokkal.
  Gyurcsán haverod lement csókolgatni a vadakat a kerítéshez.
  Sőt meg is mondta, hogy loptak reggel, délben, meg még este is.
 • [ törölt felhasználó ] #138 március 14. 06:31

  139
  @man30: Az a baj hogy bármennyit lopnak ti szartok rá, újra megszavazzátok, mert szart sem ér az értékrendetek, így neveltek titeket, beTeg emberek vagytok.
  Nem tudom honnan vetted hogy gyurcsány az haverom, minden téren totál homály van nálad, ahogy látom. Egyik sem haverom, Vona sem, de úgy látszik csak ő kenne képes igazi elszámoltatásra. Még az sem dőlt el melyikre voksolok, de az biztos hogy ezeket el kell zavarni.

  Aki szerint pedig rendjén van az ha egy párt kétharmad többségben van jelen a parlamentben, az ne politizáljon. Sajnos sok ilyen ember van. Ezek az emberek többnyire güriznek egy gyárban, élvezik ha kizsákmányolják őket, jól érzik magukat egy diktatúrában, pont leszarják ha minden csatornából ugyanaz a fos ömlik, mert szeretik a fost, a fos a lételemük.
  A boltban is ők veszik le a fost a polcról, van mellette ugyan más is, jobb is, de nekik a fos kell.
 • [ törölt felhasználó ] #135 március 14. 07:33

  140
  @Csirkeláb: Ő kevesellte. Megtoldotta nyolcszázmillióval:
  Ismét gondolt anyukájára Kósa Lajos - mno.hu
 • Csirkeláb #140 március 14. 08:37

  141
  @_voodoo_: Az már kicsit több az optimálisnál.
 • pushup #136 március 14. 10:16

  142
  @man30: mostantól hívhatlak faéknek? mert egyszerű vagy de nagyon.

  utoljára elmondom, aztán hagylak:
  itt nem arról van szó, hogy valaki támogatja-e az illegális bevándorlást, vagy sem (már magán ezen a mondaton lehetne két bekezdést mérgelődni, de azt úgysem értenéd, ezért nem megyek bele). itt arról van szó, hogy a bevándorlás nem valós probléma, hanem csak elterelés. ha párhuzamot akarnék vonni, kb olyan, mint amikor 170-nel mész a hegyről lefelé, lent vár egy kanyar, de nem fog a féked, mert a szerelő 19 éve rá sem nézett, a légzsákod az utolsó műszakinál kiszerelték és eladták valakinek, a biztonsági övedet tegnap vágta ki a szomszédod, hogy jó lesz neki a válltáskájára pántnak, egyébként tele van az utastér le nem rögzített nehéz, éles és kemény tárgyakkal ... te meg annak örülsz, hogy nem a másik kocsival jöttél (van fék, légzsák, biztiöv, hifi, navi, akármi), mert annak kiégett a bal hátsó féklámpája
 • man30 március 14. 17:00

  143
  "Az a baj hogy bármennyit lopnak ti szartok rá"

  Nézd már meg, hogy mennyi szocialista ül a börtönben. Szétlopták az országot.
  Itt nem az a kérdés, hogy a Fidesz meg e nyeri a választásokat, hanem, hogy mennyivel fog nyerni.
 • kléni #143 március 14. 17:45

  144
  @man30: Most, 140 üzenet után mondd meg: úgy látod, ezzel a poszttal elérted az oldal elveinek követését, amikben az áll, hogy politikai dolgokat kerüld, ne káromkodj, stb., vicces és valóban érdekes, még véletlenül sem értelmetlen szájkarate zajlik itt? Volt ebben a vitában bármi olyan, ami máshol már nem vitattak meg millió alkalommal? Beleillik ez a témakör a képtelenség többi posztja közé, szórakoztató volt itt egymást sértegetni, lehülyézni, uszítani? Tök frankó, hogy te meg akartál osztani egy videót a határzárról, és más célod nem volt, de ha mást érsz el vele, ezt kidobhatod a kukába.
 • man30 március 14. 18:01

  145
  Igazad van kléni. A határvédelem fontosságára szerettem volna felhívni a figyelmet, ezzel a remek összefoglaló videóval. Elfordult a társalgás politika irányában, valahol érthető is mivel jönnek a választások. Szerintem mindenki elmondta a véleményét ezzel kapcsolatban. Mindenki arra szavaz majd akire akar, és ez így helyes.
 • [ törölt felhasználó ] #143 március 14. 19:11

  146
  @man30: De ugye fogalmad sincs róla miért nincsenek börtönben feriék? magdi
  Ne haragudj, de oly csöppnyi logikával rendelkezel, hogy nem kellene politikai vitákba keveredned. Ikszeld be csendben a maffiát, és mindenki jobban jár.
 • [ törölt felhasználó ] március 14. 23:46

  147
 • man30 március 15. 00:53

  148
  Feriék azért nincsenek a börtönben, mert a Fidesznek nem célja.
  Kell ellenfél is, és ki az a normális ember aki Feriéket újra megválasztaná?
  Amúgy ha ennyire biztos vagy abban, hogy ha a Fidesz nem nyer, abban az esetben én szívesen fogadok veled.
 • [ törölt felhasználó ] #148 március 15. 01:54

  149
  @man30: Összefoglalom: Szerinted a szocik szétlopták az országot, de nem ülnek börtönben mert a fidesznek nem célja az elszámoltatás. Ezt ugye bűnpártolásnak nevezik. Ezek után továbbra is szimpatikus neked ez a gennyes társaság.
  Hát gratulálok, egy cseppet sem vagy különb náluk.
  Hol is írtam én olyat hogy biztos vagyok a fidesz bukásában? Linkeld már be légyszi. Tényleg fölösleges erőltetned a saját gondolatokat, nézzed az m1-et, magold be a soros-migráns mantrát, és április 8-án lájk a maffiára. rape
 • man30 március 15. 03:10

  150
  Neked súlyos értelmezési problémáid vannak.
  "Szerinted a szocik szétlopták az országot" Miért nem lopták szét?
  "de nem ülnek börtönben mert a Fidesznek nem célja az elszámoltatás." Ki mondta, hogy nem ülnek a börtönben? Éppen azt írtam, hogy nézd meg, hogy mennyi szocialista ül a börtönben. Te "Feriék" alá minden szocialistát egy kalap alá vettél. Arról beszéltem, hogy A Fidesznek, "Feriéket" amibe bele értem a közvetlen bandáját is, nem célja eltávolítani a politikából, mivel többet nyernek ha jelen vannak.
  "Ezek után továbbra is szimpatikus neked ez a gennyes társaság." Ez politika, a legkisebb rosszra szavazok, felőlem Gipsz Jakab is lehetne, csak ne hozzák ide a Migránsokat. Te állom világban élsz, ha azt hiszed majd jön xy aztán majd minden jó lesz, nem lopnak majd, és kolbászból lesz a kerítés.
  "Hol is írtam én olyat hogy biztos vagyok a Fidesz bukásában? " Te ezt honnét vetted, hogy én olyat állítottam rólad, hogy azt állítottad, hogy a Fidesz nem fog győzni? Én azt írtam, hogy amennyiben biztos vagy abban, hogy a Fidesz nem fog győzni, abban az esetben szívesen fogadok veled.
  "Tényleg fölösleges erőltetned a saját gondolatokat, nézzed az m1-et, magold be a soros-migráns mantrát, és április 8-án lájk a maffiára. rape" Ezzel a kijelentéssel csak saját magadat minősíted.
 • [ törölt felhasználó ] #150 március 15. 06:54

  151
  @man30: Azt hittem ironizálsz, ugyanis közel sem csuktak le annyit amennyit kellett volna. Fleto nem lett elszámoltatva.
  A második résznek fuss neki még egyszer madgi olvasd el mit írtam, és még magadat is rosszul idézted...
 • [ törölt felhasználó ] március 15. 09:11

  152
  151 hozzászólás, te jó ég xd Mehettek mindannyian a görbe bot alá, bár már ott is vagytok xd
 • [ törölt felhasználó ] március 15. 09:14

  153
  Imádjátok
 • [ törölt felhasználó ] #152 március 15. 09:31

  154
  @kisokka: Nagyjából 8 évig nem politizáltam. Most van itt az ideje hogy dönsünk a sorsunkról, akarunk-e diktatúrában élni vagy sem. Nem sok idő van már április 8-ig, bírd ki ezt a keveset. :P
 • [ törölt felhasználó ] #154 március 15. 09:46

  155
  @_voodoo_: Baromság. Minden választás előtt ezt mondják az egyedek, akik a fenti képen néznek bele a kamerába. Túl sokszor hallottam már ezt, túl kevés jövővel, unalmas.
  Hagyd a francba te is. Időpocsékolás az egész.
 • kléni március 15. 17:37

  156
  Menjetek már, tök béna itt ez a civakodás. Ezt übereljétek:
  3,14 m hosszú kigyó? -Píton
  xD xD xD xD xD
 • [ törölt felhasználó ] #156 március 15. 22:05

  157
  @kléni: 3,14 m? A ton-hoz? Alábecsülöd, bár lehet olyan anyag. Nem, nincs a Földön. Kérdezzük meg a csillagászokat, biztos van ilyesmi, amiről még ők se tudnak, de LÁTJÁK, hogy van.
 • man30 március 19. 21:54

  158
  A sors fintora, vagy öröm az ürömben, hogy ebben az esetben épp a kormány korrupciója és jól kitaposott, kiépített hálózata biztosítja be a saját megvesztegethetetlenségét az árnyékkormány, vagy pénzhatalmi világelittel szemben. A gyenge, korrupt országokat, amik még zsarolhatók is mellé, az EU megvette vékáslag, akiknek tudjuk kik dirigálnak.
  A nyugati példát követnék a magyarországi ellenzék kis pártjai is, mert megvesztegethetők.

  Ti általában minden Fidesz szavazót hűlyének néztek, de észre kell venni, hogy történelmi időket élünk. A Kalergi terv, amit a Fidesz Soros tervnek nevez dübörög a nyugati világ kapuján. Ebben a kétes időben van Magyar akinek kedve van szerencsejátékot játszani választáson?
  Ez a kormány bizonyította, hogy a határokat zárva tartja.
  A Jobbik nem (persze lehetősége sem volt még rá), és amióta szélsőbaloldali liberálisokkal homokozik együtt a játszótéren, azóta kétlem, hogy be is tartaná ezt a legfontosabb fogadalmát, mint ahogy sok mást sem tartott be ezidáig...Sajnos.
 • LongJohnHolmes #158 március 19. 22:09

  159
  @man30: Visszanéztem a hírre és mit látok! Téged. Végre egy felvilágosult ember! (Persze lehet, hogy van még feljebb is valaki, de nem olvasom vissza.) Már megtettem a kötelességemet itt pár napja. Üdv a klubban cimbora :)
 • [ törölt felhasználó ] #159 március 19. 22:18

  160
  @LongJohnHolmes: @man30: Na menjetek szobára!
 • man30 március 20. 23:20

  161
  Néhány dolog amit a FIDESZ csinált. Kifizettet IMF és EU hitel . A felújított kórházak tucatjait. Vagy a világ legkorszerűbb CT-jét amit nem rég vásároltak. A MÁV, BKV , Önkormányzatok, Egészségügy dollármilliárdokban felhalmozódott adósságának elengedését ,vizitdíj, örökösödési adó,eltörlését, a háromgyermekes családok adómentességét,CSOK, iskolai ingyen tankönyv ingyenétkezés, ingyenes nyelvtanulás,600,000 új munkahely a közmunkások nélkül, a bóvliból az ajánlottba sorolás különböző pénzügyi elemzők ajánlásával, a söralátét nagyságú adóbevallás helyett NAV számolja ki a jövedelemadónkat(ergo túlteljesítve a söralátét a félkilós paksaméta helyett), kormányablakok az egyszerűbb ügyintézésért, ingyenes telekkönyvi papírok és személyi igazolvány,az egészségügyi dolgozók és pedagógusok soha nem látott fizetésemelésének mértéke,a tűzoltók túlórájának kifizetése Gyurcsány Ferike helyett, a libások és a diákmunkások kárvallottjainak kártalanítása,a BKV,mentők és rendőrség elavult autóparkjának cseréje,a MÁV vagonjainak szinte teljes cseréje a fontosabb vonalakon,a Gyurcsány Ferike által elkótyavetyélt pécsi és budapesti vízművek, Mol részvények , bankok ,energia szektor egyes részeinek visszavásárlása. Na ennyi hirtelen elegem lett a felsorolásból.
 • kléni #161 március 21. 00:07

  162
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!