Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

6 hozzászólás

 • GaLionE 2020. április 7. 10:26

  1
  Ez rohadt jó :D

  (kiváncsi lennék hogyan csinálja)
 • GergőART 2020. április 7. 16:42

  2
  Nagyon ügyes előadó! :) Egyébként a jobb kezére van felkötve a madzag. Ha leengedi a kezét feljön a cigi, ha felemeli, akkor leereszkedik. Na meg rettentő sok gyakorlás. Engem az érdekelne, hogy milyen zsinor és pontosan hol van elvezetve.

  Itt a srác jóval gyakorlatlanabb
 • GergőART 2020. április 7. 16:42

  3
 • Inhouse #1 2020. április 8. 09:24

  4
  @GaLionE: Anélkül, hogy pontosan tudnám, csak a látottakból... Kell egy nagyon vékony, hajlékony damilszerű nylon zsinór. Mivel a horgászoknál már 6kg-ot is tudnak a sima 0,25mm-esek, el lehet képzelni, hogy milyen vékony lehet egy olyan, amin csak egy pár grammos cigi lóg. Így már a mester sem igen látja, csak tudja, hogy hol kell lennie. A zsinór egyértelműen a jobb keze egyik ujjára van kötve, és hátulról van átvezetve a feje tetején, a hajszálai között, és a homlokánál lóg le. A haja nem engedi lecsúszni oldalra a damilt, illetve csillapítja is valamennyire a mozgást, bár ezzel akár gondot is okozhat. A fejének mindig előre kell kicsit bólintania, hogy eltartsa a cigit az orrától, testétől. Az biztos, hogy rengeteg gyakorlás kell, mire ilyen szinten megy a dolog. Illetve külön történet hozzá a vicces részeg figura, amivel telitalálat lesz a produkció.
 • blaise21 #4 2021. november 5. 15:27

  5
  @Inhouse: Nem jó, bakker. Amikor az orrához emeli, és csóválja a fejét, akkor együtt mozog a fejével. Ha damil lenne, kilengne oldal irányba. Meg a duci néger csaj fujatja legyezővel, és meg se mozdul....itt valami másnak kell lennie..... de nem értem. :D :D
 • blaise21 #3 2021. november 5. 15:28

  6
  @GergőART: Mármint ebben a videóban legyezi a néger csaj.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!