Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A fiatal lány 2002-ben állt be katonának! :|

2007-ben Iraki Bászrában szolgált, ahol egy öngyilkos merénylő felrobbantotta magát és egy épületet. Hannah is ott volt, és súlyosan megsérült.
A robbanásban leszakadt a bal lába, el törtek a kezei, egyik szemére megvakult, és az utána kialakult tűzharcban még meg hason is lőtték, emiatt a méh-e is tönkre ment, közben szívrohamot kapott és 3 napig kómában feküdt! Hannah 4 évet töltött utána tolószékben és posztraumatikus stresszben szenvedett, nehezen tudott kijönni a depressziójából és nem látta az élete értelmét, ettől jelentős súlyfeleslegre tett szert, ami csak nehezítette a lelki sorsát.
A honvédelmi minisztérium 380000 Font kártérítést ítélt neki, amit úgy döntött az élete megváltoztatására fordít. Nekiállt sportolni, és futáshoz alkalmas protézist szerzett be. Ezt követte egy sor kozmetikai eljárások, ebből: hasplasztika - 10500 Font , a reális protézis - 12500 Ft , gyomor sávozás - 10500 Ft , mellnagyobbítás - 11500 Ft , arc - 3000 Ft , hajhosszabbítás - 5000 Ft.
Hannah visszanyerte a korábbi életkedvét, és ez olyannyira megváltoztatta az életét, hogy a sérült méh-e ellenére egy egészséges gyereknek is életet tudott adni. Persze ne feledjük el a párja és a családja rendkívüli segítségét! kalap

9 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!