Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Vlada Dzyuba bizonyára nem így képzelte a tinédzser korát.

Már korán felfigyeltek az orosz lány szépségére és sok helyen fellépett. Így került egy Kínai modellügynökség látókörébe, akik 3 hónapra le is szerződtették és fel kellett lépnie a Shanghai Fashion Week-n.
Csak arról felejtettek el szólni, hogy ez bizony kemény rabszolgamunka lesz. Ugyanis napi 13 órát dolgoztatták, ráadásul egészségügyi biztosítást és szolgáltatást sem kötöttek vele.
Így amikor eljött a divatbemutató napja Shanghai-ban akkor a pódiumon egyszerűen összeesett. Azonnal kórházba vitték, ahol megállapították, hogy kómába esett mivel krónikus agyhártyagyulladása volt. 2 nap múlva meghalt.
Most vizsgálják, hogy nem figyeltek fel a lány megbetegedésére? (nyilván a túlhajszolt tempó miatt erre nem volt idő) Az anyja is csak annyit mondott, hogy amikor beszélt Vlada-val,akkor ő nagy fáradtságra panaszkodott már napok óta, de nem törődtek vele. A modellügynökség most durván megüti a bokáját, mert fiatal korúakat max. 3 órás munkarendbe lehet állítani. A napi 13 órás munka ezt jelentősen meghaladta, teljesen kimerítette a lány tartalékait, amíg el kapta a fertőzést amely könnyen legyűrte a gyenge szervezetét.

6 hozzászólás

 • DadPool 2017. október 30. 16:48

  1
  Én mint szülő ennek a lánynak a szüleit felrúgnám a picsába. Hogy a tökbe engedhetik, hogy egy gyerek ezt csinálja, dolgozzon? Tönkreteszik mint a példa mutatja.
  Én soha nem engedném, hogy egy pénzéhes banda dolgoztassa a (szintén 14) lányomat. Majd ő 18 évesen eldöntheti akar-e ezzel foglalkozni?
  Szívtelen szülők. Nem tudják mi jó a gyereknek, halálba küldték! Basszus...ki vagyok....
 • Malac 2017. október 30. 17:20

  2
  Nem kell 14 évesen kurválkodni.
 • DadPool #2 2017. október 30. 17:36

  3
  @Malac: mond te teljesen hülye vagy? Egy gyerekről beszélsz! Aki nem tudja megítélni még 14-évesen, hogy mi a jó neki. A szülők a felelősek ezért. Ők biztos, hogy kurva nagy faszok! Nekik kell tudni, hogy ez a világ NEM való a gyereknek egyiknek sem. A magyar TV műsorok között is van ilyen, és én szívből gyűlölöm ezeket, betiltanám
  Egy gyerek játsszon, élvezze a fiatal korát, épp elég gondja lesz felnőttként.
 • LongJohnHolmes #3 2017. október 30. 22:15

  4
  @DaDPool: Hát neked aztán tényleg van gondod :)
 • gams 2017. október 31. 04:19

  5
  Hmm mai fiatalsag 13 oras muszakok kemeny 3 honapig es belehal xD megeret az emberiseg a pusztulasra xD
 • Sajnos 2017. október 31. 09:17

  6
  Nem azért, de nem az uránbányába küldték le 13 órára, hanem gondolom öltözködni kellett, meg sminkelni stb. Hm, nagyon kemény lehetett.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!