Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
grat a sok baleset mellé :yeah:

14 hozzászólás

 • .kEPi 2013. november 15. 17:12

  1
  Na ilyenről is csak álmodhatunk:D Soha nem lesz ingyen jegy idehaza! Sőt, ha van, akkor is gyanús vagy:D
 • Athesz 2013. november 15. 17:26

  2
  Plusz nálunk szétlopnák első éjjel.
 • boxer70 2013. november 15. 17:27

  3
  Maximum nálunk a bkv vezetősége guggolna. ( ülne a sitten )
 • DiEgO_Cort3zZz 2013. november 15. 18:54

  4
  Hm...érdekes. Mikor vannak ilyen cuccról, mint ez vagy régebben volt az ölelős Cola autómata (itt is volt róla vidi), esetleg egyéb, szabadtéri újdonságokról, érdekességekről posztok, mindig megjelennek az olyan kommentek, hogy "nálunk aztán szétkapnák", "itt még ki se hűlne a tenyérmeleg anyacsavar és már vinnék a dakoták", stb. Kérdezem én, Magyarországon tényleg ennyire rossz? Esetleg ti éltek a legpocsékabb környéken? Talán egészében véve Magyarországon mindenki be van oltva valami negativitás-szérummal? Mintha verseny menne a kommentelők között, hogy ki tud nagyobb csapást leírni. Nem értem a matematikáját ennek a hozzáállásnak. Nekem külföldről soha nem tűnt annyira tragikusnak a helyzet, mint ahogy az lejön a kommentekből. Vagy csak az a baj, hogy nem ott élek és nem érzem a bőrömön a mindennapokat?
  A hsz-ek alapján Szomália Magyarországhoz képest szexolajos orgia.
  Nem kötekedni akarok, csak érdekel, miért vannak ilyen vélemények... :)
 • adriai6 #4 2013. november 15. 19:05

  5
 • DiEgO_Cort3zZz #5 2013. november 15. 19:27

  6
  @adriai6: De komolyan nem értem... :)
 • .kEPi #4 2013. november 15. 19:36

  7
  @DiEgO_Cort3zZz: ez van sajnos. nagyon sokan sutyiban lopnak, csalnak, utána meg botránkozva, szánalmasan lenézik a másikat, aki ugyanazt teszi. Persze vannak normális emberek, de ránézésre nem könnyű elsőre megmondani. És persze a dakota nép egyre aktívabban állnak sorba a családi pótlékért:) (Ja, amúgy nem lakom szar környéken.)
 • Athesz 2013. november 15. 19:51

  8
  Pont az. Úgy szar ahogy van.
  Te mitől lennél pozitiv ha úgy állna a szitu h még meg is tervezted h mit akarsz tanulni mit szeretsz csinálni h van egy célod nem csak végiglébecoltad az iskolákat.
  Erre suli befejezte után itthon döglenél 1 évet mert basznak pályakezdőt felvenni , a hirdetések egy része kamu mert előre megvan kit vesznek fel , van olyan ahova GYPs v bevándorló kell csak mert arra több juttatást kap a cég és én még legyek rohadt hálás mert nevetséges összegért felvettek a hivatalba ahol mit látok a gyapotszedők 5ből 5 nap ott vannak teleülik a folyosót hallgatod a rákot, a gecit, a minek vannak ezek itt-et és rinyálnak tartják a markukat és KAPNAK IS pénzt. Ezt a főfő a parlamentbe megkoronázza azzal h jön jövőre a választás kell a statisztikán szépíteni télire alkalmaz 100 fő gyapotszedőt az útra de mivel ők a rejtett lehetőség meg felemeli őket így aztán TÖBB FIZETÉSÜK VAN MINT NEKEM a semmire azért h a falat támasszák.
  Na legyél már így pozitív ...Ezért tanulhattál.
 • DiEgO_Cort3zZz 2013. november 15. 20:57

  9
  Nem akartam senki tyúkszemére rálépni, csak hajtott a kíváncsiság. Talán nem a megfelelő fórumot választottam a téma boncolgatására, de itt tudom a legszélesebb körben elérni az anyaországiakat. Naívan hiszek abban, hogy a mi sorsunk és a tiétek is ott jobb lesz. Mást nem is nagyon lehet tenni, mert megkattannánk az élet igazságtalanságain való folytonos örlődéstről. Vagyis én így érzem. Könnyebb hinni a pozitív változásban. :) (nem, nem iszok és nem is narkózok, sőt, a fény gyermeke sem vagyok :D ) Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
  Hogy a poszttal kapcsolatban is írjak, nyilván nem utaznék ingyen, mert kb 16-ot se tudnék megcsinálni, nem 30-at. :D
 • .kEPi #9 2013. november 16. 09:40

  10
  @DiEgO_Cort3zZz: És te merre laksz, ha szabad kérdezni?
  Amúgy nem a semmiért van ez a nagy "menjünk 'mán angliába, 'me ott legalább van munka". Mindenki ki megy külföldre, akinek van lehetősége/bátorsága és sokan már nem is akarnak hazatérni, mert nem látnak lehetőséget. Persze van, akinek sikerül elérni idehaza egy jó rangot és persze nem érti, hogy miért ez a nagy kivándorlás.
  Az a baj, hogy egyre nagyobb a munkanélküliség. Egyik nap olvastam, hogy egy munkanélküli nő 2 diplomával nem akarta elfogadni a számára kijelölt munkát (parkot szépíteni meg havat lapátolni) és ezért kivették a munkanélküliek listájáról:) (Ergo ő nem is létezik?)
  Így legalább csökken a munkanélküliség és javul az arány. Magyarország jobban teljesít...
 • Athesz 2013. november 16. 15:20

  11
  Igen jól látod nem is létezik. Ha nem működik együtt a munkaüggyel, vagyis ha nem fűlik a foga a melóhoz bármi is az törlik a rendszerből és 14 hónapra nem kap semmi juttatást sem.
 • DiEgO_Cort3zZz #10 2013. november 17. 12:54

  12
  @.kEPi: Szerbiában születtem, élek és dolgozom. :) Tudnék mesélni én is érdekességeket. De, mint említettem is, naívan bízok a jóban. :) Azt szoktam mondogatni válaszul az elvándorlásra, hogy azzal, hogy elmennek, az ittmaradottak lassan megkaphatják a legzsírosabb munkákat. :D Szép kis vigasz, nem? :D
 • cannny #12 2013. november 17. 17:39

  13
  @DiEgO_Cort3zZz: Lassan igazad van, legalábbis az én esetemben, több meló jut :D
 • cannny #1 2013. november 17. 17:40

  14
  @.kEPi: Ez oroszországban van, csak egy állomáson, célja: tisztelegni az olimpia előtt
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!