Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Kerestem rá, bocs ha már volt................ de, mekkora......... minden egyes szavával egyetértek!!!!

26 hozzászólás

 • henky111 2010. március 24. 11:47

  2
  öööö..
 • Bundus 2010. március 24. 12:39

  3
  nagyon jó 10*
 • Pollux 2010. március 24. 12:46

  4
  Jajj nagyon szeretem mikor az antizőődek beindulnak és bizonygatnak 1alpvetően hamis állítást a saját lelkiismeretük megnyugtatására! 1valamiben egyet értek Földanya tényleg ki tudja heverni 1idő után az ostoba emberiség "hozományát", de addigra már ku*vára nem lesz itt senki, hogy elmesélje! És ebben ez a legszomorúbb: "Az ózonréteg elvékonyodása megfoszt attól, hogy élvezhesd a Napot, a fényt. A vizek szennyezése attól, hogy fürödhess, úszhass, ihass. Az AIDS és más vírusok a szerelmet veszik el. S mindez együtt megkérdőjelezi, legyen-e utódod. Ha pedig ezt kell feladnod, akkor az élet folytatását, a halhatatlanság egyetlen lehetséges módját adod fel."
  Age of Stupid!
 • Starfall 2010. március 24. 12:52

  5
  huuh.... van valami igasag benne:D
 • bigbudha 2010. március 24. 13:01

  6
  hééééééééé nem ez volt a stoppos a jay és néma bob-ban????????
 • Magister #4 2010. március 24. 13:02

  7
  @Pollux: nem hiszem, hogy antizöld lenne. Sok igazság van abban amit mond. Ne a bolygó megmentéséről beszéljünk, beszéljünk környezet védelemről, mondjuk azt, hogy az életteret akarjuk megmenteni! És szerintem ő is éppen erről beszél, arról, hogy mit művelünk, hogy elvagyunk b@szva. Ami meg a zöldeket illeti: nagyon sok a közöttük a "sötét zöld", mármint agyilag sötét!
 • Pollux 2010. március 24. 13:43

  8
  @Magister: Igen, azt írtam is hogy abban az egyben egyetértek és igaza van, csak az a fajta demagógia, amit használ, sztem pont az ellenkező érzelmi reakciót váltja ki az emberekből pl.: ostoba amcsit megerősíti abban a hitében hogy rohadtul felesleg lecserélnie a benzinzabáló hummerjét, +h a környezetvédelem baromság
  Jön a Katrina, New Orleans eltűnik, reakció: "Jajj hát ez bóórzasztó!" majd visszaül a dszipójába, tövignyomja a gázt, kipöcköli az ablakon az aktuális kemotoxosdoboz mennyiség és örül hogy nem kell többet mosószert vennie, mert már azzal együtt jön a víz a csapból!
  építsünk szélerőműveket, ingyen ad, végtelen mennyiségű energiát: ááá neeem, rontja a kilátást, zavarja a szemet, SŐT elvonja a vezető figyelmét, így potenciális balesetforrásnak minősül!
  Persze tudom vannak a sötétzöldek, akik pl szintén tiltakoznak a szélerőművek ellen, mert belerepülnek a madarak. XD Ezek is ostobák!
  A Földön rengeteg kihalási ciklus volt(a legnagyobbak közül devon,kréta pl.) DE mindegyik lassan, fokozatosan ment végbe több százezer év alatt! Nem arról van szó ,hogy pl. 1adott populációt kiirtott 1vulkán, hanem globálisan. És igen periodikusan ki is lehet ezen időszakok eljövetelét számolni, NANÁ! Most is abban vagyunk. csak, éppenséggel extrémmód rá van segítve a hatás mértékére időben!
 • Silmarwen 2010. március 24. 14:01

  9
  Van valami igazság abban amit mond, főleg hogy nem a bolygóval van gond, hanem az emberekkel...
  Viszont az messze nem normális jelenség, hogy kihalnak állatok miattunk! Az, hogy szépen lassan eltűnnek fajok, mert nem tudnak alkalmazkodni, vagy esetleg átalakulnak, az egy természetes folyamat. De az nem az, hogy pár év vagy évtized alatt írtunk ki teljes fajokat.
  Igaza van a tagnak abban is, hogy nem kell beavatkozni, de ezzel már elkéstünk, és ha már valamit elrontottunk azzal hogy beavatkoztunk, akkor azt hozzuk is helyre, ahelyett hogy csak legyintünk rá. Van például olyan párducfaj, amiből már csak kb 300 példány van az egész Földön! És nem azért mert nem tudott alkalmazkodni, hanem mert az emberek megölték őket a bundájukért és tehénlegelőt vagy egyéb ilyesmit csináltak az élőhelyükből. Ezt hogy heverné ki a természet? Mert ha most úgy hagynánk és nem zavarnánk többet ezt az állatot, akkor is kihalna, mert már beavatkoztunk. Ezek a dolgok be sem következtek volna, ha nem vagyunk itt... Ennek a fajnak (és még nagyon sok másiknak) még itt kell lennie, de mi közbeavatkoztunk. Észrevettük és megpróbáljuk helyrehozni, hátha még nincs késő. Szerintem az a helyes ha cselekszünk, és nem az, hogy mostantól mindent békén hagyunk. Így talán megmenekülnek olyan életterek és élőlények amiknek/akiknek még itt kell lenniük.
 • Pollux 2010. március 24. 14:16

  10
  2idézetet szeretnék még betolni, melyet nálam sokkal bölcsebbek mondtak és ami talán leginkább kifejez mindent:
  "A bolygónk mindig erősebb volt, és mindig erősebb is lesz, mint mi. Nem tudjuk elpusztítani. Ha átlépünk egy bizonyos határt, majd ő söpör le minket a felszínéről, és létezik tovább. Miért nem mondják inkább úgy, hogy "ne hagyjuk, hogy a bolygónk elpusztítson minket"?
  Hát mert a "bolygónk megmentése" azt az érzetet kelti, hogy hatalmunk van, hogy cselekszünk, hogy nagylelkűek vagyunk. Ellenben a "ne hagyjuk, hogy a bolygónk elpusztítson minket" mondat kétségbeeséshez, tétlenséghez és korlátolt képességeink felismeréséhez vezetne."
  Paulo Coelho
  "A legnagyobb igazság, amivel szembe kell néznünk - s ami valószínűleg megfoszt életem hátralévő részében a jókedvre való hajlamtól - az, hogy szerintem az emberek le se szarják, hogy fennmarad-e ez a bolygó, vagy sem. Nekem úgy tűnik, mintha mindenki úgy élne, mint a Névtelen Alkoholisták: egyik napról a másikra. És mintha mindenkinek elég lenne még néhány nap. Nagyon kevés olyan embert ismerek, aki az unokái világáról álmodozik."
  Kurt Vonnegut
 • patti 2010. március 24. 16:20

  11
  Szerintem meg kajak igaza van!Ez a föld megmentése,meg környezetvédelem duma csak eső után köpönyeg!Értse mindenki úgy,ahogy akarja.
 • [ törölt felhasználó ] 2010. március 24. 17:36

  12
  Teljesen egyetértek vele.

  Krisztus korában 100 millió ember élt a Föld nevű bolygón. Az '50-es években 3 milliárd körüli volt a népesség, és jelenleg kb. 6,5 milliárdan élünk itt. Ugye számottevő a növekedés felgyorsulása? Előbb-utóbb eljön az idő és beindul az önszabályozás, esetleg a teljes kipusztulás! Én már most is azt vallom, hogy az utódaink vagy megtanulják megemészteni a műanyagokat, vagy fotoszintetizálniuk kell, ha élni akarnak! Kicsit zöldek lesznek, na és! (Már találtak egy halat, ami képes fotoszintézisre) Akkor meg az lesz a baj, hogy nincs elég CO2!

  A bolygónak tényleg nehéz igazán ártani, túl fogja élni az emberiség pusztítását is!

  Nyújtsd ki a kezed vállmagasságban kétfelé, ez legyen a világegyetem időskálája. Ha ezen nézzük, akkor az ujjunk hossza a föld létezése, a körmünk az élet a földön, és a köröm alatt a piszok az ember megjelenése a földön! Nem nagy karrier ugye?
  Valamivel több mint száz éve használunk igazán kőolajat, és lassan véget érnek a készletek. Ez miatt se kell sokáig aggódni, ha nem lesz kőolaj, nem lesznek környezet károsító járművek, nem lesz műanyag zacsi se!

  OK, leültem!

  Inkább iszom egy sört! :)
 • [ törölt felhasználó ] 2010. március 24. 17:59

  13
  Ja, és ha tényleg 102 éves a csóka, akkor főként igaza van! (Bár a videó biztos régebbi) Gyanítom én a 70-et se fogom megérni!

  static.keptelenseg.hu/a/a8c49e1defef4cdb48ff87d0a58e0d7c.pps…
 • [ törölt felhasználó ] 2010. március 24. 18:04

  14
  Beszoptam a hülye pps-t! Két éve halt meg 71 évesen.
 • [ törölt felhasználó ] #6 2010. március 24. 18:04

  15
  @bigbudha: De igen ő volt!
 • bigbudha #15 2010. március 24. 18:50

  16
  @Harkonnen: mbounce
 • bigbudha 2010. március 24. 18:50

  17
  mbounce:
 • bigbudha 2010. március 24. 18:50

  18
  há mér nem müködik?????????????????????????????
 • bigbudha 2010. március 24. 18:51

  19
  :mbounce
 • bigbudha 2010. március 24. 18:51

  20
  na mind1
 • henky111 #14 2010. március 24. 20:37

  21
  @Harkonnen: Ó bazz én is beszoptam...
 • fulee9999 2010. március 25. 02:17

  22
  [ 15 perces káromkodás ]
  KHRM. Cad. Beírtam cirka negyven sor szöveget. Majd lefrissült az oldal és kitörlődött mind. Most mérges vagyok.
 • fulee9999 2010. március 25. 02:32

  23
  Szerintem abban teljesen igaza van, hogy a bolygót nem kell féltenünk. Többek közt azért, mert:
  1) Az emberiség jelenlegi fejlődésével száz éven belül teljesen kipusztul.
  2) A bolygónak igazán nem tudsz ártani. ( Ha csak nincs egy Halál csillagod. )
  |
  A környezetvédelem szép és jó dolog, csak az nem stimmel, hogy azt hangoztatják, hogy a bolygó védelmében tesszük. A SAJÁT védelmünkben tesszük. Mert mi lenne, ha egész álló nap azon fáradoznánk, hogy az óceánokat, tengereket és a szárazföldet olajjal és szeméttel borítsuk be? Semmi. Számunkra elég kellemetlen lenne az élet és rövidesen kipusztulna az emberi faj is. A bolygó pedig megrázná magát és kezdené előröl, ahogy azt tette ez előtt is. Lényeg a lényeg, hogy saját túlélési és esztétikai érdekünk a környezetünk védelme, nem pedig a Földé.
  |
  Pollux: Erre azért reagálnék:
  "A Földön rengeteg kihalási ciklus volt(a legnagyobbak közül devon,kréta pl.) DE mindegyik lassan, fokozatosan ment végbe több százezer év alatt! "
  Érdekes, hogy pont a kréta-kort említetted, ugyanis annak pikk-pakk vége lett, mivel egy tíz kilóméter átmérőjű meteor csapódott a földbe és kiírtott minden élőlényt.
  Jah és erre is akkor már:
  "Nagyon kevés olyan embert ismerek, aki az unokái világáról álmodozik."
  Én személy szerint azért nem álmodozok az unokáim világáról, mert jelen pillanatban sokkal, de sokkal jobb volna, ha kipusztulna az emberiség, ugyanis egyelőre olyan világot élünk ahova bűn utódot nemzeni.
 • Hábori 2010. március 25. 08:38

  24
  Igen, akkor lett hányingerem ettől az egész ökológiai marhaságtól, amikor a hirekben hallottam, hogy a co2 kibocsátási kvótánkat (már ez elborzaszt, mi az, hogy kvóta???? mindenki naponta kétszer szarhat a közös lépcsőházba, ha ma csak egyszer szarok, mert székrekedésem van, akkor egy ezresért szarhat helyettem a szomszéd, mert neki pl hasmenése van??? bocs, de ez röhej) eladjuk, eladhatjuk! Ennek igy semmi köze a környezetvédelemhez, ez szintiszta biznisz, ráadásul rohadt büdös kapitalista biznisz!!!!
 • [ törölt felhasználó ] #24 2010. március 25. 18:59

  25
  @Hábori: Azért kapott a dolog egy kis zöld színt is, mert a befolyó pénzt elméletileg csak környezetvédelmi célokra lehet felhasználni!
  :D
 • gaga 2010. március 27. 03:10

  26
  jó fej volt! a tobbi videója is nagyon jó, foleg vallásos témákban! :D
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!