Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

11 hozzászólás

 • EEdem 2021. december 31. 02:23

  1
  de kínos, jó :D
 • ra tata 2021. december 31. 10:54

  2
  Mindent kitalál,hogy ne kelljen válaszolni. Nos férfitársaim, ha ezt nem tudja kimondani, akkor ugyanolyan nyeritéssel el kell indulni a kijárat felé. A legutolsó feleségemmel egyébként 19 éve együtt vagyunk.
 • Inhouse 2021. december 31. 12:08

  3
  Elég negatívak vagytok. Ennyiből bármi rosszat leszűrni...inkább kötném össze az életem egy ilyen jókedvű figurával, mint egy olyannal, aki komoran rávágja egyből, hogy igen. Nevetés nélkül nem lehet élni, illetve lehet, de minek?
 • yust #2 január 1. 16:56

  4
  @ra tata: De tényleg, hogy elpityeredne azonnal! XD
 • ra tata #3 január 14. 17:15

  5
  @Inhouse: Tudod kedves kollega elég öreg vagyok, tehát láttam már sok mindent. Vannak az életnek bohém és ünnepélyes pillanatai. Ahol igy nyeritenek az a legény/lánybucsú. Ahol ünnepélyesen mondhatnám becsszóra meg igérsz valamit, amit aláirásoddal is megerősitesz ott nincs helye a nyeritésnek. Próbálnál a munkatársad gyerekének a keresztelőjén igy visitani, megnézném a következményeit.
 • Inhouse #5 január 15. 13:13

  6
  @ra tata: Elég nehéz belemagyarázni azt, hogy azért nevet nyerítve, hogy ne kelljen igent mondania, nekem nem ez jön le. Más kérdés, hogy nem szokványos, de legalább vidám. Később piszok fontos lesz, hogy vidáman teljen az együtt töltött idő. :)
  Inkább sok indokolatlan nevetés, mint búvalbaszottság, kimértség, veszekedés...
 • ra tata #6 január 17. 20:03

  7
  @Inhouse: Valóban, egy nevetséges épületben, ünnepélyesen kiöltözött emberek előtt egy stand-up os vicces ember Hahota magazinból felolvasott hülye kérdéseire ez a reakció. Jól jegyezd meg, az oroszlán mosolya, a krokodil nézése nem olyan veszélyes, mint amikor egy nő ül az asztalnál néz a semmibe és mosolyog, vidám az is csak rohadt drága. Tudom miről beszélek. Ez akkor is TÖK GÁZ.
 • Inhouse #7 január 18. 10:28

  8
  @ra tata: Nem leszünk közelebb, nem egyformán látjuk a világot.
 • ra tata #8 január 20. 14:47

  9
  @Inhouse: No látod ebben egyet értünk. Valószinüleg a humor definicióját már másként értelmezzük. Ha a tisztelendő úgy inditott volna, hogy Ma azért jöttünk össze, hogy ne legyünk szerte-széjjel akkor én is mosolyognék. Szerintem is ezt lezárhatjuk, megyek és kiolvasom a Német humor ezer éve cimü könyvet. Izgalmasnak tünik mind a két lap.
 • Inhouse #9 január 28. 09:51

  10
  @ra tata: A tisztelet és nevetés nem ütik egymást. Persze lehet úgy nevetni, hogy mások megbotránkoznak ezen, meg lehet úgy is, hogy együtt nevetnek és egy közösségi érzést ad, mindegy milyen esemény. Főleg ha a főszereplő(k) nevetnek.
  képtelenseg.hu - Ilyen is lehet
 • Inhouse január 28. 09:53

  11
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!