Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Mielőtt megnéznéd a videót, ezt olvasd el !

Marcelito Pomoy szegény családba született, édesanyja elhagyta őt és az apját, amikor 2 éves volt. Nem sokkal ez után, amikor még csak 3 éves volt, az apját lecsukták és mivel nem volt egy olyan hozzátartozója sem, aki örökbefogadta volna, ezért kénytelen volt az apjával a börtönben élni. Kicsit később az egyik börtönőr befogadta Marcelitót, de szörnyen bánt vele a család, így a fiú 7 évesen elszökött és ettől fogva hajléktalanként élt. Marcelito Manilában próbált meg életben maradni. Megcsinált mindenféle munkát az utcán az árúsoknál, amit csak egy kisgyermek megtudott. Gyakran kereste édesanyját napokig kóborolva a városban étlen-szomjan. Szomorúságában pedig elkezdett énekelni, gyakran saját magának énekelt, hogy el tudjon aludni éjjel az utcán. Nézte az éttermekben fellépő előadókat, utánozta őket, mint ahogy azt a gyerekek gyakran teszik. Így teltek Marcelito gyermek évei, mígnem 18 évesen, amikor egy csirketelepen dolgozott és a tyúkoknak énekelt, egyszercsak felfedezte, hogy képes női hangon is énekelni. Ezt tovább tökéletesítette, mígnem elég bátorságot szerzett ahhoz, hogy jelentkezzen egy Manilai tehetségkutató műsorba. Marcelito elsöprő gyözelmet aratott és ezt követően sorra keresték fel fel őt és hívták különböző országokba. Többek közt Dubaiba, Kanadába, Spanyolországba, és Amerikába is, ahol eztán jelentkezett az American Got Talent című tehetségkutatóba. Ettől fogva a népszerűsége az egekbe ugrott. Mára már Marcelito szép életet élhet. Sikerült vennie egy házat a hazájában, elvette a barátnőjét, akivel idő közben megismerkedett és egy kislányuk is született. Bár mindene megvan, de Marcelito mégis úgy dötött, hogy elmegy és leiskolázik, hiszen erre nem volt lehetősége.


Lehet furának nevezni a képességei miatt, de azt hiszem, hogy az tagadhatatlan, hogy minden idők egyik legtehtségesebb énekese.

6 hozzászólás

 • bishop 2020. május 8. 17:43

  1
  grat kalap
 • kisokka 2020. május 10. 19:38

  2
  Ez nem tehetség, hanem adottság, nem kis különbség van a kettő közt.
  A legtöbb tehetséges énekesnő, vagy férfi ezt nem tudná megtenni. Ugyanazok, akiknek ilyen hangjuk van, de külön-külön. Viszont ők lehet írnak maguknak egy dalt, amiből világsláger lesz, amiért a saját hangukra van írva. Nem egy feldolgozás.

  Neki adottsága van, amiért ezt a két különböző tónusú hangot ki tudja énekelni. Nem rossz ez, tényleg szép, hogy ezt így meg tudja csinálni, de ehhez ilyen hangszálak is kellenek. Meg persze sok gyakorlás. És egy dal, ami már létezett előtte is. Kvázi adottság, nem tehetség.

  Még mindig fogalomzavarban élsz Árpi compadre :D
 • _V_ #2 2020. május 10. 20:04

  3
  @kisokka: Tehettség ÉS egy kis adottság. Adottságból nem fog tudni valaki a legtöbb világklasszis hangján énekelni. (Igen, nem csak épp Celine Dion és Andrea Bocelli hangján tud, hanem még sok másén. 7 éves kora óta énekel. Hiába lenne adottsága ez, ha mondjuk csak két éve csinálná, mert akkor nem menne neki. Több, mint 20 éve énekel, ez a lényeg itt a leginkább és a női hang csak ráadás.

  És most fáradj arrébb. Ne szólj se hozzám, sem a posztjaimhoz. Üdv.
 • kisokka #3 2020. május 10. 20:24

  4
  @Árpi: Arrébb fáradok, miután én úgy érzem, hogy arrébb kell fáradnom. Közszemlére tettél valamit, amihez nekem jogom van hozzászólni.

  Kezdjük ott, hogy nem vagy te egy írástudatlan ember, szóval a "tehetség" szót helyesen írtad volna le, ha nem vagy ideges. Átlépünk ezen, engem nem zavar.

  Tehetsége pont az általad felsorolt énekeseknek van, mert ők csak ezekre a hangokra szakosodtak, ezt tanulták ki gyerekkoruk óta. Cáfolj meg, ha tévedek, de Celine Dion sosem akart tenor lenni, vagy szoprán. Aztán ki tudja...Nem volt hozzá ADOTTSÁGA és nem ment neki.
  Szóval van ez a fickó, akinek adottsága van két ilyen hangot is elénekelni, a körítés csak a máz. Most azt hagyjuk, hogy a negyede se igaz, de legalább beszopja a bulvár és te is. Szóval ezt a szerencsétlen, szegény, utcán és kutyák között nevelkedő kisfiú a te értelmezetetben teheTTséges? Engedd meg, hogy gr­atuláljak.
 • _V_ #4 2020. május 10. 22:34

  5
 • kisokka #5 2020. május 12. 12:49

  6
  @Árpi: Ugyanez. Nem tudom mi a kódja :D
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!