Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
ÉletreSzolóMotivációsVideó :love: Mi vagyunk az alkotók. És ha összetartunk hatalmunk lesz olyan jövőt megteremteni,amilyent akarunk. Ne hagyjuk tovább félrevezetni magunkat a hazug világhatalmak és a média által ! ;)

10 hozzászólás

 • SzikraHuszár 2013. október 3. 14:53

  1
  Már megint az a francos utópia. Amíg emberek lesznek, itt szarság lesz. Egyszerűen amiből sok van, az nem ér semmit a szemünkben. Egy marék földet magasról lekakantunk, mert csak le kell hajolni érte, de egy marék aranyért már gyilkolna sok ember. Az emberek ezt maguknak akarták. Nem most, nem 100 éve. De mi sírtuk ki ezt. Akkor tessék szépen megenni a levest.
  Az emberek ott sírnak, hogy nincs idejük. Persze, mert amit venni akarnak, nem 2 fillér. Mindenkire jusson egy kocsi. Egy laptop mellé egy iPad meg egy iPhone. Meg persze drága helyekre menni, mert csak az a jó, ami drága. Ha az emberek megelégednének annyival, hogy legyen tető a fejük fölött, legyen mit enni, inni, legyen fűtés, és a szemét/szenyvíz is kikerüljön... már lenne szabad idő.
  De elmondom, kicsit hibásak a nők is. Egyen jogokat akartak. Hogy ne legyenek annyira kiszolgáltatott helyzetben a férfitól. Jogos követelés. De egy megoldás van erre: dolgoznak. Így már 2 szer több melós lett. Cserében otthon sem volt senki. Így a meló értéke legalább megfeleződött, kész kajákat kell venni és a gyerekre sem vigyáz senki. De eddig úgy látszik, ez kell nekünk. Minden lépéssel kicsit előrébb megyünk, és egy nagyobb falloszt is kapunk a szánkba :).
 • csigi #1 2013. október 3. 15:38

  2
  @SzikraHuszár: Ez egy bőbeszédű és eléggé altáji orientáltságú hozzászólás volt... köszönjük :D
 • radirr 2013. október 3. 15:58

  3
  Hát míg az a dolog fenyeget hogy ha nem vállalod el annyiért a munkát amennyiért akkor éhen halsz, addig soha nem fog semmi változni...
 • SzikraHuszár #2 2013. október 3. 16:00

  4
  @csigi: Köszönöm :D
 • SzikraHuszár 2013. október 3. 16:09

  5
  Nem tudom, nem szoktam hinni az emberiség kihalásában. De hamarabb halunk ki, mint hogy globális boldogság legyen, legális tolvajok nélkül :)
 • GrGLy 2013. október 3. 16:37

  6
  Bírom az ilyen videókat. Valaki megalkotja, hogy most aztán jól lerántja a leplet és kivezeti az emberiséget miközben az örök boldogság és a gonosz hatalom. Aztán feltölti netre és várja a youtube-nézők után érkező reklámbevételeket, meg a twitter és facebook követőket :)

  Külön tetszik az, hogy "Ne add magad a szélhámosoknak ... megmondják mit tegyél, mit gondolj, mit érezz." majd következő sorban "Égessük le ezeket a piócákat a meztelen hátunkról!" meg "Váltsuk le a korrupt rendszereket mindenki számára jobb rendszerekre!" Most akkor ki mit ne mondjon meg kinek? :)

  No mindegy, a lényeg, hogy egy kapósabb témával és a közösségi hálózatok végtelen rendszerével ma már nagyon könnyű az emberek szemét "felnyitni" a saját szájunk íze szerint. A tuti recept egy gonosznak beállított vezetés, az ártatlan és kizsákmányolt emberiség, néhány utópisztikus frázis általánosságokkal fűszerezve, meg egy kis technikai tudás videóvágáshoz :)
 • woody #8 2013. október 3. 16:56

  7
 • Airmen 2013. október 3. 17:09

  8
  Az a gond hogy nem 60 éve mondták meg hogy hova tart az emberiség :) A gond ott kezdődött amikor kialakult a magántulajdon.Onnantól mindenkinek több kellett mint ami másnak van.
 • Airmen #9 2013. október 3. 17:14

  9
  @woody: Örök kérdés marad hogy lehet-e több mint 7milliárd embernek csak normális kajával biztosítani a mindennapi élelmiszert.
 • over 2013. október 7. 23:26

  10
  Nagyon szomorú látni hogy nem veszik a videó üzenetét.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!