Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Miután a kisfiúnál jelzett a röntgen, hogy idegen tárgy van nála, lerakatták a hátizsákját vele. A hátizsákban egy laptop volt, de még mindig átküldték a hátizsákot a röntgenen és nem vették ki a laptopot, szóval ismét jelzett a gép. Aztán a fiút hátizsák nélkül és minden idegen tárgytól mentesen röntgenezték, itt már nem mutatott ki semmit a gép, de azért a biztonság kedvéért motozást hajtottak végre a fiún.

7 hozzászólás

 • AcIv55 2017. március 28. 22:48

  1
  :| dühitő!!! Biztos megrugdostam volna ha az én gyerekemet tapizná egy vén tata, főleg h. a gép nem mutatott utána semmit se!!!
 • stgm 2017. március 29. 06:55

  2
  Ruházatátvizsgálás és nem tapizás! Teljesen szakszerű volt! Valószínüleg vmi gyanússá tette. Inkább ezerszer egy-egy felesleges átvizsgálás, mint egyszer egy hanyagság miatti tragédia!
 • woody 2017. március 29. 08:17

  3
  Akkor is rossz nézni. És kapja be.
 • woody 2017. március 29. 08:18

  4
  Ja és soha nem megyek abba a nyomorék agyhalott Beteg Amerikába!!
 • Kepi. 2017. március 29. 09:13

  5
  Múlt héten jöttem angliából, magamon maradt az órám: én hülye elfelejtettem levenni. Na ott kezdődött az akció. Kb 5 perces erős motozás, még a talpam is megnézték. :D Jó volt.
 • Inhouse 2017. március 29. 09:27

  6
  Azért némileg tényleg feleslegesnek tűnik...
  Pár éve voltunk repülővel Görögországban a családdal. Visszafelé a görög vámos/biztonsági őr (?) hölgy a kapu előtt kérdezi a lányomról, hogy az enyém-e. Mondom igen. A lányom egy tünemény, hosszú haj, széles fogakkal teli mosoly, stb...akkor olyan volt olyan 8-9 éves és 20 kg körül (vékony, de állandóan ugrál, fut, pörög ezerrel), egy spagettipántos ruha, bugyi és papucs volt rajta a feleszerelés. Mondja, hogy megmotozza...höhh...motozd bammeg, mit mondhatnék? Közben amíg a néni ezzel volt elfoglalva, a többi őr meg másokkal, két huszonéves srác nagy hátizsákokkal egyéb akadály híján átsétált a 2 ellenőrző kapu között szabadon hagyott térben...ott azért megbicsaklott a személyzetbe vetett bizalmam... :(
 • untermensch4 2017. március 30. 05:28

  7
  A megoldás egyszerű. Ruhákat is be a kézipoggyászba és tangabugyiban át a kapun. Ha ekkor is gyanús hogy idegen tárgy van nála akkor már az őr gyanús...
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!