Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
van még mit csiszolni rajta.... :D :|

15 hozzászólás

 • nickname 2015. június 19. 09:05

  1
  ez shit ... :s
 • woody 2015. június 19. 09:39

  2
  A fagyottpóló csellendzs annyit jelent, hogy megfagyasztasz egy pólót, amit bikinire levetkőzve fel kell melegítened. Felvenned nem, mert a kislány nem vette fel...bazmegEkkora az unalom?
 • Sebajtóbiás #2 2015. június 19. 09:54

  3
  @woody: igen sajnos ekkora, csak azt nem értettem, hogy miért 8 millió a nézettsége a yatubén....
 • kisokka #3 2015. június 19. 10:22

  4
  @Sebajtóbiás: Írd be a YouTube keresőbe, hogy "Frozen T-Shirt Challenge". A legelső lesz ez a videó egy olyan kezdőképpel, amit ráadásul elég gagyin shoppoltak meg, aztán már érthető miért van ekkora nézettsége. Tipikus YT húzás, eladják a kezdőképpel a 10 perc semmit.
 • Airmen 2015. június 19. 11:12

  5
  10 percnyi videózással már pénzt is kereshettek volna(bár így is lehet :D ) csak közben jobban élvezték volna.Gondolom... :D
 • Ittaskőműves 2015. június 19. 11:38

  6
  először azt hittem én nem értem mi a lényeg...mi az a szint, amikor már nem butulhat tovább ez a sok hülyebaromidiótaseggarcúállat?
 • HUBERTUS 2015. június 19. 12:10

  7
  Csak a csocsok miatt nezik meg az emberek. Ha nem vetkozne benne egy punci sem, minusz nezettsege lenne.
 • HUBERTUS #7 2015. június 19. 12:10

  8
  @HUBERTUS: Bevallom, en is a csocs miatt klikkeltem ra, de be is szoptam mert eleg bena csajszi xD
 • koppany82 2015. június 19. 13:31

  9
  Hát ha van, akkor én csiszolnám ... wink
  rotfl
  Persze valóban szar videó...
 • pubyteso 2015. június 19. 13:57

  10
  nem értem a népet, jó oké. nem sok értelme van ennek a challenge-nek, de ha van aki ezt élvezi, HÁTJÓ tőlem elfér! A csaj azért elég jó, persze látom van aki ebben se ért egyet, de ezt betudom annak az általános mindenképpen fikázzunk valamit jelenségnek, ami úgy terjed, mint az állott húgyszag a máv wc-iben. Kíváncsi lennék kutatási eredményekre (már ha létezne ilyen) arról, hogy mire vezethető vissza ez az állandó fikázósdi.
 • KillHates #4 2015. június 19. 14:04

  11
  @kisokka: Akkor már értem, hogy a videót nézve eltűntek a csaj nagy kannái ami a posztképen láttam. :D
 • kisokka #10 2015. június 19. 15:37

  12
  @pubyteso: Valóban létezik ez a jelenség, amiről beszélsz, csak én személy szerint nem szeretem, ha megpróbálnak az arcomba szarni, márpedig a kezdőkép erről árulkodik. Azért van akkora nézettsége, mert olyan a kezdőkép, ez azért valahol egy vicc.
  Nekem nem az itteni feltöltéssel van bajom, legalább van mit "mindenképpen fikázni", hanem az ottani feltöltés mikéntjével.
 • pubyteso #12 2015. június 19. 17:22

  13
  @kisokka: értem amit mondasz, de ha jobban belegondolsz állandóan az átverések közt kell lavírozni akárhányszor felmész a netre, vagy tv-t nézel, újságot olvasol. Ez van, nem azt mondom, hogy ez jó, csak azt, hogy most ez a módi, és nem valószínű, hogy ez változni fog
 • kisokka #13 2015. június 19. 20:01

  14
  @pubyteso: Lassan meg már kezdenek átesni a ló túlo­ldalára. Most nem konkrétan a fentiekre gondolok, gondolom találtak egy lehetőséget, hogy némi kis lóvéhoz jussanak, oszt ennyivel én le is zárnám magamnak.
  De az olyanok mellett már nem tudok szó nélkül elmenni, amikor az idióta közösségi oldalon valami ismerősöm állandóan belegabalyodik a magyar lájkvadász oldalak szarjaiba. Az meg végképp felbasz idegileg, ha valaki álhalálhírét terjesztik. Gondolom sokan találkoztak mostanában "a hírrel", gondolom nem én voltam az egyetlen, aki csípőből se hitte el(az oldal neve már gyanús) és mégcsak nem is kedveltem soha az illetőt, akiről szó esett. Viszont úgy gondolom, hogy van egy határ, márpedig az a fajta módszer, amivel lájkokat gyűjtenének, már kezd átcsapni az iszonyatosan pofátlanból a gusztustalan szarba. Nem értem, hogy ezek az emberek hogy képesek tükörbe nézni egy-egy ilyen halálhír után.

  A YouTube-os trükkök eltörpülnek ezek mellett, mert ők legalább vállalják az arcukat és ezzel vállalják azt is, hogy rengetegen köpik szemen az utcán. A buz­i lájkvadászokat meg ezek szerint meg se lehet fogni és ez azért valahol aggasztó.
 • pubyteso #14 2015. június 19. 20:26

  15
  @kisokka: van akinek ez belefér, csak a pénzt látja a szeme előtt, azt, hogy milyen kárt okoz abba bele se gondol, vagy egyszerűen nem érdekli. Azt gondolom, hogy épp elég büntetés ezeknek az, hogy ilyenek, tapasztalataim alapján úgy gondolom, hogy az élet mindig kiegyenlíti a számlát, ha látszólag nincs azonnali következmény, ez még nem jelenti azt, hogy nem is lesz.

  Úgy vettem észre, hogy a világ / az élet csak nagyon kis részére tudunk hatással lenni, ha mindenki a saját háza táján rendet tart, már jók vagyunk.Nem lehet a világ minden gondját a saját vállunkra venni.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!