Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

4 rendőr+kutya vs egy vallásos ember; puhapöcsök gyűjteménye. Ha a kutya nem lett volna még ennyire sem jutnak.

Liveleak.com - Four cops and a dog vs dangerous man in Rotterdam mosque

And they still can't take him down... This video was released yeste.. - www.liveleak.com

14 hozzászólás

 • farrd 2019. október 5. 18:36

  1
  Én a KKK ruhás füstös helyében beperelném őket rendőri túlkapás miatt. Azt a sok piszkot amit a földről összeszedett a rucija, már az OMO sem hozza ki belőle.
 • pushup 2019. október 5. 18:57

  2
  ennek semmi köze a liberalizmushoz.
  ez egyszerű szakmai inkompetencia. a libuska (meg a másik három marcona) is a konditerem, meg a karate edzés helyett mehetne judo-ra, aikidora, bjj-ra, ahol nem ütnek rúgnak, met a rendőrnek nem az a dolga, hogy kiüsse a terheltet.
  le kell csavarni, ráülni a hátára, bilincselni. de ez a csaj olyan kínos volt az arcba öklöző kísérletével, hogy viszketett tőle a hátam.
 • Gondolkodó 2019. október 5. 19:24

  3
  @pushup: Lecsavarja, ráül a hátára, szegény nem kap levegőt, jönnek a jogvédők, hogy azok a rasszista rendőrök rátámadtak szegényre. Szerintem a rendőrökben is van egy nagyon erős félsz a meghurcolástól, ezért is nem mernek határozottan fellépni. De ennek valóban semmi köze a liberalizmushoz.
 • KillHates #2 2019. október 5. 19:29

  4
  @pushup: de van. Persze lehet maszatolásképpen bárhogy magyarázni, mert sok olvasata van egy ilyen szituációnak; de az a lényeg, hogy három férfinek és egy nőnek plusz egy kutyának (ami tette is a dolgát rendesen) akik egy erőszakszervezetben teljesítenek szolgálatot le kell tudni gyűrni egy embert. Lehet, hogy kravmagázni vagy uránt dúsítani is kellett volna tudniuk a fent felsorolt okosságok mellet, de ebben az esetben ha egyszerűen láttak már akciófilmet annak is elégnek kellett volna lennie. Itt egyszerűen arról van szó, hogy nem mernek már a rend őrei megfelelő erőszakot alkalmazni mert utána megy a sok fotelharcos és veri a tamot, hogy így-meg-úgy simogatással is meg lehetett volna oldani a dolgot. Oroszoknál ilyen gond nincsen, ott kap egy párat a bordái alá az acélbetétessel és utána a helyi csáknorrisz is átgondolja az élet értelmét. nem vagyok ennek a híve, de én azt vallom, ha valaki nem tesz eleget a rendőrség/katonaság/stb felszólításának, akkor ott nem szükséges a szép szó, az az ember tajgetosz-pozitív.
 • kléni #4 2019. október 5. 19:34

  5
  @KillHates: Fotelharcosként biztos jól tudod, hogy azért bénáztak-e ennyit, mert egyszerűen csak balfaszok, vagy mert nem mertek a következmények miatt fellépni érdemben. :P
 • pushup #3 2019. október 5. 19:36

  6
  @Gondolkodó: szerintem meg ez csak kifogás. hallottam már valakitől hasonlót.
  borsodban az izlandi rákhalászok rátámadnak a három rendőrre, akik kimentek előállítani valakit, aki elfelejtett időben bevonulni a böribe. a család (8-an) megrángatják a rendőröket, előkerülnek botok, szamurájkardok. a három zsandárból az egyik nő. ezt a hajánál fogva húzzák a földön. a másik két marcona nem vesz elő tonfát, paprikaspray-t, meroklőfegyvert, hanem hívják a teket.
  erre én azt mondom, hogy leégne a bőr az arcomról, ha látnám, hogy a kollégát cipőzik én meg nem a fegyverért nyúlok, hanem a rádióért.
  "jaj, de hát félnek a jogvédőktől"
  aham, amikor két faluval arrébb a nem büntetett, nem erőszakos, csak éppen csóró czigány fényes délben tolja a biciklijét, akkor nem szégyellik megbírságolni a lámpa hiánya miatt? akkor nem jogvédők?
  lófaszmama! azért nem mernek, nem tudnak, mert tanulatlan, alulfizetett csicskák, akik az ebből eredő frusztrációjukat a még náluk is csicskábbak pattogtatásában élik ki (ezt most a magyar rendőrökre értem - nyilván itt is van minimális kivétel).
  a holland zsaruk meg szerintem simán beleposhadtak a jólétbe. egyszerűen nincs mintájuk arra, amikor valaki nem szabálykövető. eddig elég volt szigorúan nézni
 • KillHates #6 2019. október 5. 19:47

  7
  @pushup: Ezzel szemben nem lehet érvelni! kalap
  "borsodban az izlandi rákhalászok" :D XD ezen bekönnyeztem
 • KillHates #5 2019. október 5. 19:50

  8
  @kléni: bevallom őszintén tényleg nem lehet megítélni. Pushup 6-os kommentje rávilágít a dolgokra.
  Ami a lényeg; ahogy írtad; balfaszok. Ha azért mert punnyadt bénák akkor is, és ha befolyásolja az intézkedésüket a következményektől való félelem akkor azért is.
 • Gabor0827 2019. október 5. 19:58

  9
  Én elhiszem hogy félnek a következményektől, de...

  ...olyat a büdös életben nem csinálunk hogy az egyik kézben kutyapórázon, a másikban meg pisztoly. Tapasztalatból mondom, a kutyatud akkorát rántani az emberen hogy még beleállva is felborul. És akkor nagyon kellemetlen lehet egy vétlen lövés.

  ...a kutyát vagy ráengedem, vagy nem. Olyat sem csinálunk hogy ráeresztem, aztán mikor fogott, akkor elkezdem rángatni. Árt a kutyának, kiszámíthatatlanná teszi a helyzetet, és amúgy sincs semmi értelme...

  És igen, ahogy mondták előttem, ha a földön van, rá kell telepedni a hátára. 2-3 ember elfér rajta, olyan súly alól már nehéz kapálózni, de abszolút veszélytelen a delikvens egészségére nézve amíg nem kezdi táncolni a csűrdöngölőst a lapockáján.
  Ha kifulladt akkor nyugiban rá lehet adni a bilincset.
 • pepuccso 2019. október 5. 20:16

  10
  Amióta a libsi szar elöntötte kis hazánkat, onnantól gyengélkedik a rendőrség meg általában minden: iskolák, közterületek, intézmények. Majd bolond lesz a rendőr foglalkozni a (szó szerint) tetves elkövetővel, mikor a szarházi megélhetési (kuncegheci megfogalmazása) feljelentheti.

  Amikor uborkát megy lopni - pedig tábla figyelmezteti, hogy áram van a kerítésben - és megsül, a szaros libsi csőcselék kórusban üvölti: csak egy kis ezmegazér' ment, hát hogy történhetett ilyen.

  Amikor a kórházban a kiccsalád - 78 koszos tolvaj megélhetési - összeveri az ápolót, akkor büszkén kussol a libsi csürhe.

  Akkor viszont teli szájjal ugatnak, mikor pávatollal a seggükben vonulnak fel és egyesek hangot adnak a nemtetszésüknek - provokátor banda, 1919 óta csak a bajt hozzák az országra.
 • Georges 2019. október 5. 21:29

  11
  Jajj, az a lipsi banda 1919 óta! Urramistennn, álgy meg bennünket!
 • naphtha 2019. október 6. 04:27

  12
  Szemtanúja voltam egy afférnak, ahol a kidobók négyen nem tudták lefogni a buliba beszabaduló civil kollégájukat.
  Sanszos, hogy nem azért, mert nyipászták voltak, hanem nekik meg kellett felelniük erkölcsi, törvényi elvárásoknak.
  Ezzel szemben a megvadult bika módjára viselkedő exkollégát semmi sem érdekelte.
  Így nagyon csúnyán el tud tolódni az erőviszony.
  Nem vagyok híve az elszabadulóban lévő liberalizmusnak se, de azért nem kellene mindenre ráhúzni se, mert ezzel is csak eltolódik a jelentése, jelentősége...szerintem.
 • Gyuluska 2019. október 6. 10:58

  13
  Ezt 4 rendőr+kutyamég nálunk is összecsomagolta volna, mint a szart. Még be is fóliázták volna. Ez szimpla balf@szság, meg szakmai nemtudás.
 • Pocoknyuuu #12 2019. október 6. 22:08

  14
  @naphtha: Ez szerintem nem a liberalizmussal van összefüggésben, hanem a Világ változásával. 15-20 éve a "kidobók" még büntetlenül verték össze az embereket bármiért ha úgy adódott, manapság ez már nem jellemző.
  Valamilyen szinten jó, de sok helyen, nyugaton már sajnos átestek a ló tulsó oldalára.
  Inkább a töketlenség ami eszembe jut ilyen videók láttán.
  Ha az USA-t nézzük elviekben erősebb a lib. mint az EU-ban, egy ilyen megmozdulásért mégis simán agyonlövik az embert.
  Nem a politika teszi ezeket a dolgokat, hanem egyszerűen változás.
  Viszont az, hogy egy esetben kit lövünk agyon és kit nem, intelligencia kérdése, itt kelet EU-ban inkább mindenkit, ha lehetne, az USA-ban szintén, a közép utat az előítéletek miatt kevesen találják.
  Akkor vajon mi volna a helyes? A közép utat senki sem találja...
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!