Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
cool

8 hozzászólás

 • david 2013. március 24. 11:49

  1
  A South Parkban is volt egy olyan rész, amikor mindenki elhízott, és ilyen kis kocsin közlekedtek.

  Szerintem ezek szarrá vannak már hülyítve.
 • Jimmybátyó 2013. március 24. 15:25

  2
  Ez Amerika: az agyhalottak,meg a hájfejek országa.
 • kriszjuv 2013. március 24. 20:51

  3
  buta agymosott dagadt amcsik
 • [ törölt felhasználó ] 2013. március 24. 23:59

  4
  ??? ezt honnan gondoljátok, hogy buta, agymosott, dagat, agyhalott, hájfejek? :-))) Egy pár kép és már Amerikaszakértővé avanzsált a kisközönség? :-))) Azt azért hagy mondjam meg, hogy egy évszázada ők a világ vezető hatalma. A római birodalom csinálta ezt talán legközelebb a történelemben...most Kína következik a sorban...
  Még talán annyit, hogy a világ nem képek és google, youtube. Menjetek el oda...éljetek ott 1-5 évet, tapasztaljatok, és utána írjátok azt amit leírtok.
  Ez olyan mintha a Miami tengerparton a Baywatch szereplők járkálnának...abszurd.
  Ha már itt tartunk. Szerintetek a magyarokról mi a külföldiek véleménye? Mi a véleménye a szomszédos országok lakosságának rólunk?
 • moot #5 2013. március 25. 00:57

  5
  @yorker: Ismerekl elég sok embert aki élt kint. És minő meglepetés, ők is ezt mondják. Ott reggelire nem vajaskenyér van, hanem hamburger vagy hotdog. Tömik magukba a gyorskaját, dagadtak és lusták. Emellett rettenetesen beképzeltek, fogalmuk sincs mi történik a világban körülöttük, USA bazdmeg ennyi nekik a világ. Ez persze csak az átlag. Kivételek mindig vannak.
 • [ törölt felhasználó ] #6 2013. március 25. 02:02

  6
  @moot: Hát ez tényleg érdekes. Természetesen van benne igazság. Ahogy a képekben is. Azt azért jó lenne, ha tudatosulna az emberekben, hogy ezek kiragadott extrém képek!!! Olyan mintha Magyarországon körbefényképezne valaki egy-két putrit és felrakná egy amerikai oldalra és azt írná oda, hogy ez Magyarország.
  Én kint élek. Szóval nem elmesélésekből tudom, hogy Amerikában mi van. Az emberek előzékenyek, ha átmegy előtted miközben nézelődsz vásárláskor akkor elnézést kér. Kis beszélgetések jellemzőek mindenhol. Mindig megkérdezik, hogy "hogy vagy" bár ez olyan náluk mit a Szia! Magyarországon. Vásárlás után megkérdezik, hogy mindent rendben találtál-e. Ha bemész egy üzletbe akkor az esetek többségében egy eladó üdvözöl. "Üdv itt és itt!" Ha összeakad valakivel a szemed akkor rád mosolyog az esetek többségében. Egyszer egy kereszteződésben a piros lámpánál összetalálkozott a tekintetem egy apukával...bólintott és köszönt. Ne higgy el mindent amit mondanak...még azt sem amit én írtam. Menj ki tapasztald meg.
 • torjekg 2013. március 25. 08:06

  7
  Egy biztos: nemzeti öntudatból nem szenvednek hiányt!
 • moot #7 2013. március 25. 11:02

  8
  @yorker: Én nem tudom mi az igazság, mert mindkét verziót hallottam már. De ki fogok menni egyszer, és kiderül :D
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!