Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A rendőröket egy közlekedési balesethez riasztották...

A kiérkező rendőrök elkezdték a helyzet felmérését, amikor egy jóképű ismeretlen megjelent és egy késsel váratlanul az egyik rendőr felé szúrt minden ok nélkül. .. .aki viszont nem habozott.
A sérült rendőrt és a támadóját a közeli kórházba vitték. A támadó még a műtőasztalon meghalt.

17 hozzászólás

 • Lesbőltámadóruhacsipesz 2018. július 23. 08:55

  1
  Nem értem ezeket a feketéket. Miért kell mindenhol, mindenáron kötözködni, szurkálni, lövöldözni, baszogatni a másikat?!?
  Nagyon el vannak kanászodva
 • Kono2.0 2018. július 23. 09:06

  2
  5 lövés után eljutni a műtőasztalig kész csoda :D Mondjuk a megbilincselést teljesen indokoltnak láttam :rotfl:
 • ArkaChopa 2018. július 23. 09:13

  3
  Énnekem attól áll égnek a hajam, hogy simán úgy lövöldözik, hogy a lövés vonalában a háttérben ott hesszöl a társa, és egy tűzoltó. Tudom nincs idő mérlegelésre, de akkor is elég meleg a pite. Mi van ha mellé lő?
  Ettől függetlenül jól tette, hogy leszerelte az egresszív csókát.
 • _V_ 2018. július 23. 10:06

  4

 • kléni #4 2018. július 23. 10:21

  5
  @nagyarpi0011: Kár tettetni.
 • _V_ #5 2018. július 23. 10:22

  6
  @kléni: Neeee rotfl

  Hát kiderült az igazság rotfl xd
 • Sajnos #1 2018. július 23. 11:03

  7
  @Lesbőltámadóruhacsipesz: Van egy csomó frusztrációjuk, aztán amikor el kezd dolgozni bennük az anyag attól ilyen bátrak lesznek és bosszút állnak a világon.
 • vaz #5 2018. július 23. 14:33

  8
  @kléni: rotflmost felnevettem
 • Sorrente #1 2018. július 23. 16:13

  9
 • calisto 2018. július 23. 19:32

  10
  Rábaszott a csita geci. Egyel kevesebb.
 • [ törölt felhasználó ] 2018. július 23. 20:08

  11
  Nem akarok itt senkit PÁRTOLNI de talán egy éve volt az USA-ban azok az esetek amikor az ottani rendőrők lukaszottak ki egy két feketét "indokolatlanul" szerintem ennek az utórengései ezek!!
 • kisokka #11 2018. július 23. 21:20

  12
  @laci86: Persze, mindig utórengések, állandóan elő kell húzni a négerkártyát...Unalmas már jó ideje, főleg, hogy az előző elnökük fekete volt, mint a korom(ami egyébként biztosan nem véletlen).
 • Répatolvaj 2018. július 23. 23:52

  13
  Szerintem meg csak még dolgozik bennük az annyakontines által beléjük táplált agresszióamia DNS-ükben van benne nem mint a fehérekben nem lenne de az más nálluk én vagyok az erősebb én vagyok a góré + még hozzá társul az iskolázatlanság nem tanítja őket az anyjuk jómodorra meg a környezet személyiség romboló hatása és a bandáknyomása , ugyen vannak olyan bandák ahova csak gyilkosság vagy rendőrgyilkosság után lehet csak bekerülni lehet ez is ilyen volt . Annak idején olyat szóltam kaptam a fülest anyámtó előfizetéssel egyből tudtam mifán terem a jómodor igaz az sem megoldás de az akkori nézeteknek tanítási fegyelmezési módszereknek teljesen megszokott eleme volt a saller. Na meg hogy "ÉN amerikai vagyok azt csinálok amit akarok ez egy szabad ország am mi nyelvünket beszéli mindenki mi vagyunk a királyok !" nézet ami beljük van verve is sokat segít , annak idelyén hajószámra vitték be a négereket rabszolgának aztán harcoltak hogy felszabadítsák őket a hősök (itt most köptem egyet) aztán jogokat adtak nekik most meg nem tudják megfékezni kordában tartani a csűrhét ami azt csiná amit akar és szaporodnak m int itthon a cig igen azok PL : vannak olyan helyek ahol ha megálsz megölnek na és miért mert kib@szott állatok azért ott vana német házaspár esete elmentek usankába béreltek autót eltévedtek megáltak ahol nem kellett volna 1 hét múlva szedték össze a hulláikat am it el lehetett törni eltörtékrajtuk + megerőszakolták mindkettőt , Csak mondom nállunk is vannak ilyen helyek ha ott megálsz kiszednek a kocsoból jóesetben megvernek mint a lovat rosszabbik esetben kinyiffantanak . Hajrá USA hajrá mi . Nézegetem mi van a világban én már nagyon várom azt a meterot ami kinyírja az emberiséget ,
 • pepuccso #1 2018. július 25. 11:31

  14
  @Lesbőltámadóruhacsipesz:

  Egy semmirekellő fekával kevesebb, oszt' jó napot!

  Azért vagdalkoznak mindenhol ezek a gyökerek, mert a libsi média beléjük plántálta: nektek minden MEGJÁR, mert ti TÖBBET értek azért, merthogy semmire nem vagytok hajlandóak, ami munka, tisztesség és kultúra. Ha valaki szóvá teszi, hogy üvöltözve andalogtok munkaidőben az utcán, akkor ajvékoljátok: rászistákok! Ha valakinek nem tetszik a bunkó modorotok, szúrjátok meg! Ha valamire szemet vettek, vegyétek el, ha megsültök uborkaLOPÁS közben, ordítsátok: meghálsz, á rák egyen meg!

  Ott nagyon helyesen szitává lövik őket, itt szaporítják a haszontalanokat
 • törölt felhasználó 2018. július 25. 11:35

  15
  :corn:
 • [ törölt felhasználó ] #12 2018. július 25. 16:44

  16
  @kisokka: Utórengés alatt azt értem hogy nem véletlen a nyilvanossagra hozatal és a támadás sem. ! :P de tőlem aztán láthatsz Fekete Pákót is Péter helyett lol
 • ra tata 2018. szeptember 4. 16:17

  17
  Itt az eredménye hogy hagyták őket a saját erdei törvényeik szerint élni. Beléjük sujkolták, hogy nekik mindent szabad mindent megusznak. Ha mégis elkapják valamiért elég azt ordibálni gettónyelven "rássszistá". Sajnos a meló , hát az nem megy, de no problem majd állambácsi küldi a segiijt. Azután jön a 9 miliméteres, vagy valaki visszaüt, seregnyi jogvédő bizonygatja milyen illedelmes Istenfélő jó gyerek volt. Valahol már Europában is láttam hasonlót, nem jut eszembe..segitsetek már hátha beugrik.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!