Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Aug 22-én a nemzetközi vöröskereszt segélycsomagjait próbálták szétosztani a Macedón határon tartózkodó menekülteknek, ám azok amikor észrevették a keresztet a csomagokon hangoskodva trágár szavakkal illetve a rendőröket visszautasitották azt. Lehethogy kerités helyett kereszteket kellene állitani a határ mentén? és igérem nem lesz több menekültes posztom...:|:|:|

35 hozzászólás

 • kléni 2015. augusztus 27. 18:27

  11
  Azért azt kiderítették, miért nem akarták elfogadni? Vagy csak lefizették őket? :D
 • woody #8 2015. augusztus 27. 18:27

  12
  @kisja: Elnézést kérek, tudom, hogy kicsit bunkón foglmaztam, de bicskanyitogató ez az egész szélmalomharc most már. Túl nagy tétje van ennek, túl sokat veszíthetünk, ha édescuki módon mindenki sorsát magunkra akarjuk vállalni. :)
 • koppany82 #11 2015. augusztus 27. 18:28

  13
  @kléni: Jéé, egy szmájli!! Hát veled meg mi történt? rotfl :beer:
 • adriai6 #7 2015. augusztus 27. 18:31

  14
  @woody: Az anyjuk picsáját!!! yougodtevagyakiraly
 • einstein #9 2015. augusztus 27. 18:57

  15
  @BitPork: remélem egyszer megjön az eszed.addig is:
 • HUBERTUS 2015. augusztus 27. 19:15

  16
  En ugy latom ezek itt mind diplomas mernok emberek... ahogy azt a teveben sok menekultvedo faszjuk szajkozza. Bitpork is biztosan tobb diplomas mernok ember es ezert felismerte bennuk sajat magat.
 • jk88 2015. augusztus 27. 19:21

  17
  Nem kereszt kell a határra, hanem aknamező, meg pár géppuskafészek, én már megmondtam. :)
 • jk88 2015. augusztus 27. 19:26

  18
  Másrészt meg aki:
  1 - Nem fogad el segélycsomagot szimbólumokra hivatkozva (ebből is látszik a műveltségi szint, mikor az nem is vallási szimbólum...)
  2 - Nem zabálja meg a disznós zsemlét vallásra hivatkozva,
  Az nem igazi menekült. Akinek tényleg olyan rossz volt, hogy ész nélkül menekülnie kellett, az nem válogat, hanem a szart is megzabálja, ha azt tolják elé. Aki meg válogat, az húzhat haza a picsába, mert az nem menekült.
 • HUBERTUS #18 2015. augusztus 27. 19:40

  19
  @jk88: Egyiksem az ! Ezek katonakoteles ferfiak, akik nem akarnak harcolni hazajukert ! Ezek nem menekultek, nem migransok hanem dezertorok ! A vallasuk iranyitja oket, ekkora tomeget senki sem fog tudni integralni.
 • Athesz #19 2015. augusztus 27. 20:00

  20
  @HUBERTUS: Ezek nem is akarnak integrálódni ezek mennek tovább Franciaországba ahol már elő van készítve nekik az elfoglalt terület.
 • jk88 #19 2015. augusztus 27. 20:03

  21
  @HUBERTUS: Hát akkor ha a katonaság elől menekülnek, akkor mehetnek vissza, viszonlátásra'.
 • Pepejoe 2015. augusztus 27. 20:44

  22
  Kiváncsi vagyok, meddig tart a nagy menekültekkel barátkozunk-stílus. Szerintem (főleg a 2. videó alapján) záros határidőn belül rá fognak jönni az illetékesek, hogy ez így nem megy. Én sajnálom őket, de miért is kéne velük pusztulnunk nekünk is, azért mert nekik rossz a saját országukban...? Ezzel most ideexportálják az országukból a feszkót és az egymás mellett nem tudunk élni-feelinget. Nekünk is alig megy.
  Maguknak kell megoldaniuk ott, ahol vannak.
  Hozzáteszem, hogy ott náluk nem csak annyi van, hogy van a régi hatalom meg az új és a kettő háborúban áll. Van vagy 5-6 harcoló fél mindenki-mindenki ellen és mindegyik úgy van a dologgal, hogy ha nem vele vagy akkor ellene. Nincs is egyetemes "jó csapat" abban a háborúban, nem is lehet eldönteni, melyiket kéne támogatni mert mindegyiknek van olyan difi a céljai közt győzelem esetén, ami nem passzol az európai-amerikai kultúrával, értékekkel vagy érdekekkel.
  De akkor sem vállalhatjuk be egy másik kultúra sirálmait és szenvedéseit, meg kell oldaniuk maguknak. Aki nyugit akar, alakítson egy 7. harcoló felet és küzdje ki a békét a saját országában, alakítson kormányt és állítson fel egy működő gazdaságot, ennyi. De akkor se jöjjenek ide, némi mászkálás így is van a világban a fajok-vallások-kultúrák közt, nincs is baj vele de ez így sok és ijesztő, ebből baj lesz. Így az otthoni kultúra fogja veszélyben érezni magát és így-úgy de védekezni fog, ez biológia. Sok háborút a félelem indít el. Senki sem fog jól járni.
  A nagy kedvencem, amikor azzal érvel valaki, hogy a magyarokat is befogadták angliában és a világ bármely pontján. Ez igaz is, köszönjük is szépen de rossz hasonlat. A magyarok vagy bármely európai (!!!!) népcsoportról is legyen szó, nem kezdenek el tízezrével (pedig amennyien vannak, megtehetnék) demontstrálni munkáért és ellátásért, nem dobálják meg a bobbykat, nem gyújtják fel a kukákat és dobálják meg a sünverdákat, igaz? És azért nem, mert a magyar kultúrából nem akkora változás vagy ütközés egy angliába vagy bárhova kivándorlás, mint amikor egy muszlim vagy bármilyen vallású, kultúrájú ember teszi ezt. Náluk sokkal visszafogottabb a beolvadásra szólító ösztön.
  Hát bocsi, ha hosszú lett.
 • HUBERTUS #20 2015. augusztus 27. 20:46

  23
  @Athesz: Persze hogy nem akarnak. Ezek egy " kissebbseg " lesznek Europaban. Most pedig, hogy Nemetorszag kijelentette, hogy minden szir " dezertort "/ migranst be fog fogadni, semmilyen akadalyt nem tudunk elejuk tenni. Magyarorszag ezentul csak egy bukkano lesz szamukra amit at kell lepni, mert oket valahol varjak. A kerdojelek megszuntek a fejekben es emiatt nem lesz az a hatarzar, kerites ami oket visszatartana. Egyszoval nem tehetunk semmit, mert a kurva nemetek rankszabaditottak a poklot. A masik dolog, hogy Magyarorszagnak kell azt a munkat ellatni, amit a Gorogok/ Olaszok nem tesznek meg, mivel ok, plane a Gorogok, siman atengedik az embereket, holott nekik kellene lenni az elso vedo bastya ebben a helyzetben, mint Eus orszag.
 • Pepejoe 2015. augusztus 27. 21:09

  24
  És vszeg azért tették ránk a németek a poklot, mert még mindig szégyenlik magukat a 70 évvel ezelöttiekért + a jelenlegi vezető generációnak már teletömték az agyát születésétől kezdve. Ha nem segítenek akkor ők sem jobbak a 70 évvel ezelöttiekért. Állítom, hogy bűntudatból teszik most amit tesznek és ezért dobták be a töküket jó messzire az Észeki-tengerbe.
 • JohnFly #9 2015. augusztus 27. 21:27

  25
  @BitPork:
  1. Belőlem nem lenne menekült, mert ha az országunkat veszély fenyegetné, a harcoló alakulatok tagja volnék én is, amint lehet.
  2.Aki segélycsomagot visszautasít, vallási okokra hivatkozva, az nem éhezik.
  3. Ott áll több száz ember, és egy sincs közöttük, aki tudná, hogy a vörös kereszt keresztje nem feszületet ábrázol, hanem stilizált véres sebkötözőt. Ezeknek nem hogy a nyolc általánosa nincs meg, bakker, hanem a korán sorain kívül semmit az égegyadta világon az őket körül vevő világról nem tudnak, és nem is akarnak tudni.
 • JohnFly #24 2015. augusztus 27. 21:29

  26
  @Pepejoe: Pont ezzel a hozzáállásukkal fogják elősegíteni, hogy a következő választásokat az összes uniós országban a szélsőjobb nyerje, így gyak. a saját fasizmusfóbiájukkal fogják a fasisztákat hatalomra juttatni.
 • magic123 #25 2015. augusztus 27. 21:32

  27
  @JohnFly: Kimondtad a lényeget NEM IS AKARNAK ..semmit se tudni se megismerni se elfogadni hanem a sajátjukat majd előbb utóbb ráeröltetni az ittélőkre.
 • HUBERTUS #24 2015. augusztus 27. 21:51

  28
  @Pepejoe: A nemetek nem holmi buntudatbol tettek ezt. A nemeteknek szukseg van evi 300 000 kulfoldi olcson dolgozo emberre, hogy fent tudjak tartani a jolleti allamot. Kepes beengedni az orszagaba tobb millio idegent, csak ne kelljen a szaros melot elvegeznie. Ugyanez ervenyes tobb mas jolleti allamra is.
 • HUBERTUS #26 2015. augusztus 27. 21:55

  29
  @JohnFly: Szerintem ha ez igy megy tovabb, nemhogy a szelsojobb fog nyerni eu szerte, hanem felszinre fognak torni olyan partok/csoportok, akikre batran mondhatjuk majd, hogy onbiraskodok. Valahol pedig meg is lehet majd erteni, mert a jelenlegi Eu, nem kepes megvedeni hatarait, sem polgarait. Emberi jogokrol szonokol mindenki, de kozben elfelejtik, hogy az itt elo embereknek is vannak " emberi jogaik " ...
 • Wundermax 2015. augusztus 27. 22:24

  30
  na a sok humanista bevándorlási szakértő megaszonta, h ki milyen ember. Ettől még a fenti videón szereplő embereknek többet egy gramm kaját nem adnék, amíg nem kérnek nyilvánosan bocsánatot :) az a gond, h a menekültek legtöbbször olyan helyekről érkeznek, ahol semmi kultúra, túléles van, meg primkóság, ennnél fogva nem csoda, h ilyen csököttek
 • Fostalicska 2015. augusztus 28. 00:20

  31
  Csak erős idegzetűeknek

  atv.hu/kulfold/20140906-lefejezett-gyerekek-megrazo-uzenettel-fordultak-a-vilaghoz-a-kozel-keleti-keresztenyek
 • Fostalicska 2015. augusztus 28. 00:28

  32
  és ezt is..
  dailymail.co.uk/news/article-2911241/The-execution-sickened-ISIS-Woman-accused-adultery-shot-Al-Qaeda-Syria.html
 • Bumburnyák 2015. augusztus 28. 00:33

  33
  Igen, akár ez a kisgyerek is festegethet repülőt, ami házakat bombáz, és mindenki sajnálná, csak azok a házak európai házak és a pilóta éppenséggel az apukája... Nézőpont kérdése...
  indavideo.hu/video/Lefejezi_a_dzsihadistanak_oltoztetett_kisfiu_a_plussmackojat?utm_source=flash&…;utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer
 • kisja #12 2015. augusztus 28. 11:34

  34
  @woody: Félreértelmezted:D Pont, hogy nagyon lágy voltál. Annyuk picsáját :D nem pedi a ku... an....
 • Pepejoe #33 2015. augusztus 28. 20:39

  35
  @Bumburnyák:
  Nekem is van ilyen bicskám, kiváltottam anno a sajátomat az ellátótiszttől 2 üveg 5 puttonyos Tokajiért. Remélem még megvan hozzá a DJ 52-64 es stuki valamelyik raktárban de szerintem már odaadták segély formájában valamelyik haderőnek és azóta az IS kezébe került. :D Na az lesz majd az igazi irónia, amikor idejönnek egyszer a saját (volt) fegyvereinkkel balhézni.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!