Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Néha kell egy ilyen videó amivel a kirakós játék összerakható kalap

5 hozzászólás

 • csigabigapu 2015. szeptember 17. 05:15

  1
  baroság
 • mtking22 #1 2015. szeptember 17. 13:30

  2
  @csigabigapu: szerintem érdekes, új nézőpontokat vet fel :D de sose hallottam ilyet, h száddám bácsi euróért árulnta volna az olajat, de az a média ami mainapig hazudok 9/11 ről miért is mondta volna valaha el... de ez nyilván köztudodd, hogy miért indult a közelkeletre az usa.... putyin bácsit pedig tudjuk hogy nem az az igazi illuminatis tag :D
 • csigabigapu 2015. szeptember 17. 15:03

  3
  az "m" kimaradt
 • JohnFly #1 2015. szeptember 17. 17:11

  4
  @csigabigapu: Inkább csak túlzás, és csúsztatás, és pláne nem csak ennyi az előzménye a migráns-áradatnak, de az alap koncepció sajnos helytálló. A mai dollár árfolyamát főleg az olaj iránti kereslet határozza meg, és ha ez megváltozna, az beláthatatlan hatalmi átrendeződésekkel járna. Nem szűnne meg az USA nagyhatalmi pozíciója, de vérengző fenevadként rontana rá a világra, még inkább nem érdekelné kit áldoz fel, e-felől ne legyenek kétségeink.
 • vulkan 2015. szeptember 17. 18:33

  5
  Az Egyesült Államokban akkora az államadósság aránya, mint a csőd szélén tántorgó Portugáliában és Írországban. Mégis mindenki dollárt vesz, az amerikai tartozások finanszírozása pedig negyedannyiba kerül, mint az óceán innenső oldalán. Mit tud Amerika, amit a portugálok, az írek, az olaszok vagy éppen a görögök nem? Pénzt nyomtatni, Kínától bármikor kölcsön kérni, illetve egységes gazdaságpolitikát és állampapírpiacot felmutatni. Ráadásul a dollár még mindig menedékdeviza. A dolog a gazdasági bajok ellenére egyelőre működik.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!