Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Igaz történet ! 

Az alábbi kis történetet korábban írtam meg hozzászólásként egy kimagaslóan sötét személy posztja alatt. Azonban úgy gondoltam, hogy ez megérne egy egész posztot.

Hát szóval, itt van:

"Na, elmondom, hogy hogy volt: (kb 1 éve történt)

Anyáékat akartam hívni az otthoni telefonon, erre elkezdett csörögni kint egy telefon, hú, leteszem, kiszaladok, felveszem, senki nem szól bele, hiába kiabálok bele.

Jó, akkor megint felhívom anyáékat, megint csörög a telefon, kiszaladok, felveszem, senki nem szól bele, beleugatok, hogy "fuck you, you bitch, don't call me, if you are too afraid, to say anything, you piece of shit" (vagy valami ilyesmit)(Bazd meg, te kurva, ne hívjál, ha félsz beszélni, te darab szar) - érted, magamnak. ..

Na a vonal megszakadt, na gondoltam visszahívom, hát erre csörög az otthoni telefon, hú mondom, anyáék visszahívnak, beszaladtam a szobába, felveszem, senki nem szólt bele, de még a kezemben volt a mobil, amiben ebben a pillanatban, amikor beleszóltam az otthoniba, hogy "hallasz anya?", akkor visszahallottam magam, és leesett, hogy teljesen egyedül hülyére vettem önmagam. Egy pillanatra szinte összeroppantam agyilag, mert nem tudtam felfogni, hogy magammal szórakoztam a saját tudtom nélkül. "

Szóval én vagyok az ember, aki felhívta önmagát.

(Minden szó igaz !)

Valahogy így éreztem magam...

44 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!