Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Teljesen tiszta RESPECT!grat

14 hozzászólás

 • adriai6 2013. szeptember 12. 21:32

  1
  grat
 • kléni 2013. szeptember 12. 21:43

  2
  Aztán 3 nap múlva ugyan ott lesz, mint ahonnan jött.
 • viktor007 #2 2013. szeptember 12. 21:52

  3
  @kléni: Lehet, de legalább tett valamit, nem úgy mint mások, akik a monitor mögül pattognak...
 • kléni #3 2013. szeptember 12. 22:33

  4
  @viktor007: Ez igaz, de így se sok haszna volt a tettének. Akkor már adományozza a pénzét valami szervezetnek, akik akármit csinálnak, de annak legyen is tartós haszna.
 • Noref #4 2013. szeptember 12. 23:10

  5
  @kléni: Igen, oda adja egy szervezetnek, és kitudja hova kerül a pénze...., viszont így egy embernek volt egy gyönyörű napja, és maradt egy szép emléke! Ennek az embernek ez egy hatalmas dolog lehetett, és Én is ezt csináltam volna!
 • kléni #5 2013. szeptember 12. 23:51

  6
  @Noref: volna! Helyette lementél a kocsmába, és elittad a havi fizetésed. Lehetséges, hogy annak az embernek 3 nap után még nehezebb lesz megélnie. Ezzel akár fokozhatták is benne a bánatot. Nem véletlenszerű alapítványnak kell adakozni, de biztosan talált volna olyat, ahol sokkal több hasznát veszik a pénzének. Ő viszont így döntött, ő dolga. Szerintem inkább népszerűségnövelés miatt csinálta az egészet.
 • adriai6 #6 2013. szeptember 13. 00:16

  7
  @kléni: a neszeruseg novelesel egyet kel ertenem a tobbivel nem mivel az oszes alapitvany egy mocskos csalo
 • Athesz 2013. szeptember 13. 05:52

  8
  Aha alapítványnak..Na legyél már naív azok a pénzek meg is állnak az "alapítványoknál" és szépen eltűnnek...
 • Noref #6 2013. szeptember 13. 07:10

  9
  @kléni: Helyette a fiamra költöttem, a havi fizetésem, de ha jótékonykodásra költhetnék egy adott összeget, akkor ezt csináltam volna! A kocsmás dologról meg annyit, hogy ne mindíg magadból indulj ki.... biggrin
 • idlekafboj 2013. szeptember 13. 10:07

  10
  @kléni: akk ezek szerint ez rossz amit tett ezzel a fazonnal hát te nem tudom hol élsz de szervezetnek adni pénzt? XD oké tedd azt , ez szerintem 100x többet ért lehet ezután is szar lesz neki de lett 1 boldog napja a sok szar között és szentem ez a lényeg , hogy közvetlenül segitsünk egymásnak ha meg nem ért veled egyett valaki nem kell egyböl személyeskedni stb;)
 • SpeedFire 2013. szeptember 13. 11:27

  11
  milyen meno a vegen :lol: grat
 • slyx11tm 2013. szeptember 13. 11:43

  12
  Nagyon jó lenne ilyet tenni rászoruló emberrel/emberekkel, ha más nem, legalább egyszer egy évben! A srácok előtt le a kalappal! Én maximum egy szál cigarettával tudom őket kisegíteni, ami valljuk be nem a legfelkapóbb és legszerencsésebb cselekedet! Talán egyszer... - megvan a második kedvenc post-om az oldalon!
 • lalooohun 2013. szeptember 13. 12:05

  13
  Az alapítványnak persze ... Győrben már vagy 10 éve egy rákos kisgyerek képét lebegteti egy nő és gyűjti a pénzt. A kép enyhén ki van fakulva. Kb nem is látszik a kisgyerek. Megkérdezi az ember mégis mennyire gondolt? A válasz, amennyit jónak érez. Közben úgy tartja a papírjait, hogy te lásd a minimum összeg amit állítólagosan adtak a többi emberek 1000-2000 Ft...Ezáltal már nem akarsz belenyomni esetleg 200 Ft-ot a kezébe, mert kellemetlenül fogod magad érezni, hogy csak ennyit fogsz adni. Így fogod magad és legyintesz és te is adsz minimum egy ezrest. Ha nem adsz meg odanyomnak egy kis lelki terrort, hogy érezd már magad kellemetlenül... Elég szánalmas módja a meggazdagodásnak. Aki segíteni akar az így teszi meg vagy hasonló módon. Kezdetben még is hitték az emberek, hogy igen egy rákoson segítenek, de a sok léhűtő ember rákapott, hogy milyen jó biznisz.
 • kléni 2013. szeptember 13. 12:43

  14
  Kíváncsi lennék, mi lenne a világból, ha nem lennének civil szervezetek, alapítványok, klubok. Nem kell egy akárkinek adományozni, és mindent elhinni, de az sem igaz, hogy nem találni olyat, aki értelmes dolgokat csinál a pénzemen. Ne állítsuk már azt, hogy egy becsületes szervezet sincs a világon, már csak azért se, mert eléggé nagy eséllyel ez a videó is azért készült, hogy a youtube-on menőzhessenek vele.
  Nem mondtam azt, hogy rossz, amit tett. Tény, hogy nagy élmény lehetett neki, főleg ha már sok éve él kint az utcán. Az is jó, hogy a srácok legalább próbáltak tenni valamit. Nekem is felejthetetlen élmény volt, amikor a milliónyi betegségem miatt a kórházból kiválasztottak, és 4 napra elmehettem Disneyland (hoppá, valaki mégis segít másokon?). De lássuk be, kevés az esélye, hogy ez után rendes munkát tud találni, holnaptól egy csepp alkoholt nem iszik, képes lesz visszajutni a társadalomba. Nem látom, hogy a végén 5000 dollárt nyomtak volna a kezébe, amiből a további napokat is hasonlóan tudja átélni.
  Sehol nem személyeskedtem. Ahogy látom, én vagyok az egyetlen, akit mindenki letámadott, mert nem tapsoltam felállva a videó megnézése után, és mertem leírni, hogy szerintem nem pont ettől fog rendbe jönni annak az embernek az élete.
  A kocsmás mondatom egy példa volt, ami teljes mértékben igaz. Hány ember csinál a videóhoz hasonlót világszerte? Akinek futná rá, azoknak az embereknek a 99%-a nem is gondol arra, hogy a büdös csöveseknek bármit is segítsen, se közvetlenül, se másokon keresztül.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!