Érdekes, hogy mindenki a kínaiakat emlegeti, pedig Ázsia más részein se vetik meg az élő kaját, és azt hiszem, hogy a japánokra inkább jellemző a halfélék élve fogyasztása.
@bil no hat ez hagyomany nalluk, nem jo dolgukban talaltak ki hanem a higienia kovetelte meg. Hogy friss legyen az etel...
azt hiszem ez a legjobb bizonyitek hogy nem romlott.
Egy allatt vedo szervezet sem tudna semmit csinalni mert Kina kommunista allam nem fogad el semmi felsobb hatalmat.
A diszno veret mi is ugy fogjuk fel hogy kozben a diszno szenved, vagyis nem ugy szurjuk le a disznot hogy egybol meghaljon hanem hogy szepen lassal elverezzen, hol a kulonbseg?
Ezeknél nem számít az emberiesség, mocskos állat brigád ez az ázsiai(tisztelet a kivételnek)...
De még az állatok többsége is kivégzi áldozatát és úgy falja fel, nem úgy mint ezek...
herceg :tudom mire reagaltal csak probaltam viditani magamat mert szamomra ezek nyomaszto vid-ek nem birom nezni a szenvedest mert belekepzelem sokszor magamat is a helyzetbe ...
Az állat már nem él! A fejét hideg rongyba csavarva sütik meg (csak a testét), hogy a sütés után tudjanak rángatózni az "idegek". Mellesleg már ki van belezve!
herceg 2009. november 24. 20:20
1-még él
0