Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

5 hozzászólás

 • HUBERTUS 2015. június 6. 23:05

  1
  Hol latsz te itt keztorest? Ott a cimeben hogy "almost" vagyis, hogy majdnem/ szinte kinyirta a csajt, de szo sincs keztoresrol, meg a lassitasban sem..
 • Matula #1 2015. június 6. 23:32

  2
  @HUBERTUS: A posztoldalon volt kint ahonnan leszedtem ;) szerinted eltört a keze? amúgy angliából kommentelsz? wink ékezet nincs x.a.k.666 corporation :kiss:
 • HUBERTUS #2 2015. június 7. 10:21

  3
  @Matula: Ha " posztoldalon " azt irjak ugorj a kutba, te megteszed? Ha felteszel vmit szerkeszd meg rendesen.
 • Matula #3 2015. június 7. 10:43

  4
  @HUBERTUS: Szerintem eddig is meg lett szerkesztve az összes poszt rendesen.hibák mindig vannak és lesznek is.de még ránézésre is úgy tűnik,hogy a kezét nem súrolta a gumi hanem esetleg eltörte ahogy ki volt irva ahonnan leszedtem.persze Oroszról Magyarra forditani és még a videón angolul is kint van killed az nem egyszerű.most ha nincs a cimkék között a kéztörés akkor megnyugodtál volna? esetleg nyomsz egy macskát vagy lájkot? dehogy nyomsz mert megnézed a posztjaim meg még pár olyan emberke és átmentek hibakereső módba.kicsit nézzetek néha ti is tükörbe van e hibátok.zavaró,hogy mindig olyanok keresik a hibát akik nem posztolnak meg ha megteszik akkor olyan posztot raknak fel amibe több hiba van mint az enyémbe átlag.de jelzem hibák vannak bőven tőlem is és lessznek is.de ahol nincs hiba és jó a poszt oda miért nem kommentelsz? jó volt grat Matula ;) úgy korrekt ha néha a kritizálók ha már jó a poszt azért ismerjék el.ne csak a hibákat keressétek mert az nem szép dolog.
 • krisztián77 2015. június 7. 17:24

  5
  Látszólag simán eltörte a kezét az autóban üllőnek.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!