Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

34 hozzászólás

 • _V_ #9 szerda, 15:59

  10
  @Inhouse: Hát minden tényleg nem. :)
 • _V_ szerda, 18:36

  11
  Amúgy köszi a posztot, Tepi. :) Felvidított valahogyan, pedig nagyon rossz kedvem volt. :)
 • Salax #8 szerda, 20:33

  12
  @_V_: Én úgy gondolom, ha összeilletek, rájön magától... még az első csók előtt. És ha tényleg szeret, nem érdekli.
 • syn7h37ic szerda, 20:43

  13
  Hja kérem a smink ugye csodákra képes :)
 • _V_ #12 szerda, 20:45

  14
  @Salax: Igen, így szokott ez lenni. :) Az viszont már más kérdés, hogy nekem nem menne így, hogy... hát az ott.... :(
 • _V_ #13 szerda, 20:52

  15
  @syn7h37ic: Hidd el nekem, hogy nem csak az. :) A hormonok itt a nagy csoda.
 • _V_ szerda, 20:55

  16
  Amúgy egy kis érdekesség, hogy nem hatnának így a hormonok egy egészséges férfire. Csináltak egy kutatást, amiben nem transz férfiaknak adtak ösztrogént. (Azt ne kérdezze senki, hogy miért engedték ezt, talán pénzért vagy nem tudom) A lényeg, hogy a transzneműeken tapasztalt feminizációs hatáshoz képest csupán 15-30%-os volt az eredmény. Az oka pedig? A transzneműek agya ugye megegyezik azzal a nemmel, mint amivel azonosulnak. Az agyban tehát sokkal több az ösztrogént felvevő receptor és így jobban tud hasznosulni. :)
 • audrey szerda, 23:34

  17
  I like it!
 • Fekete Párduc #17 csütörtök, 20:23

  18
  @jk88: Fogalmam sincs, megyek szolok neki! :D XD
 • EEdem #12 csütörtök, 23:12

  19
  @Salax: Rossz a rosszat hamar megismeri. Ez egy szólás és nem ezekkel a jelzőkkel szeretném minősíteni az ilyen embereket, de hülyeség amit írtál pont ezért. Amennyiben az ilyen(beforeafter) emberek nem tetoválják ezt a homlokukra, akkor ugyan olyan abúzust követnek el mint ami ellen a divatos meetoo szól. Divat nélkül néhány éve ki lehetett mondani, hogy e r ő s z a k . ja, ez ma már nem PC, el kell fogadni?
 • Répatolvaj péntek, 00:11

  20
  #10 Az egyetlen siker story .
 • yust #1 péntek, 10:14

  21
  @_V_: Tegyél! :)
 • _V_ #23 péntek, 12:01

  22
  @yust: Hát inkább nem. Túl sok itt a gyűlölködő sz.r gané ember, akik valamiért úgy hiszik, hogy egy embert az által kell megítélni, hogy mennyire b.szott ki vele a sors, amikor az anyaméhben fejlődött. Ahelyett, hogy összetenné a két kezét, hogy neki nem kell ezzel szenvednie, de inkább még lenézi és mocsok mód tekint azokra, akikkel még a sors is kegyetlen volt. Azt hiszi a sok fób g.ci, hogy ez az egész egy nagy móka meg kacagás ? Nem, b.sszameg, ez egy életen át tartó gyötrődés, amit a sors ránk ruházott. Ebbe emberek halnak bele. Mi ebben a helyzetben vergődünk és próbáljuk élvezni az életet és a legtöbbet kihozni belőle. Az a "legtöbb" pedig csak annyi, amit mások alapból megkaptak és mégsem értékelik. Rohadjon meg az össze fób görény szemétláda. Nekik kéne szenvedniük.
 • yust #24 péntek, 14:48

  23

  @_V_: Jajj, te! Az előbb még azt írtad, hogy felvidított! Ne hagyd, hogy elmenjen a kedved! És te se gyűlölködj!

  Tessék, gumimacit mindenkinek! Az mindig segít! :)
 • _V_ #25 péntek, 15:51

  24
  @yust: Akkor még igen, mert tudom, hogy én is a szerencsések egyike vagyok. De tudjuk milyen emberek vannak itt... Inkább nem mutatom meg magam nekik.
 • Távoli ködbe merengő izé #9 péntek, 19:48

  25
  @Inhouse: Ebben nagyon egyetértünk tesó like , viszont fura módon ha minél többet keresi valaki, annál kevésbé találja. A legszerencsésebbek bezzeg fiatalon és elsőre, számtalan példa felhozható. Ennek vmi matekot és logikát mellőző oka kell, hogy legyen...
 • _V_ #27 péntek, 20:05

  26
  @Távoli ködbe merengő izé: Szerintem csak két nagy tűrőképességű ember kell egy kapcsolathoz. rotfl
 • AsconaB #27 péntek, 20:43

  27
  @Távoli ködbe merengő izé: Nekem nővérem azt mondta a rákok életük délen találják meg az igazit, de ott még azért nem tartok időben.
  Közben meg lehet évekkel ezelőtt megvolt csak hagytam elmenni.
  És meglehet az igazi volt mert azóta ha eszembe jut legszívesebben kitépném a szívem hogy lássam ahogy utolsónak dobban.
  De lehet csak nem vagyok normális :)
 • Távoli ködbe merengő izé #28 péntek, 22:52

  28
  @_V_: szerintem nem :) A párod olyan, akinek nem kell magyaráznod dolgokat, alapból megért Téged.. Nem rökönyödik meg, ha hajnali 4-kor egy szál semmiben tombolsz a medencében, együtt nézitek a napfelkeltét a terasz tetején és korvára nem számít, hogy van-e szúnyog, vagy nincsen. Ha berepül egy légy a lakásba, nem lesz telefújkálva és leamortizálva az egész, 2 órán át kergetve szerencsétlen rovar, mert ugye azok már x millió éve is itt éltek, miközben mi csak most jelentünk meg. Ha az igazi, akkor tuti van vacsora este. Nem neked kell főzni, mert elvileg nem a te dolgod, persze ha szereted, főzhetsz, de akkor ne legyen már olyan óriási probléma a mosogatás, főleg, csak bepakolni abba a korva gépbe a cuccot és megnyomni a gombot. Mosásnál 2x megynomni a mosót és a szárítót. Ja persze be kell rakni a szekrénybe is. Miközben mi férfiak termeljük a lóvét az házra, az új kocsira, az életre és a jövőre, minden eshetőségre, kiadásra gondolva, halászunk, vadászunk, gyűjtögetünk. De ha szülinapra nem pont az a színárnyalat a korva 50-e ft os cipőnél, ami az elképzelés lett volna (találd ki), akkor véget ért a világ, beszippant a fekete lyuk, 2 hétig érezd büntetve magad.
  Az igazi nem vág pofán az utcán, ha szembe jön egy nagy didkós csaj, mert átlátja, felfogja, hogy ránézel, de attól még a büdös életben nem lesz köztetek semmi sem. Csak megnézted, ennyi, ahogyan megnézel egy Bentley-t is.
  Ketten együtt segítitek és kiegészítítitek egymást a közös cél érdekében. És 20 év múlva is órákat tudtok beszélgetni egymással, nem pedig a távoli ködbe merengtek a saját gondolataitokban, ha még maradtak egyáltalán.
  Nem változol papuccsá az elvárásoknak megfelelően, ő pedig nem egy papucsnak tart, aki totál megváltozott amióta megismert, miközben pont ő tett azzá.
  Hosszú lenne a sor, de a rovaroknál kezdődik minden...
 • Távoli ködbe merengő izé #29 péntek, 23:13

  29
  @AsconaB: hát... vitatkoznék...
  - vegyük mondjuk a törpe folyami rákot ( Cambarellus ), él max 2 évet, a delelés 1 év, 1 évesen megismerni valakit elég necces.
  Márészt mi a normál életkor, van aki 90 évig él, mások 10 évet sem, csak amit Az_Úr meghatározott, abból lehet gazdálkodni, persze előre nem tudható. Ezért kell kihasználni gusztustalanul és a végletekig a megahtározhatatlan hosszűságú kapott életciklust.
  -"Közben meg lehet évekkel ezelőtt megvolt csak hagytam elmenni" a múlt nem visszafordítható, annak kaukk, de mi lesz holnap és ki jön szemközt, annak a kimenetele befolyásolható.
  Nekem is volt talán, akit elszalasztottam, de mit lehet tenni. Tanulni belőle és ha újból jönne, akkor nem elszalasztani.
  Persze ha leéltél mondjuk 45-öt, akkor maximálisan pozitívan számítva is van még max 20 év, amiben aktív lehetsz, az esély nagyon csekély a boldogságra, de abban akkor is van eshetőség, míg a múltban nincs.
  -Kitépni a szívet drámai dolog, tűlságosan is, akkor inkább utazz, menj el Kanadába, vagy Alaszkába, nagyon, nagyon sokat tud változtatni a világlátáson...
  -Tuti, hogy nem vagy normális, de ki az? Senki sem normális. A mintaéletet élő családapa 3 gyerekkel normális volna? Templomba jár, meg minden... Normális kiöltözni, lesütött fejjel vigyázni egyedül a babakocsira minden vasárnap délelőtt a templom előtt? ki a normális?
 • _V_ #30 péntek, 23:25

  30
  @Távoli ködbe merengő izé: Tudod, hogy csak vicceltem. :) Én is így gondolom. Amúgy a mosogatással elvagyok és jól főzök. Ja és nokedlit is tudok szaggatni. :D Nah, nah, valaki ? Kapcsolat ? Pocsék egyedül lenni. Bár sosem volt senkim, így legalább nem tudom, hogy mit veszítek. rotfl
 • Távoli ködbe merengő izé #32 péntek, 23:35

  31
  @_V_: Ne próbálkozz baszki rotfl Ha nem tudnám, hogy faszi voltál és útólag derülne ki, még csak-csak, de így fucku rotfl
 • _V_ #33 péntek, 23:37

  32
 • _V_ péntek, 23:40

  33
  Tudom, ez elcsépelten hangzik, de ez nem így működik. A kinézet nem minden.
 • _V_ #33 péntek, 23:41

  34
  @Távoli ködbe merengő izé: De amúgy ne aggódj, nem próbálkozom senkivel. :) Nem akarom soha ráhúzni senkire sem a lelki állapotomat. Nem vagyok kapcsolatba való.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!