Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

5 hozzászólás

 • ko-pi január 20. 21:21

  1
  Jókor mentetek, mert most már csak egy nagy gödör van a helyén.
 • farrd január 21. 08:28

  2
  Hmm. ‘97-ben voltam először, aztán évenként többször is. Szerettem a bulikat de tény, hogy eljárt az idő az ilyen szórakozóhelyek felett. Itt kis suttyóként sem kaptam még csak egy fülest sem a kidobóktól.
 • Pepejoe #2 január 21. 20:43

  3
  @farrd:
  Tök jó hely volt.
 • Gendernyúl #2 január 21. 22:39

  4
  @farrd: Sima felhasználóként esetleg.. de tagként bármikor végezhetted egy elásott homokkupacként a sivatagban a kaktuszok között XD
  Első élményem, kb. abban az időben, kezdő brigádtagként, álltunk a sorban, elöl volt valami perpatvar, egy kis idegbetegtörpe balhézott a portásokkal, majd kis idő múlva az egyik hegy összeomlott.
  Nézett előre a sor és a fekvő hegy combjából kiállt egy kés és üvöltött, mint egy disznaj.
  Futottunk a törpe után, bizonyításképp, de rohadt gyors volt a kis rohadék...
  Évekkel később felismerve a törpét és felidézve az estét mondottam, "rohadt szerencséd volt amúgy, hogy nem kaptunk el", az meg vigyorgott, " nektek is, mert volt nálam még egy tartalék is".
  A törpe azóta is él, minden karácsonykor felhívom, megkérdem hogyan megy sorsa...
  Ilyenek voltak azok az idők és őszintén szólva nem is bánom, hogy elmúltak.
 • OVI #4 január 22. 11:23

  5
  @Gendernyúl: Ahogy farrd, úgy én is a a 90-es évek elején-közepén voltam nyolcadmagammal arrafelé Balatonszéplakfelsőn (anglománok kedvéért: Top-Nice-House of Balaton, Beside Cape Sió) , az egykori Bétex üdülőben. Nem kell nagy dologra gondolni, az "üdülő" pont nyolc személyes faház volt. A dizsi hatalmas csalódás volt. Gerendás Petting Péter (saját magát konferálta így fel) műsorára érkeztünk meg. "Ez meg mit keres itt ?" Egy darabig csak álltunk, tityegtünk, totyogtunk, szólt a kacsatánc, aztán jött egy parasztgyerek és mindenkit hazazavart csalánnal. Borzalmasan szar volt. Soha többé nem mentünk arrafelé, inkább esténként bográcsoltunk, az nagyobb élvezetet jelentett.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!