Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Hát érdekes,hogy ilyen kiképzést kaptak és tőlük várnak segítséget az akik bajban vannak :o

13 hozzászólás

 • Wundermax 2015. január 9. 23:18

  1
  ez meredek, meg biztos esettrotfl
 • Wundermax 2015. január 9. 23:25

  2
  amúgy részvétem. Mármint ami az elmúlt 2 napban történt az nem kicsit volt brutális! Az ártatlan rendőr akit szinté kivégeztek az engem sokkolt konkrétan, na nem minta a többi áldozatot nem ugyanilyen hidegvérrel tették volne el láb alól!

  Vajon megérte-e a szólásszabadságot protezsálni, még akkor is, ha ezzel nyilvánvalóan hergelték a szélsőséges csoportokat?
 • uramisten 2015. január 9. 23:27

  3
  Valaki zsírozza a pályát.
 • kléni 2015. január 9. 23:49

  4
  Most engem szivattok ezzel a címsorozattal, hogy megnézzem a vacak videóitokat? rotfl
 • Matula #1 2015. január 9. 23:54

  5
  @Wundermax: Meredek bizony,de gyerekként megtanultam,hogy ha egyenes lábfejjel megyek fel egy csúszós domboldalon akkor pofára esek.és az ember rájön,hogy kicsi terpesz csárli cseplin járás erősen beletipórva a fűbe és felmész simán.elvileg ha gombázok akkor is ez a célszerű hegyoldal mászás.
 • kisokka #2 2015. január 10. 00:06

  6
  @Wundermax: Idézek neked valamit: "A párizsi merénylet minden vallás ellen irányul, beleértve az iszlámot és Mohamed próféta üzenetét is. Az emberek brutális lemészárlása elfogadhatatlan. Az is teljesen elfogadhatatlan, hogy ezt a vallás nevében teszik - mondta Mehmet Görmez, a török vallásügyi hivatal, a Diyanet elnöke. Kritizálta ugyanakkor azt, hogy egyesek a szólásszabadság nevében az iszlám értékeket becsmérlik."

  Ez mindent megmagyaráz. Szóval miért is?
  Elítéli a mészárlást, de egyben egyet is ért az egésszel. Ott van benne az utolsó mondatban. Évek óta ezen megy a siránkozás, a szaros karikatúrák miatt. Mennyi vallás ki lett már forgatva, de mégsem látok buddhistákat, vagy éppen krisnásokat a hasukra akasztott bombákkal hivatalokba rontani, vagy túszokat ejteni. Ez azért valahol már mindennek a teteje.
  Kezd egy kicsit unalmassá válni, hogy az iszlám azt hiszi, csak róluk szól minden. Csak őket bántják, csak nekik rossz ebben a világban. Ha képtelenek elsiklani ezek felett a szar poénok felett, vagy esetleg szóban/írásban hangot adni a nemtetszésüknek, akkor ez lenne a megoldás? Nagyon szép, mondhatom.
  És itt térnék vissza az előző idézethez. A koma elfogadhatatlannak érzi az egészet, de azért csak hozzáteszi, hogy a "kurvaanyádneszíddaziszlámot". Ennyire nem bír gondolkodni e vallás híveinek igen nagy százaléka, ennyire nem értik meg, hogy ezzel a túlzott maradisággal csak ellenszenvet váltanak ki az emberekből. Különben meg, ha valamelyiknek nem tetszik a rendszer, húzzon vissza a picsába a sivatagba. Ezt mindenesetre elérték, hogy ma Európa rühelli az olyan embereket, akik az iszlám vallást gyakorolják. Nem csak a fanatikusokat, hanem mindegyiket. És akkor még benyög egy ilyet a muftikám, olaj a tűzre.

  Félreértés ne essék, én aztán nem vagyok libsi, de, hogy a szólásszabadságot protezsálni kell, abban azért biztos vagyok. Különben ezek a fajta pondrók nyomnának el minket, embereket. Holott ennek fordítva kell történnie.
 • Wundermax #5 2015. január 10. 00:06

  7
  @Matula: azt értem, de te nem ebben a felszerelésben küldöd, plusz ha esik az eső akkor előállhat olyan helyzet is amikor közel lehetetlen felmenni max 4kézláb... tapasztalatból mondom, mert pl ahol most élek, csak akkor nics gecicsúszós sár ha a talaj teljesen lefagy. Minden egyéb napon a nullaszázalékos kis emelkedő amin járok reggel melóba az egy kihívás bringával, mert olyan szinten sikamlós
 • Wundermax #6 2015. január 10. 00:16

  8
  @kisokka: teljesen igazad van, de sztem ne hasonlítsuk magunkat a homoki majmokhoz. Legyen több eszünk, a sélsőségesek is azt akarják, hogy az öszes muszlimot elítéljük, hiszen ez is csak az ő malmukra hajtja a vizet.
  Egyszerűen fel kéne már nőni és szólásszabadság ide, szólásszabadság oda, ha tisztában vagy azzal, h jelenleg elmebajos vadállatok rohangálnak a világban fullos propaganda támogatása mellett, akkor egyszerűen nem közölsz ilyen dolgokat. Értem én, hogy európai kultúra és a büdös libsinek joga van bárkit gyalázni és valahol egyetértek vele, mert szarni kell rá, de pont amiatt, h ezerszer fenyegették meg őket, komoly felelősségük volt az ügyben. Szinte fanatizálták magukat a szólásszabadság védelme érdekében, mert tudták, hogy ez lesz a vége, holott elég lett volna a párbeszédet és a vitát forszírozni.
  E van betegvilágban élünk, ahol ilyen dolgokért agyonlőnek, nem azt mondom, h meg kell hunyászkodni, hanem, hogy ésszel kéne felülkerekedni a problémákon.

  Amúgy a mélyen vallásos emberekkel, mint amilyen a muszlimok nagyrésze, nekem is a faszom kivan, de ettől még rengeteg békés faszvallásos ember van, akiket nem szabad pár szélsőséges miatt elítélni.
 • zrx8 2015. január 10. 00:42

  9
  Persze, szörnyű mészárlás, érthető hogy minden híroldal tele van vele. Mint ahogy az is szörnyű volt, amikor egy drónról indított rakétával egyszerre lemészároltak egy egész (mellesleg szintén moszlim) násznépet valahol Afganisztánban. Erről volt kb. 5 sor, valahol az újságok harmadik oldalának közepén. Az a mészárlás is megérne némi említést, amit a franciák anno Algériában műveltek. Az ilyenek miatt lehetnek valójában kiakadva a moszlimok, a karikatúrák csak az utolsó lökést adják, amire igazán semmi szükség nem volna. Persze lehet kérdezni, hogy mit keresnek az arabok Franciaországban, amire ugyanúgy vissza lehet kérdezni, hogy a franciák mit kerestek Algériában.
 • uramisten 2015. január 10. 01:08

  10
  Csak fanatikusnak kell lenni hozzá, több nem kell.
 • Pano 2015. január 10. 09:48

  11
  Ahány plusz kiló rajtuk van a felszereléssel, nem csoda. Épp elég csak egy kis fokba előre dőlni és már lerántanak a cuccok. Csak a golyóálló mellény, ami típustól függően 4-10 kg között van, a fegyver ami szintén kb 6-7 kg vagy több ez már nem kevés és kb semmit nem soroltam fel az egész szettből.
 • Plocs 2015. január 10. 12:27

  12
  :D :D :D
 • kisokka #9 2015. január 11. 01:29

  13
  @zrx8: Nagyon sok kérdést fel lehetne tenni ebben az ügyben. Algériának semmi köze nem volt az első világégésben, mégis ott volt az ország(amennyire tudom, a másodikban is, de erre nem vennék mérget, amúgy is bebukták).
  Pont a lényeg az idézetemben: Egy kurvanagy ellentmondás. Ezt csinálja az arab világ. Amit ÉN személy szerint sajnálok. Sajnálom, hogy ennyire ostoba a 90%-a az arab világnak. El kellene engednie a füle mellett ezt a buta poént, mert amúgy buta. Komolyan, semmi mást nem tudok erre jellemezni...
  Megnéztem ezeket a rajzokat, még csak nem is jók. Buták. Ostobák. Szarok. Ennyi. Ezt a szart, ha valaki nem képes elfogadni és komolyan veszi, hát bassza meg és égjen a Purgatóriumban. Emiatt a szarok miatt. Karikaturisták krémje? Hát na...Halottról vagy jót, vagy semmit.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!