A történet egyesek számára kifogásolható lehet, szigorúan 18-as!Adrian Zlatzky nem volt átlagos fiú, és ezt egy borzalmas tettel bizonyította be.

A fiatal lengyel fiú nem volt megelégedve a családi körülményeivel. Főleg apjában látott kivetni valót, aki nem vetette meg a tömény alkoholt. Sokszor eljárt a keze, és indokolatlanul terrorizálta a családot az alkoholmámorában. A család eleve is terhelt volt elmebeli betegségekkel, az anyja pszichiátriai kezelésre szorult mániákus depressziója miatt. Ezt a nehéz gyerekkort gondolta Adrian, hogy megoldja.

Egy nap megvárta míg az apja részegen hazatért, és lecsalogatta a pincébe, ahol egy lapáttal fejbe vágta. A férfi azonnal elájult, de fiú ezzel nem elégedett meg, a testet a lábánál fogva felakasztotta, majd elvágta az apja torkát és lefejtette egy vödörbe a vért. Az arcát egy szikével lemetszette, és némi szárítás után magára tette. Jó viccnek tartotta, és úgy gondolta ezzel megviccel az öregapját is. Szépen az esti órákban átballagott a nagypapához és bekopogott. Az idős férfi a sötétben csak részben ismerte fel a fiát, ezért beengedte. Azonban a szobába érve a világosnál már gyanút fogott. Pár perc beszélgetés után, már biztos volt benne, hogy az unokájával beszél és az ő arcán a fia arca van valamiért. Úgy tett mint aki WC-re menne, de közben átsietett a szomszédba és azonnal hívta a rendőröket.

A rendőrök teljesen ledöbbentek, és azonnal őrizetbe vették a fiút. Majd az otthonukba kivonulva megtalálták az apa holttestét. A fiút teljesen őrültnek tartották, és így is jártak el.

Hosszú évtizedekre pszichiátriai fogságba került.

Az eset 90-es években történt, és személyiségi jogok miatt a nevet megváltoztattam.

40 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!