Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A Náci UFO vadász egység rejtélye!

Mint ismeretes a náci hadvezetés mindennel foglalkozott. Ezek közé tartozott a hihetetlen okkult tudományok keresése, az elképesztő szuper katona projekt, a sokak számára elfogadhatatlan hold bázis projektjük és ide tartozik a titkos és kevesek által ismert UFO kutató részlegük. Persze náluk ezt másképp nevezték NIF-nek (Nicht identifiziertes Flugobjekt).
A kutató részlegük már a 30-as évek elején felállt, és nem kendőzött szándékuk volt, hogy megismerkedve az UFO-kkal titkos technológiát és fegyvereket szereznek be tőlük, vagy békésen vagy erővel. Azonban a 40-es évek elejére egyértelművé vált, hogy az UFO-k nem akarnak egyezkedni velük. Hans Neumann a részleg egyik kutatótisztje szerint az idegenek a kapcsolatfelvétel után teljesen elzárkóztak, és csak megfigyelői tisztséget akartak betölteni. Mondván, majd az emberek eldöntik a saját sorsukat. A Wehrmacht ezt megtudván azonnal speciális egységet hozott létre, amely az UFO-k levadászására szakosodott, hogy mindenképp megszerezzék a tudást. Az ALK (Ausländische Luftwaffe Kämpfer) légvédelmi csapatai átalakított 88mm-es FLAK-okat használtak, amelyben olyan lőszer volt amik az UFOK páncélzatát felsértette, tönkretette. (Egyesek szerint a mostanában népszerű urán magos töltetek voltak. )
A lőszer leírásának dokumentációja illetve maga a fegyver a háború végével sok mindennel együtt az USA-ba került. Innen már ismerős történettel folytatódik, magával a Roswelli UFO incidenssel. Ez volt az első eset, hogy az USA hadserege egy továbbfejlesztett fegyverével egyszerűen lelőtt egy UFO-t, ami (nagy bánatukra) nagy nyilvánosságot kapott.

Ez az egyetlen fennmaradt kép ami az UFO vadászat sikerét bizonyítja.

3 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!