Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Keith Sapsford egy igazi kalandor volt.

Az izgága fiúra nagy hatást gyakorol az egy évvel korábbi világ körüli családi kirándulás. Úgy érezte nem látott eleget, és menni menni akart. Fel akarta fedezni a világot. A mérnök apja bár jól keresett, annyira nem rajongott az ötletért, hogy a 14 éves fia a világ csavargója legyen az iskolába járás helyett.
1970 Február 4. -én szép meleg napsütötte nap volt, így Keith a Boys Town-i katolikus intézet területét elhagyva elindult a Sidney repülőtér felé. A hanyag ellenőrzést kihasználva bejutott a repülőtérre és kiválasztott egy repülőgépet a kifutón. Egy DC-8 -asra esett a választása. A gép a Japán légitársaság tulajdona volt és utasokra várt.
A rövidnadrágos lazán öltözött fiú bemászott a futómű kerékjáratába és ott elrejtőzött egy biztonságosnak tűnő rekeszben. A gép nemsokára megtelt utasokkal és elindult a kifutón. Keith izgatottan várta a hosszú ingyen utazást.
Azonban ahogy a gép emelkedni kezdett, a biztonságosnak hitt rekesz megnyílt - hisz ide húzta vissza a repülőgép a kerekét. Ahogy megnyílt a rekesz a fiú egyszerűen kiesett a repülőgépről. A földre zuhant és halálra zúzta magát.
Senki nem vette észre az esetet, csak egy amatőr fotós aki a repülőtéren fotósorozatot készített a gépekről. Hazaérvén előhívatta a képeket, és ekkor vette észre a gépről kieső embert.
Az idősebb Sapsford a rendőrségen arról panaszkodott, hogy 3 hónappal az eset előtt a fiának épp egy ilyen szerencsétlenről mesélt. Aki ugyanígy akart utazni, de a magasban az oxigén hiány miatt megfulladt, illetve összefagyott. Azt senki nem tudja ennek fényében Keith mire is alapozta a sikeres utazást?

4 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!