Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Dr. Abraham Jacobson egy sohasem elismert néger sebész volt.

Egy gazdag mecénás révén, aki felkarolta és az orvosi pályafutását támogatta komoly sebészi praktikákra tett szert. Ügyes, találékony és rögtönző képességei hamar előre vitték a sorát. Azonban a XX. század eleji Amerikájában a rasszizmus erősebb volt, így hátráltatták a karrierjét. Egy kórházban dolgozott sebészként ahol háttérbe szorították bár sokszor a fősebészek által feladott problémás eseteket oldott meg.
Ekkortájt történt, hogy beleszeretett mecénása lányába, aki pechjére fehér bőrű és egyben súlyos beteg is volt. Az akkori tudomány nem tudott mit kezdeni a súlyosbodó rákbetegségével, a fiatal hölgy pedig nem engedte magát vagdosni. Jacobson doktor azonban szörnyű elhatározásra jutott, hogy megmentse szerelmét. Amikor már felkelni sem tudott az ágyból Annabelle, akkor elaltatta és a kórházba vitte, ahol levágta a fejét, majd egy általa kitalált berendezéssel a lefejtett vért keringette benne. A berendezés működött, bár beszélni nem tudtak, de együtt lehettek fájdalom nélkül. Jacobson doktor a korát előzte meg ezzel a berendezéssel.
A kórház dolgozói hamar rájöttek és elszörnyedve vették észre a szörnyet és az élő fejet. A sátáni gépet azonnal lekapcsolták majd meg is semmisítették és Annabelt tisztességgel eltemették. Abraham Jacobson-t eretnekséggel vádolták és sarlatánsággal, megfosztották örökre orvosi címétől, aki szégyenében száműzetésre kényszerült. Egy közép amerikai országba utazott ahol szegények orvosa lett, későbbi sorsáról nem lehet tudni.

18 hozzászólás

 • KillHates 2017. augusztus 14. 16:28

  1
  Köszönjük! Ez a poszt klasszikus KÉPT3LENSÉG! Megy is érte a képtelenség ! :D
 • DadPool 2017. augusztus 14. 16:31

  2
  Köszönöm az elismerést, igyekszik az ember....
 • kampi 2017. augusztus 14. 16:35

  3
  Ez a sztori meg is r egy macskát!
 • _V_ 2017. augusztus 14. 17:24

  4
  Beteeeeeg !
 • SirFilo 2017. augusztus 14. 17:48

  5
  Ezt most komolyan elhiszi valaki? Nézzétek már meg a képet... úristen -.- .nem akarok senkibe belekötni de ebből is látszik, ha valamit hallanak a tévében, vagy olvasnak a neten azt minden fenntartás nélkül elhiszi az emberek többsége. Olvassatok már utána, vagy csak keresetek rá erre az állítólagos csodasebészre. Vagy csak simán a képre, mit ad ki rá a kereső. Megsúgom kamu kép, de hatalmas trollkodás volt DadPool-tól ha annak szánta ;)
 • DadPool 2017. augusztus 14. 18:17

  6
  Mindenki ellenőrizze mi van a címsorba írva nálam : www.keptelenseg.hu , nálatok?
 • Sheldon #6 2017. augusztus 14. 19:17

  7
 • Salax 2017. augusztus 14. 22:55

  8
  Az kimaradt, hogy Jakobson doktor (is) bizonyította, hogy a Föld lapos!
 • KillHates #6 2017. augusztus 15. 00:29

  9
  @DaDPool: Ott a pont! kalap
 • KillHates #5 2017. augusztus 15. 00:31

  10
  @SirFilo: Te meg elhitted, azt hogy ez egy komoly, tudományos ismeretterjesztő hírportál? :) kalap
 • SirFilo #10 2017. augusztus 15. 12:42

  11
  @DaDPool: @KillHates: a fake - kamu történetek és a képtelenség közt szerintem van egy kis különbség. Nem lenne ezzel a poszttal gond ha meg lenne jelölve hogy kamu, poén, mese. De így csak a clickbait-es facebookos "eztlátnodkellelsehiszed" szarok szintjén van.
 • DadPool 2017. augusztus 15. 15:24

  12
  Tudjátok az a képtelenség, hogy a keptelenseg.hu oldalon egy képtelenséget ábrázoló posztot támadnak, hogy nem ide való. Komolyan vicces és egyben képtelenség. Ráadásul ki dönti el, azt hogy egy történet, egy kép igazi, vagy kamu? Sokan még a holdra szállást is kamunak tartják, akkor meg?
  Néhány gondolatom az előttem szólóhoz - nem hinném, hogy 16 pozitív értékelés clicbait kategória lenne, na de ha lenne rajta 1000, akkor már én is elszégyelném magam. Egyébként itt elég szerényen osztogatják a tetszetős macskás jelet, pedig én aztán majd mindre tolok egyet, vagy tetsziket. Ehhez képest a többi feltöltő mintha csak tojna rá, na de mindegy.
  További gondolatok az előttem szólóhoz - ha megnézel egy filmet, és nincs oda írva az elején, hogy kamu, szar, akkor azért a moziban felállsz egy kicsit óbégatni? Hogy el ne higyje máááá ezt valaki! (Elmennék veled moziba. ) Bár lehet, te csak a Spectrumot nézed, mert ugye tudjuk hogy a hollywoodi történelmi filmek kevés valóságot tartalmaznak, de a filmek 99%-a fikció., ha nem tudtad eddig, akkor ébresztő. Vagy vegyünk csak elő egy népi legendát, történetet - egyik elején sincs oda írva, hogy TE figyuzz má olvasó, ez jó nagy fasság lesz. - És itt nem a bibliára gondolok, hanem olyan elismert történeteken mint a Kalevala, Csodaszarvas, Orléansi szűz. - mégis szórakoztatónak tartják az olvasni valót.
  És épp el is érkeztünk a lényeghez - ez egy szórakoztató oldal (remélem az), találsz itt mindent mint egy svéd asztalnál, vagy trófeában ahol mindent megehetsz 6 ezerért - szórakozni jössz ide, ha nem így van eltévedtél, meg kell keresned az igazságotmindenkinek.hu oldalt.

  Kicsit büszke vagyok magamra, és egyben sértett módon mint napóleon bedugom a kezem a zsírfoltos ingem alá, igen....megvakarom a cickómat, jó munkát csináltam. Kevés dolog van ami felkavarja az állóvizet, de én megcsináltam. És most képzeljetek el engem ahogy a Titanic orrába állok (mint dicaprio) egyik kezemben egy rántotthúsos szelet, a másikban egy billentyűzet. Diadal....
 • SirFilo #12 2017. augusztus 15. 19:34

  13
  @DaDPool: oké akkor már ott tartunk hogy képtelenség ez a poszt, ami a te értelmezésed szerint lehet kamu, szerintem nem. Egyszer bevallod hogy kamu, bár már most azt írod hogy mégse, bár semmi valósat nem találni róla, csak mindenhol azt hogy egy fake kép(komolyan mi más lenne? :D)
  Na de akkor még egyszer hogy lenyugtassam a kis lelki világodat. Nem mondtam, hogy rossz a poszt. Csak ha mesét töltesz fel akkor azt jelöld meg valahol. Mert a képtelenség az lenne ha valóban lett volna egy hasonló eset.
 • DadPool 2017. augusztus 15. 19:44

  14
  Az én meglátásom szerint, meg nem kell megjelölni , hogy mese, mert ugye amikor kézbe veszed Shakespeare : Macbeth című eposzát, ott se olvasod az első oldalon : Figyelem, figyelem ez egy mese! - Csak olvasod és élvezed a történetet. Ez is ezért készült.
  Majd aki olvassa, az majd eldönti hova teszi. Így készülnek a remek irományok, művek és történetek.
  Azonban fel kell világosítsalak , hogy a kép nem kamu, a történet valós alapokon fekszik. Azt nem állítom, hogy színtiszta igazság, mert több különálló részből lett összevarva, de így születnek a "hallottad-e már ezt a sztorit?", később ebből lesznek a rémtörténetek vagy eposzi szintű legendák. Majd térjünk vissza rá 100 év múlva.
  Azzal, hogy te a mélyére ástál, ez kábé olyan mint ha meglátnál egy gyönyörű nőt, megtetszik, de amikor megismered rájössz, nem erre számítottál. Én nem várom el, sőt nem is tanácsolom a miértek, hogyanok és egyebek kutatását az én posztjaimnál, mert most szólok : lehetőleg a függöny mögé rejtem a misztériumot.
  Aki kutatni akar, azoknak javaslom az oldalon a remek tudományos, technikai posztokat, abban semmi misztérium nincs. Az úgy ahogy van nagyszerű!
  Én csak jó szórakoztatást akarok, fogadd el ezt tőlem így!
 • SirFilo #14 2017. augusztus 15. 19:52

  15
  @DaDPool: te betegvagy ember, Shakespearetől még messze állsz :D Amúgy tőlem azt csinálsz amit akarsz majd megyek fake-ezni a posztjaid alá :D
 • SirFilo #14 2017. augusztus 15. 19:53

  16
  @DaDPool: "Ráadásul ki dönti el, azt hogy egy történet, egy kép igazi, vagy kamu? " És ezzel a mondatoddal sok mindent elárultál magadról. Ha neked egy ilyen képen gondolkoznod is kell egy másodpercig hogy igaz lehet vagy sem.
 • DadPool 2017. augusztus 15. 21:07

  17
  Alig vagyok itt 1 hónapja és máris pár rossz arc az ellenségem lett. Pedig csak pár posztot tettem fel, mi lett volna ha más is történik? Azért szóljatok, hogy ez valami beavatási szertartás? És túl kell esni rajta.
  Rögtön fel is adnék egy hirdetést : Kellemetlenkedő új barátaimat lecserélnem, vidám támogató JÓ arcokra! Jelige : hozz rántott húst
 • vaz #17 2017. augusztus 15. 22:32

  18
  @DaDPool: rántott húsom per pillanat nincs és szar zenéket is hallgatok rotfl viszont ha van dinnyéd, akkor én hiszek a mesékben.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!