A franciaországi migirik egyre szemtelenebbek!

A líbiai migránsnak nem volt elég 2 év, hogy integrálódjon a békés francia társadalomba, ezért úgy gondolta november 10. -én pénteken pár nőt molesztálni fog, csak úgy. Mert .. .. mert nincs jobb dolga.
Egy épület előtt meglátott két fiatal cigarettázó nőt, hátulról odaosont és a hagyományos líbiai udvarlás módja szerint megfogta egyik nő fenekét és még az ujját is feltolta neki, jelezvén ő a választottja. Eközben bársonyos és kedves férfi hangon szerelmet is vallt neki. ("tu me plais")
A nő látván ezen elbűvölő udvarias közeledést felsikoltott és elszaladtak. A férfi aki jól végezte a dolgát ment újabb társat keresni a szerelmi életéhez.

Azonban a két nő civil ruhás rendőrnő volt!!!!


Ezért tisztes távolból követték, majd telefonon riasztották az egyenruhás kollégáikat. Azok pár perc múlva megjelentek és azonnal leteperték.
A rendőrség jelentése szerint, mindent bevetettek a férfi ellen és nem bántak vele kesztyűs kézzel, főleg hogy kolléganőket molesztált. (Szerintem a gumibotos ismerkedést kéne folytatni vele)
Nem sokkal az eset után kiderül, hogy a fickó a líbiai párzási szokást több nőn is bemutatta az eset előtti órákban. Biztos vérszemet kapott a sok engedékeny francia nőtől.

31 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!