Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Hendrik Helmer békésen szunyókált az ágyában amikor valami mocorogni kezdett a fülében.

Az Ausztráliai nyár igen meleg januárban és kedvező hatással van a bogarak életére is. Hendrik egy régi házban lakott, amely szigetelése kívánni valókat hagyott maga után. A bogarak meg jártak keltek. Így esett az arcára egy rémült példány, amely jobb híján a fülében keresett menedéket. Ott egész jól el volt, amíg Hendrik el nem kezdte piszkálni, mert érezte bedugult a füle.

Különböző módszerekkel akart megszabadulni tőle: ütögette a fülét, féloldalra hajtotta a fejét, hogy kiesen. A sok izgatás hatására a bogár tovább akart menekülni, de egy csótány nem tud tolatni. A fülben meg nem tud megfordulni. Ezért jobb híján elindult befelé, és mivel a füljárat véges, ezért rágni kezdett magának a fülben egy újabb alagutat. Na ez komoly fájdalmat okozott.
Hendrik utolsó mentsvárként a fülébe tette a porszívót, hogy majd azzal kiszívja a betolakodót. Nem sikerült, sőt még erősebben kezdett rágicsálni a kis komisz.

Nem volt mese, elrohantak a kórházba ahol rutinosan olajjal töltötték fel a fülét amibe a szerencsétlen bogár belefulladt. Ez a fulladásos halál Hendriknek is fájdalmas volt, ahogy pánikszerűen rágórohammal válaszolt a bogár.

Végül 15 perc után a döglött bogarat egy csipesszel kivették. Egy 2 centiméteres erdei csótány volt a delikvens.

Hendrik végül emléket állított az elpusztult bogárnak és elnevezte Roger-nak.

8 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!