Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Vannak olyan emberek akik segítenek egy verében is kalap

A történet arról szól,hogy egy nap az erkélyen ott ragadt egy kis veréb.nem látott mivel a szeme valamiért megsérűlt. de az ott lakó emberek elvitték állatorvoshoz és kapott szemcseppet. a kis veréb szülei 15 percenként jártak az erkélyhez és etették picinyüket bogarakkal;) 2 hétig ment a történet és egyszer csak felépűlt és elrepűlt a gondozott madárka. de visszatért azokhoz az emberekhez akik ápolták,amolyan lakhelyként és barátként jön vissza hozzájuk. a lényege az egésznek a figyelmesség. :beer:

5 hozzászólás

 • AsconaB 2015. április 11. 22:19

  1
  Itt is mennyi van belőle mint a szemét! Úgy tudnak csivittelni, hogy behallik a műanyag ablakon keresztül is. Mennyiszer elgondolkodtam azon, hogy lehetne a nagyját eltakarítani. Mégse bántottam még egyet sem.
 • TonyEricsson 2015. április 11. 22:21

  2
  :love: grat
 • predator 2015. április 12. 10:02

  3
  kell a veréb másként megennének minket a bogarak
 • AsconaB #3 2015. április 12. 10:52

  4
  @predator: Igen csak ahol van kukorica ott a kis mocskok kevésbé eszik a bogarakat mer az abból készült darára mennek inkább.
 • nokedlee 2015. április 12. 17:54

  5
  A kínaiak kipróbálták a verébírtást valamikor a hatvanas években. Tudnának mesélni. Megjegyzem, a lányom is megmentett egy kis galambot a biztos pusztulástól, elnevezte Sipsipnek. Mikor felnőtt és megtanult repülni, elrepült, de pár hét múlva elhozta a párját "bemutatni" aztán örökre továbbálltak.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!