Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
20.000 rohama volt évente, az orvosai szerint pedig csupán néhány hónapja volt hátra… ekkor kezdett el egy törvénytelen kezelést alkalmazni, aminek mára életét köszönheti.

Cheri már a wc-re sem tudott elmenni, szinte pokollá vált az élete, naponta több, mint 10 epilepsziás rohama volt, ami szinte teljesen felőrölte a szervezetét. Édesanyja így meséli el gyógyulását:
"Soha nem gondoltuk volna, hogy Cheri megéli a 9. életévet. A család viselte gondját, mivel az orvosai már teljesen lemondtak róla. Hallottunk egy nem legális kezelésről, amit kannabisz tinktúrának hívnak. Ez egy olyannyira erős kábítószer, ami segített csillapítani a rohamokat.

Egy évig használtuk titokban ezt, az orvosai pedig értetlenül álltak a gyógyulással szemben. " – mondta Mrs. O'Conell.
Figyelemre méltó, hogy egyetlen mellékhatása a "kezelésnek" csupán fáradság és megnövekedett étvágy volt.
Sajnos nem csak Cheri küzdött ezzel a betegséggel a családban, hanem 11 éves bátyja, Sean is. Bár rohamai gyengébbek és ritkán előfordulóak voltak, szülei mégis alkalmazták a kannabiszt nála is.
Ezeket a példákat látván Herald Sun kezdeményezést indított a kannabisz használata mellett, amely révén Ausztráliában sikerült közel 70 gyereket meggyógyítania. Az orvoslás körében kezd egyre inkább elterjedni, és számos ország és állam kezdi felismerni gyógyító hatását.

51 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!