Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Az olaszok végül megelégelték a dolgot, és figyelmeztető lövésekkel adták tudtára a migiri mentős hajóknak, hogy húzzanak el a vizeikről!

Abból is elegük lett, hogy a töketlen EU semmit nem tesz, csak ingatja a fejét. Ezért Olaszország az ENSZ segítségét kérte, hogy megvédhesse a tengervizeinek a szuverenitását, valamint, hogy megállítsák a migiri hadsereg érkezését. Líbia hasonló lépéseket tett a napokban, és elzavarta a vizeiről azokat a hajókat, amelyek a "szegény migiri mentése" címszó alatt próbálnak illegális embercsempészetben részt venni.
Volt olyan "békés migiri jogvédő" hajó, amit rövid 2 óra leforgása alatt az ENSZ, Olaszország és Líbia hajói figyelmeztető lövésekkel utasították ki a felségterületükről amikor be akartak oda hajózni engedély nélkül.
Az EU még mindig nem veszi észre (vagy direkt szerepet vállal) az illegális emberkereskedelemben, ami dollármilliárdokhoz juttatja azokat, akik a migránsokat átjuttatja Olaszországba. EU ebben a szarban nyakig benne van, BŰNÖS!

4 hozzászólás

 • Athesz 2017. augusztus 11. 16:15

  1
  Nem figyelmeztető lövés kellene hanem kapásból szétlőni a gecibe. Így csak újra próbálkozik majd más irányból. Szétlnének a faszba 2-3 hajót eszükbe nem jutna megkockáztatni a dolgot mikor a bőrét viszi a vásárra. De így mi lesz ebből "Jajj én vagyok a kedves liberális embermentő a csúnya ENSZ meg lövi a hajómat"...
 • LongJohnHolmes #1 2017. augusztus 11. 22:16

  2
  @Athesz: Az ENSZ-nek és a liberális migrimentőknek ugyanaz a gazdájuk.
 • Kalmani 2017. augusztus 12. 18:54

  3
  Líbiának kéne adni azt a temérdek pénzt amit a migrikre költ az EU. Ott aztán csinálni a liberálisoknak egy jó nagy migrisimogatót.
 • kléni 2017. augusztus 12. 19:03

  4
  Sok dolog látszik ebben a videóban... rotfl
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!