Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Marston Riley, a Maywood Academy zenetanára a dresscode, azaz a kötelező iskolai viselet megsértése miatt tett megjegyzést a 14 éves gyereknek, aki ezek után minősíthetetlen hangnemben kezdte hergelni, alázni, szidalmazni a pedagógust. A zenetanár korábbi tanítványai szerint egyértelmű, hogy a 64 éves férfit a végletekig provokálta a gyerek, ráadásul a tanárt többször is bántalmazták korábban a diákok. A tanárt letartóztatták, a diák kórházba került, ahonnan időközben már hazaengedték.

10 hozzászólás

 • Clark Kent 2018. november 5. 17:10

  1
  Faterék idejében gyerekként nem merték elmondani, ha a tanártól kaptak egy fülest.Mert a szülő is adott egyet, mondván h. biztosan jogos volt.Nekem is volt tanárom általánosban akinél nem kellett sok egy pofonhoz.Volt is tekintélye.
  Ma a diák bármit megtehet, sajnos esetenként a tanárral is.

  Rendesen összegyűlhetett a tanárban, remélem nem meszelik el.Bár erre semmi esély.
 • sure_shot 2018. november 5. 17:31

  2
  Jogos, bár nem bölcs lépés volt a tanár részéről, ilyen szintű alázást már nehéz tűrni idegekkel. A kis gyökér még ráadásul beleállt a bunyóba, mert tudta hogy egyrészt óriási májer lesz a neten a hozzá hasonló genyók közt - hisz végül is ezért provokálta ki az egészet, a kibaszott szereplési mánia itt is a mozgatórugó - másrészt csak a tanár fázhat rá. Bár gondolom azért ekkora verésre nem számított:) Igazságtalan egy helyzet ez. Nálunk a középiskolában volt egy pár boxkesztyű a tornateremben, ha valakinek nagy arca volt valamelyik tanárral le lehetett boxolni - vagy azzal akibe beleállt a nagypofájú diák, vagy a tornatanárral aki elég jól tudott bunyózni...
 • theface 2018. november 5. 18:45

  3
  Az is fontos, hogy a hozzáállás is nagyot változott. 34 vagyok, de nálunk ilyen elképzelhetetlen lett volna, sőt aki egy tanár ellen így kiállt volna azt mi magunk az osztálytársai vettük volna kezelésbe.

  Itt a videón, meg huhognak mint a majmok, mert ezek már szó szerint azok (nem azért mert fekete) hanem azért mert szó szerint úgy viselkednek (elég csak megnézni egy dokufilmet a témában, nagy hasonlóság).
  Apu-Anyu mindent megenged a kölöknek, csak a gázcsapot nem. (tisztelet a kivételnek) Sajnos úgy veszem észre, hogy az irány ami van nagyon nagyon rossz.
 • [ törölt felhasználó ] 2018. november 5. 18:48

  4
  Csak egyet tudok érteni az előttem felszólalókkal. Fasz kivan ezzel az új világnézettel. Kezd visszasüllyedni miden az állati ösztönszintre.
 • kléni #4 2018. november 5. 18:57

  5
  @Csirkeláb: Mondja ezt egy szárnyas állat. :P
 • [ törölt felhasználó ] #5 2018. november 5. 19:03

  6
  @kléni: Faszom... tényleg. bazmeg inkább kussollok. rotfl
 • ko-pi #3 2018. november 5. 19:47

  7
  @theface: nem azért, mert fekete, de véletlenül pont az. Ezért kell fegyvert hordani a suliba, sokkal kevesebb lenne a verekedés:D
 • yust 2018. november 6. 09:31

  8
  Jó, jó, de... mi volt a baj a "viseletével"? Senkin sincs "egyenruha", az övét sem látom rosszabbnak vagy jobbnak a többinél... Ettől függetlenül egyetértek... Hülyén hangzik, de mai fiatalokból hiányzik némi egészséges mértékű önbizalomhiány.
 • Gabor0827 2018. november 6. 09:58

  9
  Három lépés.
  1. Megszüntetni z alanyi jogon járó polgárságot. Csak az lehessen a társadalom teljes jogú tagja aki úgy viselkedik. Aki törvényen kívül akar élni, tegye nyugodtan, de ne lehessen hatással azokra akik betartják a törvényeket, és az együttélés szabályait.

  2. Megszüntetni a kötelező oktatást, járjon iskolába az aki akar. Aki nem akar, az menjen az utcára, lakjon híd alatt, de ne rabolja azoknak az idejét/pénzét akik szeretnének többek lenni.
  Természetesen aki nem akar iskolába járni, annak nem jár szociális ellátás. Minimális sem.

  3. Az iskolában nincs mobiltelefon.
  Kamera az iskola minden négyzetcentiméterére, hogy ellenőrizhető legyen a tanár, és a diák egyaránt, de a kép nem kerül ki netre, így nem lesz belőle ego-növelő a majomcsíráknak...

  Aki így viselkedik a neki segítséget nyújtani próbáló tanárral, azt kizárni az oktatásból, ne lehessen polgár, ne szólhasson bele közügyekbe.
 • kléni #8 2018. november 6. 10:42

  10
  @yust: Lehet van valami olyan előzmény is, ami a videón nem látszik.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!