Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
:cool: - Fanoknak! - :D

6 hozzászólás

 • DogShit 2014. február 10. 17:35

  1
  Hát de Backstreet Borzra. Nóóórmális? :D
 • DiEgO_Cort3zZz 2014. február 11. 01:04

  2
  Kedves Mr. Didni és Mr Lukas!

  Remélem, hogy ezért a gyalázatért a kénköves pokolban ég majd a lelketek az idők végezetéig, sőt, még az után is. Kívánom nektek, hogy az ördögök a patájukat üvegszilánkos Sriracha szószba mártva izgassák az ánuszotokat, miközben 24 órában Barátok Közt-Jóban Rosszban mashupot kell néznetek, Fekete Pákó narrálásával.

  Sok szeretettel,
  Egy rajongótok!

  P.S.: egyébként nem maga a produkció zavar, csak az, hogy mennyire mocskosul pénzközpontú minden...
 • ArkaChopa #2 2014. február 14. 06:56

  3
  @DiEgO_Cort3zZz: Az amcsiknak ez a kultúrájuk. Szerintem a hagyományőrzésük ebben az értelemben igencsak kiváló! Hisz mindig meg tudnak újulni, és mindig a köztudatban tartják a kedvenc meséiket (kultúrájuk egy részét). Nálunk milyen kultúra őrzés van? Még a Kis Vuk meséjének a folytatását is úgy el tudták [email protected] mint senki más egy mese folytatását. Na ez az igazán mocskos pénzközpontúság, mert a pénzedért szart kapsz. Amcsiban lelkesen tapsolnak ezekre a produkciókra, és nekem is tetszik. (A Backstreetboyszos különösen rotfl) Tehát szerintem igencsak jól csinálják a műsort! kalap
 • DiEgO_Cort3zZz 2014. február 14. 20:08

  4
  @ArkaChopa: Igazából azzal, hogy kb minden szereplő kap egy előzményfilmet és ezeket az alkotásokat évente tolják majd az emberek arcába (csak a Star Warsról beszélek), nem beszélve a mindenféle animációs sorozatokról, túlságosan pénzszagú a dolog. Értem én, hogy minden a profitról szól, de ezek még csak meg sem próbálják ezt becsomagolni, elrejteni. Nem mondom, hogy mindegyik a nullával lesz majd egyenlő (honnan tudhatnám előre?), csak olyanok, mint valami politikai párt a hülye választási időszak során. Nem tetszik a tálalás.
  A megújulás meg szerintem nem általános. Az utóbbi időben ez a szuperhős-dömping kicsit már sok. Nem mind rossz, csak unalmas, hogy boldog-boldogtalan azokon dolgozik. Nagy forradalmat már egyik sem fog hozni, csak milliós bevételt. De azt biztosan.
  A Vuk pedig... te jó ég! Az letarolja az ember elméjét és nem jó értelemben...
 • ArkaChopa #4 2014. február 14. 20:12

  5
  @DiEgO_Cort3zZz: rotfl , azért ha már minden a pénzről szól, akkor kapjak is érte valami (számomra) élvezhetőt. Mert úgy is rámtukmálják, és ha azt teszik, akkor legalább ne mérgelődjek, mekkora szar amit csináltak! kalap
 • DiEgO_Cort3zZz #5 2014. február 14. 20:28

  6
  @ArkaChopa: Ebben teljesen igazad van. Tényleg jó lenne, ha nem borítanának az ember arcába egy hordó langyos fost folytatás címén. :) Amúgy meg megvan az az előnyük a mocskoknak, hogy kíváncsi vagyok a filmjeikre. :D A Csillagok háborújára mindenképp!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!