Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Dagobert bácsiról senki sem gondolta volna, hogy ilyen dumát is tud lökni :-)

7 hozzászólás

 • Sheldon 2017. április 25. 19:12

  1
  rotfl rotfl grat grat
 • Fakkerone 2017. április 25. 21:55

  2
  Eddig is rühelltem a szarjaid, de ez mindennek az alja!
 • Hidi Péter 2017. április 25. 22:18

  3
  De legalább az én szarjaimat magam szarom. De ha annyira szar, miért nézték meg már nyolcezren a csatornámon?
 • Hidi Péter #3 2017. április 25. 22:26

  4
  @Fakkerone: Ilyen teljesítményre te csak mások munkájának posztolásával vagy képes.
 • Hidi Péter #2 2017. április 26. 10:01

  5
  @Fakkerone: Van egy ajánlatom. Ha össze tudsz szedni 1 hét alatt 5 (azaz öt) regisztrált felhasználót a Képtelenségen, aki hajlandó ide nyíltan leírni, hogy ez a videó szar, és mind az öten meg is indokolják minimum 1 kerek, értelmes mondatban, akkor elismerem, hogy szar, és soha többet nem posztolok ezen az oldalon semmit. 2017. április 25. után regisztrált accountok nem számítanak, nyilván sejted, hogy miért. Viszont a "játékban" az oldal rendszergazdái is részt vehetnek.
  Vereségem esetén vállalom, hogy töröltetem innen magam (mert úgy látom, törölni bármit csak admin tud, de javíts ki, ha tévedek). Ha nyerek, tőled beérem egy bocsánatkéréssel. Nem a véleményedért, mert az szíved joga. A stílusa miatt.
  Az 1 hét lejárta 2017. május 3. 24. órájával bezárólag értendő.

  Áll az alku?
 • Fakkerone #5 2017. április 26. 13:06

  6
  @Hidi Péter: Ha akarnám se tudnám összeszedni ugyanis nincs olyan felület, ahol hatékonyan megtudom szólítani az összes nézőt , de igazad van egyébként is..a stílus miatt elnézést kérek viszont a véleményem tartom : a befektetett munkát értékelem, akár 2 pálcikát megmozgatni is már komoly munka ezt elismerem, de ettől függetlenül szerintem nem élvezhetőek max referenciának jók ill. ez a legutóbbi stílusílag és üzenetileg számomra gusztustalan. Szép napot!
 • Hidi Péter #6 2017. április 26. 14:12

  7
  @Fakkerone: Oké, el van nézve :-) De azt egyébként tudod, hogy a videó összes mondata pontosan ugyanígy elhangzott 2 filmben, amiket DVD-n zöld korhatáros (azaz korlátlan) besorolással adtak ki itthon? Ezen én is csodálkoztam, de direkt rákerestem, többek közt itt is ellenőrizheted: A szomszéd nője mindig zöldebb / Még zöldebb a szomszéd nője (DVD) - www.mediamarkt.hu . A gusztustalanságot illetően részben igazad van (nem kell azért minden viccet olyan véresen komolyan venni, ennél sokkal nagyobb problémák vannak a világban), de a baj inkább azzal van, hogy erre van igény. 7 éve Youtube-ozom, és most már feszegetnem kell a határokat, ha nagyobb nézettséget szeretnék.
  A túlnyomó többség (80-90%) nagyon jól szórakozik a videóimon a visszajelzések alapján, úgyhogy mindenképp érdemesnek látom, hogy minél szélesebb körben terjesszem őket. Ha ez az arány fordított lenne, akkor nyilván nem erőltetném a dolgot ennyire. Néhány videóm utólag visszatekintve tényleg csak referenciának jó, még a humorosnak szántak között is, de azért mindre ezt nem mondanám.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!