Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A 33-as úton gyorshajtás miatt félreállítottak egy autóst.

Az autós Daniel Clary volt aki csak látszólag működött együtt. Az események lövöldözésbe torkolltak. Seth Kelly rendőrtisztet 4 lövés érte, amik olyan súlyosak voltak, hogy megállt a szíve. Később a helyszínre érkező mentősök mentették meg az életét, és juttatták kórházba, ahol 12 napig feküdt kómában élet-halál között. Clary is megsérült, de ő a saját autóján elhajtott és egy kórháznál kért segítséget. Itt is fogták el.

A bíróság a kábítószeres Clary-t 54-110 évig terjedő börtönnel ítélték el. A védőügyvédje azzal mentette meg a kivégzéstől, hogy mentálisan instabil Clary. A skizofrénia tünetei mutathatók ki rajta, paranoiás. Persze az nem derült ki, hogy ezt a drogok váltották ki, vagy már alapban szenvedett ettől. A családja szerint Clary egy igazán remek fickó, csak ha befüvezik akkor kicsit ingerült.
Clary az incidens alatt is be volt lőve, hisz egy sokkoló és pár lövés sem állította meg, egyszerűen elhajtott a helyszínről.

Kelly rendőrtiszt a bíróságon elmondta, hogy ha együttműködik Clary, akkor egy bírsággal elengedték volna. Szerencsére a sebesült rendőr felépült.

12 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!