Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

95 hozzászólás

 • Digger 2017. november 30. 20:47

  1
  Képzeljük el hogy van egy nagy virágos rét ami egy ember tulajdona. Beenged oda különböző embereket akik mindenféle csudaságot visznek oda közszemlére. Ki ilyen ki olyan csudaságot, sőt van aki nem visz semmit csak nézi más csudaságait.
  Mígnem egyszer valaki letesz a mezőre egy nagy rakás szart. Csudanézegetők körbeveszik és kivétel nélkül mind beletapicskol. Belenyúlnak szétkenik magukon és felkiáltanak "DEHISZEN EZ SZAR".
  másnap, harmadnap és utána mindennap megismétlődik ez. Ki lehet kerülni sőt messze el lehet kerülni, mégis az emberek ingert éreznek hogy meghempergőzzenek a szarban. Utána kórusban szidják azt aki odatette.
  Ezek az emberek egy dologban különböznek másoktól. Mindegyik fülhallgatót hord amin folyamatosan mondja valaki hogy -belégzés-kilégzés. Merthogy abban nyilván egyetértünk hogy aki szándékosan belefekszik a szarba az olyan hülye hogy instrukció nélkül levegőt sem venne.
  Aki a szart odateszi az egy tanulatlan ostoba műveletlen bunkó. Na most akkor milyen jelző illeti meg azokat akik LÁTJÁK hogy az egy szarkupac és mindennap belelépnek?
  Azok tanult értelmes művelt úriemberek?
  Csak kérdem.

  Ha egy boltba az egyik beszállító rendszeresen romlott árut szállít akkor kinek van joga intézkedni? A vevőknek vagy a tulajdonosnak?
  A beszállító nyilván nem áll szóba vevőkkel mikor ő a tulajdonossal van függőségi viszonyban. Ha a tulajdonos azt mondja hogy elég, vagy kidobja az áruját akkor a beszállító veszi a lapot és nem szállít többet.
 • [ törölt felhasználó ] #1 2017. november 30. 20:51

  2
  @Digger: Nagyon jó a hasonlatod! Aki minden nap odarak egy kupac szart, ahová nem illik, azt valószínűleg elüldözik. Intelligencia kérdése hogy az emberek a wc-be hordják a saját szarukat, vagy melléje.
 • Csipesz 2017. november 30. 21:12

  3
  Kedves Digger! Akkora oltást kaptál ma , hogy én belepirultam. Te ennek ellenére töltöd fel ide a videóidat. Az a képtelenség, hogy belásd a videóidnak nem itt van a helye.
 • kléni #1 2017. november 30. 21:22

  4
  @Digger: Rossz a példa, mert én siket vagyok, tehát nincs rajtam fülhallgató, innentől meg borul az egész sztori. :D
 • Pocoknyúl #1 2017. november 30. 21:42

  5
  @Digger: akkor ez elvileg egy emberkísérlet? Mert akkor talán érteném. Nem támadni akarlak, miattam bárki posztolhat bármit, csak legyen valami lényege. A sorozatodnak akkor lenne ezen az oldalon, ha úgy van, ahogy írod...
 • Digger #5 2017. november 30. 22:01

  6
  @Pocoknyúl:
  Nézd te értelmes ember vagy neked elmondom mi van. Ez a sok picsagyümölcs kinyalhatja a kövér seggemet. Ilyen egyszerű. Egyetlen embernek van joga megakadályozni hogy ide feltöltsek. Az oldal tulajdonosának. A többi rizsa.
  Nézd itt vagyok már vagy 10 éve. Soha egyetlen posztot nem szóltam le. Tőlem még amikor osztályozni lehetett akkor is csak és kizárólag a legmagasabb pozitív értékelést kaphatta valaki. Vagy semmit, de negatívot SOHA. Tudod miért? Mert ha valaki kitesz valamit az mögött munka van. A munkát pedig illik tisztelni. Amit ez a sok parasztivadék művel az vegytiszta rosszindulat. Öncélú rosszindulat, hiszen semmi érdekük nem fűződik hozzá.
  Ha holnaptól nem posztolok mi történik? Semmi. Nekik jobb lesz egy hangyafasznyival? Nem.
  Ez egy tipikus magyar tahófalvi sutyerák viselkedés. Ha fejreállnak és lehugyozzák magukat akkor is megjelenik itt minden nap egy Digger feltöltés egészen addig amíg a tulajdonos engedi. Te ismered a történetemet ezek kispályán játszanak itt. Még a büfészakos szépítészmérnök tudományos kandidátus is.
  Acsarkodnak mint a kutyák. Tegyék.
 • Aztaaaa.. 2017. november 30. 22:10

  7
  Digger! Te tudsz olvasni? Ha tudsz, akkor úgy látom, hogy nem vetted a lapot. Nyomulsz itt erőszakosan paraszt módjára, a paraszt videókkal! Baszki, én megnéztem ezt a fost, keményen 8 és fél percig arról pofázol, hogy Angliában nem viszik el a nagy betondarabokat, hanem a helyszínen bedarálják. Ötször mondasz el mindent. Megint nyomod az Angol sajátosságot. Te mi lófaszt figyeltél nálunk az építkezéseken? Képzeld, Magyarországon is tervezzük a bontási anyagok, így a beton helyszíni bedarálását, amennyiben az szükséges. Elárulok neked megint egy titkot. Figyelj és tanulj! Menni fog ez neked. Nos, egy építkezésnél figyelembe vesszük a zajterhelést is. Hoppá! Erről nem is hallottál mi? Éppen ezért vannak olyan területek (nagyvárosok, üdülő helyek, stb.), ahol csak az építéssel szorosan összefüggő zajterhelés a megengedett. Ebbe nem tartozik bele a betondarálás. Ráadásul a helyszínen dolgozók zajterhelését is minimalizálni kell. nagyon balesetveszélyes az, ha egy dolgozónak nap minden percében erre a fülsiketítő zajra kell figyelnie. Egyébként nálunk sem viszik el a nagy darabokat, azt szállításra alkalmas méretre darabolják. Úgy látom, hogy a kis agyadból ez a tényező kimaradt. Tehát nálunk se raknak autóra 10 tonnás beton tömböket. Természetesen nálunk csak akkor darálunk a helyszínen, ha minden feltétel adott, illetve a zúzalékot az építkezésen újra hasznosítjuk. Felesleges a helyszínen elvégezni a darálást, hiszen ha azt vesszük figyelembe, hogy ezeknek a mobil darálóknak a garatmérete mondjuk 70x70 cm, akkor nyilván a betont is olyan méretűre kell darabolni, hogy beférjen a garatba. És most jön az eszmei mondanivaló! Akinek van egy kis vizuális érzéke, az már rájött, hogy viszont ilyen méretű betondarabok minden gond nélkül szállíthatóak ömlesztve. Nem is láttál még ilyet? Magyarországon a beton újrahasznosításának külön iparága van. A depók ingyen elviszik a törmeléket. Akkor mi a fenének darálgassuk a helyszínen, költsünk még rá pénzt feleslegesen? Aztán jönnek a további agyrém megjegyzéseid. Törmelékcsúszdát csak ott lehet használni, ahol emeletes az épület. Ember feltaláltad a spanyolviaszt! Gyorsan szaladjál be valamelyik találmányi hivatalba. Ráadásul, megint úgy dolgozol, hogy nem a munkára figyelsz, hanem az épületes beköpéseiden gondolkodsz. Szerinted ez normális egy gépkezelőtől? Nálam nem dolgoznál ilyen hozzá állással 5 percig se, az " albán művezető" kibaszna a fülkéből, hogy csak úgy repülnél. Persze aztán jönne a következő videód, amin elmeséled, hogy elküldted a picsába. Mi lenne, mondjuk, ha címben nem crash-t, hanem zúzalékot írtál volna. Talán már nem is beszélsz magyarul? Egyébként ajánlom mindenkinek ezt a posztot, feltéve, ha van benne elég kamikaze hajlam. 8.5 perc dög unalom, némi kapirgálással. Gratulálok Digger Megint kitettél magadért. Eddig legalább csak 2-3 perces fosokat nyomtál fel ide, most meg már majd nem 10 perc! Alig várom már, mikor jön el a 2 órás kapirgálási filmed.
 • Pocoknyúl #6 2017. november 30. 22:12

  8
  @Digger: XD na az ilyen nekem bejön :D Megmondom őszintén, néha kételkedtem az épelméjűségedben :D Bár a youtube-on végignéztem az összes videót. Ide nem illik az tény, Gondoltam megzakkant valami, ha nem veszed észre.. DE ez a hsz. korrekt volt és köszönöm! Így már más színben látom! :D
 • Digger #7 2017. november 30. 22:19

  9
  @Aztaaaa..: Kinyalhatod...
  :):):):):)
 • kléni #8 2017. november 30. 22:25

  10
  @Pocoknyúl: Korrekt? Már megint túl sok fűt szívtál.
 • kléni #10 2017. november 30. 22:26

  11
  @kléni: Szóval, füvet. xD
 • Pocoknyúl #11 2017. november 30. 22:35

  12
  @kléni: nem élek az ilyen illegális cuccokkal... nem hiányzik (a sok hivatal) bár az alkohol mérgezőbb és roncsolóbb, de ugye az nem ütközik törvénybe... :D
 • Aztaaaa.. #1 2017. november 30. 22:43

  13
  @Digger: Jól mondod, idebaszol minden nap egy nagy rakás szart. Mi kerülgetjük. Aki, meg megnézi az a bűnös ugye? Te nem vagy teljesen tiszta, ember! Egyébként sem szart, hanem fost raksz ide. Nos, aki megnézi szerinted az a hülye. Nem rossz felfogás. Akkor ezek szerint ne nézze senki? Te csak saját szórakoztatásodra nyomulsz, semmi elképzelésed nincs arról, hogy ide nem szart járunk kerülgetni. Figyelj egy kicsit. Itt egy mai poszt például. 20 másodperces, de az összes posztodnál többet ér! Remélem érted majd ebből, hogy ide mit kell feltölteni. képtelenseg.hu - Ez most nem sikerült...... A bolti példád se jó, persze oda csak csivava bélbe töltött sótlan kolbászért jársz. Figyelj, te büfészakos elmebajnok. Első felelős a gyártó, utána a beszállító, és a boltos. Azért mert a beszállító nem találkozik a vevővel, és mondjuk nála romlott meg a termék, azért még jól megbasszák érte. Na de ilyen az amikor egy szimpla gépkezelő atomtudósnak képzeli magát. Szerintem is te vagy a tanult, értelmes ember, csak a helysírásod egyenértékű egy 5. osztályos gyerekével. Gondolom ez sem zavar. Jó nagy bőr van azon a bizonyoson! Tudod, hogy az ide látogatók zöme utálja a videóidat, de ez téged nem érdekel. Igazi negatív ember vagy, de legalább te írtad le, hogy szarokat raksz ide fel. Megadjam Lőrince Lajos telefonszámát? Tudod, egy kis helyesírási korrepetálásra. Ígérem neked, hogy ezentúl minden szarodba belépek és nem magamat (ahogy írod), hanem téged foglak vele összekenni.
 • pepuccso 2017. november 30. 22:55

  14
  Hello evribodri!

  Mielőtt egymásnak estek legközelebb, azt ne felejtsétek el: nem kötelező megnézni azt, ami nem tetszik. Mindenki szíve joga, hogy azt töltsön fel, amit akar, majd a piac eldönti, mennyire kelendő a cucc.

  Van olyan feltöltő, akinek bizonyos munkáit meg sem nézem, csak leszarozom, mert kamuposztokat gyárt, terjesztve az általános butaságot, hülyeséget, gagyit.

  De már nem szólok, úgysem használ.

  Ha Digger ilyen videókat tesz fel, akkor tegyen - amíg CAD engedi, megteheti és meg is teszi.

  Ha nem bírod ezeket a vidiket, ne nézd meg.
 • Digger #13 2017. november 30. 23:10

  15
  @Aztaaaa..: Nyasgem...
  :):):):):):)
 • [ törölt felhasználó ] #10 2017. november 30. 23:15

  16
  @kléni: Fűtei a kazán szokott, meg az ilyen razyik mint te! rotfl
 • [ törölt felhasználó ] #16 2017. november 30. 23:17

  17
  @Csirkeláb: Na jóvan, asszem most hugyoztam arcon saját magamat... bazmeg xd
 • kléni #17 2017. november 30. 23:19

  18
  @Csirkeláb: Nálad az kész divat. Benevezhetnél egy ilyen versenyre, bár lehet nem lennél győztes, mert annyira ratyi vagy. :P
 • [ törölt felhasználó ] #18 2017. november 30. 23:23

  19
  @kléni: Most inkább ne rúgj belém, elbújok egy sarokban, és kisírom magam. Be kell látnom, ma ratyibb vagyok nálad! De nem te voltál a jobb, én voltam a szarabb, már ha érted, hogy értem... tevagyakiraly
 • Pocoknyúl #16 2017. november 30. 23:32

  20
 • Aztaaaa.. #9 2017. december 1. 00:00

  21

  @Digger: Kinyalhatom? Miért, nem törlöd ki a segged szarás után? Találtam neked egy jó kis WC papírt :) Inkább ezzel törölgesd!
 • cadmagician #1 2017. december 1. 06:25

  22
  @Digger:

  július 18. 11:56-kor már jeleztem neked. de hát virágozzék minden virág elvet vallom, de nemigen sikerül kivirágozni. tényleg nemigazán jók ezek mester. elég lesz.
 • Digger #22 2017. december 1. 07:00

  23
  @cadmagician:
  Megértettem. Ennyi volt.
 • bikmelety 2017. december 1. 07:39

  24
  Nigger jól szénné égett... szánalmas egy pacák. Igazi buta értetlen ember aki szeretettel oszt másokat de őt ugye senki. Zajterhelés?! Azt se tudja mi az, kivéve amikor fingik a sok mosléktól..
 • kisokka #13 2017. december 1. 08:24

  25
  @Aztaaaa..: Te figyelj már...Ha Digger nem rak fel több videót, hová fogsz 70 soros hozzászólásokat írni? Csak úgy kérdezem. Unalmas napoknak nézel elébe, ide látom.
 • [ törölt felhasználó ] #24 2017. december 1. 12:08

  26
  @bikmelety: Ez a hozzászólás nagyon kellett? Ok, földre vittétek, de azért nem kell még bele is rúgni! Elég aljas dolog... :(
 • Aztaaaa.. #26 2017. december 1. 12:50

  27
  @Csirkeláb: Igazad van. A harcnak vége, és az ellenfelet is tisztelni kell, főleg úgy, hogy önként döntött úgy, hogy vége. Az oldal történetéhez ez is majd hozzátartozik. Emlékezzünk tehát ember módjára. Digger, sok sikert kívánok neked a továbbiakban az életben, és hidd el visszavárunk, poénos képtelen videókkal.
 • Aztaaaa.. #25 2017. december 1. 12:51

  28
  @kisokka: Azelőtt is csak pár soros hozzászólásaim voltak. Én ide szórakozni járok, és ha van egy poénos gondolatom, akkor azt leírom :) Ennyi nekem bőven elég.
 • kisokka #28 2017. december 1. 13:39

  29
  @Aztaaaa..: Digger posztjai alatti hozzászólásaidból nem épp ez jött le. Ti már szinte gyűlölet szintre vittétek ezt az egészet, ami valahol röhejes.
  Van az oldalon olyan feltöltő, akinek a dolgait akarattal biztosan nem nézem meg. Nem azért, mert rosszakat tölt fel, hanem mert mint ember, többször is bizonyította már, hogy nem sokat ér. Unalmas vele szájkaratézni is, úgyse érti meg miről beszélek, így ráhagyom az ostobaságait és használom ezt az okos kis találmányt:


  Ha valaki ennyire irritál téged, neked is ezt kellene tenned. De én őszintén kétlem, hogy ezért írtál volna minimum 600 sort a posztjaihoz, egyszerűen ezt te csak élvezed. Most viszont ez elszállt, mást kell keresned.
 • pixel #22 2017. december 1. 19:08

  30
  Kapjátok be mindannyian!!!

  Akinek nem jönnek ezek be ne nézze meg. Ki a tökömet zavar az ha feltölt naponta egy videót?
  Én nem nézem sem Matula sem dadpúl feltöltéseit.... Nem kattintok, nem írok már egy ideje alá.... Ugyanezt megtehetné jó pár ember Digger feltöltéseinél is... Ha nem kell ne nézd. De ha meg is nézed és nem tetszik, akkor legalább kussolj...

  @cadmagician: Neked pedig gratulálok... Ahelyett, hogy ezt takonylófaszt le szednéd a profilképedből sikeresen le állítasz egy feltöltőt aki legalább tölt fel valamit az oldalra és ezáltal életben tartja azt...

  Mi a szart akartok nézni? Cuki kis cicákat meg nagymellű ribancokat? El lehet menni egy menhelyre ámulni bámulni a sok cukiságot, esetleg örökbe fogadni egy jószágot addig se itt irkálnátok a sok baromságot meg az emberek lehúzását.... De ha ez sem segít, az internet a barátotok nagymellű ribancok terén.... Rohadt nagy képtelenség egy poszt mely alatt 30 nagymellű általatok "szépség"- nek nevezett nő van... Nem láttok eleget az utcákon? Azok talán még ki is verik nektek, mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy amilyen kis pöcsfejek vagytok, maximum a fogaitokat verik ki...

  DIGGER én veled vagyok! Ne add fel pár kispöcsű hülyegyerek miatt. Ha csak 3 an nézik meg azt amit csinálsz már akkor elértél valamit... HAJRÁ!!! Csapasd neki. A napi DIGGER adagomtól ne fossz meg!!!

  UI: Kezd egyre sülyedni ez a képtelenség "tutajocska"... Pont az ilyen szánalmas emberek miatt mint itt egyesek.
 • Digger #30 2017. december 1. 19:51

  31
  @pixel: Köszi, minden nap töltök fel, a youtube-on megtalálsz.
 • moto-motó 2017. december 1. 20:06

  32
  Nevetséges dolognak tartom,hogy vannak,akik a semmin ennyire bedurrannak!Kötelező volt megnézni?Az meg szemétség,hogy valaki átmegy személyeskedésbe!Mi értelme?Ezer sorokat írni arról,hogy nem tetszik!Aztán milyen fasza gyerek vagyok,hogy jól megírtam neki!Hiba nélkül.Mindegy,hogy kiről van szó,engem az eljárás bosszant.
 • moto-motó 2017. december 1. 20:07

  33
  Ja!LőrincZe Lajos!
 • Digger #13 2017. december 1. 20:12

  34
  @Aztaaaa..: @pepuccso: @kisokka: @pixel: @bikmelety: @cadmagician:
  Akkor tegyünk rendbe néhány dolgot. ha valaki azt hitte hogy népszerűséget akarok szerezni a feltöltéseimmel azoknak ajánlom az alábbiakat.

  Az ilyesmihez előbb illik meghalni - index.hu

  index.hu/kultur/2017/03/31/londoni_magyarok_kivandorlas_emigracio_diggerdrajver_diggerdriver_orkeny_szinhaz_nehezgep_markolokezelo/…

  A fenti riportokat sokszázezren olvasták Magyarországon és az írott sajtó rólam megjelent riportjait nem is említem :

  168ora.hu/kultura/a-diggerdriver-londonban-eloadas-a-kivandorlasrol-10984…

  Szóval talán kitűnik hogy a Képtelenség .hu az összes ellendrukkerral kispályán játszik.

  Már a harmadik évadot nyomják az Örkényben és novemberben elfogyott az összes jegy február végéig.

  Aki kritikákból akar csemegézni itt talál.

  diggerdriver.blog.hu/2015/05/13/hiresse_lettem_nyilvanitva…

  Szóval nem a népszerűség motivált. Mindössze be akartam mutatni egy szakmát, egy életformát.
  Nem fogok a kardomba dőlni hogy nem sikerült.
  Ez egy kiváló oldal egyébként itt vagyok már legalább 10éve. Tudom hogy orosz oldal és túlteng az oroszokról szóló poszt de nekem ezzel semmi bajom. Meggyőződésem hogy Putyin korunk legnagyobb államférfia és mind kül, mind belpolitikája a helyes út.

  Akivel igazán nem tudtam dűlőre jutni az a tudományos kandidátus mérnök úr aki Magyarországról megmondja mi van a brit építőiparban.
  Nagyon szívesen ütköztetem vele a véleményem, mindig élvezetes a gyakorlatot és az elméletet szembeállítani.
  Szóval a posztolást befejeztem, nyilván nem a támadások miatt hanem mert az oldal tulajdonosa nem szívesen látja a posztjaimat. Megértettem. Nincs probléma, nincs harag.

  Most levezethetném hogy a rosszindulat és a magyar lét között mi a párhuzam de nem teszem. Megszoktam már azt is hogy a túlsúlyom miatt gúnyolnak, ha már elfogytak az érvek.
  Ezzel sincs probléma.

  Jó egészséget és további sikeres életet kívánok mindenkinek.
 • pixel #34 2017. december 1. 20:39

  35
  @Digger: Ne csak a jútúbra, ide is pakold fel őket mert VAN RÁ IGÉNY!!!!
 • Digger #33 2017. december 1. 20:50

  36
  @moto-motó: Akartam tőled kérdezni valamit. Mi a véleményed erről?

  Kibaszás... - diggerdriver.blog.hu
 • Digger #35 2017. december 1. 20:52

  37
  @pixel: Nézd, a gazda kitett. Hidd el nem a támadások miatt hagyom abba. Legalább annyinak tetszett mint ahánynak nem. Ők győztek.
 • [ törölt felhasználó ] 2017. december 1. 21:01

  38
  Én elnézést kérek Diggertől ha megbántottam, de azok a dolgok amiket említettem továbbra sem tetszenek. A posztja igazából nem zavart, nem is azt kritizáltam.
 • Digger #38 2017. december 1. 21:15

  39
  @_voodoo_: Azért egy dologra kíváncsi lennék. Miből gondolod hogy nem tudok főzni? Volt az életemnek egy szakasza mikor egyedül neveltem két gyereket. Muszáj volt megtanulni főzni, nem kicsit, nagyon.
  Esetleg tarthatnék tanfolyamot neked a kelttészta készítés rejtelmeiből vagy a hatlapos zserbóból.
  Kiváló töltött káposztát és töltött paprikát tudok csinálni. A rizottóm legendás.
  Az hogy a munkába veszem a kaját semmit nem jelent. Így szoktam meg.
 • vaz 2017. december 1. 21:17

  40
  speciel én is mindig megnéztem a vidiket. kövezzetek meg engem is rotfl nem az építőipar érdekel, csak úgy...nem tudom miért. de mindig megnyitottam.
 • cadmagician 2017. december 1. 21:27

  41
  "Negyvenezer forint miatt költöztem Londonba, tízszer ennyiért se mennék haza"
  London rotfl. gigarotfl. kizárt dolog, hogy londonnal vitába szálljak. éljen ott aki akar, kis lukban, kurvadrágán. kibaszott méri poppinsz. london :D

 • cadmagician #30 2017. december 1. 21:32

  42
  @pixel: " Kezd egyre sülyedni ez a képtelenség "tutajocska"... Pont az ilyen szánalmas emberek miatt mint itt egyesek." 2009ben is ezt mondták. már elsüllyedtünk.
  a posztokhoz szolva, meg szerintem szinvonaltalan videok. és kész.
 • vaz 2017. december 1. 21:33

  43
  kb 5 évvel ezelőtt történt.. a 9 éves keresztfiam nálam aludt hétvégén (szülők-tesóm- pihentek meg tőlerotfl) és ugye mivel is foglaljam le este a gyereket, amikor kint már nem lehet, este volt...képt.hu és pont ezt a részt tette fel valaki. mit tanult nálam hétvégén a gyerek, amit nagy büszkén mondogatott a szüleinek, amikor hazaérve belépett az ajtón. ... kibaszott méripoppinsz-trotfl
 • [ törölt felhasználó ] #39 2017. december 1. 21:33

  44
  @Digger: Nem azt állítottam hogy nem tudsz, csak nem veszed hozzá a fáradságot. Pedig láthatóan szükséged lenne normális kajákra is, és egy kis mozgásra. Persze mindehhez semmi közöm, csak mivel közzé teszed az életed az egész világ előtt - itt pedig hozzá lehet szólni - leírom amit gondolok. Talán jót is teszek vele, ha egyszer belátod, és változtatsz az életformádon. Saját magadért tennéd. Az affektálás zavart nagyon, de nem megyek bele újból.
  Azt pedig javaslom hogy változtass a kommunikáció képességeden, mert ha a szakmai nézeteltéréseket kitárgyaltátok volna, és nem intéznél el annyival mindent hogy: "igazad van" akkor lehet hogy nincs ez az ellentét köztetek Aztaaa-val.
  De ez sem kötelező, viszont te jöttél ide kitárulkozni. Azt sem hinném hogy Angliában minden jobb lenne. Én biztos nem költöznék oda. Minek? Hogy ahány szomszédom van, annyi nyelven köszönjek nekik? Utálom a sokszínűséget.
 • kléni #43 2017. december 1. 21:35

  45
  @vaz: rotfl Gondolom azóta nem küldték hozzád túl sűrűn. :D
 • vaz #45 2017. december 1. 21:37

  46
  @kléni: dehogynemrotfl szinte már én kerültem őket, hogy legyen egy szabad hétvégém végre. de most már nem jön, már más dolgok foglalkoztatják :D nagyfiú lett. "Kekénél" már unalmas neki rotfl
 • cadmagician #34 2017. december 1. 21:41

  47
  @Digger: "Most levezethetném hogy a rosszindulat és a magyar lét között mi a párhuzam de nem teszem." Kérlek ne érezd magad felsőbbrendűnek pusztán azért, mert te már egy "jobb, szebb, liberális demokráciában" élsz. ugyanolyan melós vagy, vagy talán rosszabb, mint itthon bárki, aki a szakmájában dolgozik. csak te kimentél egy olyan nép rabszolgájának, aki egy indiait választ meg polgármesterének, és import zöldséget eszik, mert a kibaszott nap nem süti meg a növényt. és ott lettél a csatlósuk. mélyebben nem akarok belefolyni eme eszmecserébe, én itt és most eleresztem a témát. sok sikert kívánok.
 • Digger #44 2017. december 1. 21:42

  48
  @_voodoo_: Nézd, nem értelek. Abból hogy a MUNKÁBA úgy veszem a kaját honnan következik hogy nem főzök? Egyszerűen nem viszek itthonról ételt.

  A mérnök úr ahogy először letámadt arra nem lehet másképp reagálni mint hogy elküldöm a picsába.

  Soha senkit nem agitáltam hogy Angliába költözzön. ÉN itt élek. Mondom ÉN. Ennyi. Mondtam neked hogy költözz ide?
 • Digger #41 2017. december 1. 21:48

  49
  @cadmagician: Miért? Én agitáltalak téged vagy bárkit hogy idegyertek? Most ezt nem értem. Mármeg az a baj hogy itt élek? Miért a videókból mi jött le? Tiszaburán ásom az árkot?
  Ok. Szinvonaltalan videók. Igazad van.
  Mutassál nekem olyan videót a Képtelenség .hu-n amit egy idekommentelő vett fel, megvágott és alámondott. Színvonalas videót ha kérhetném. Nem egyet hanem mondjuk egy sorozatot. Na hajrá.
 • cadmagician #44 2017. december 1. 21:50

  50
  @_voodoo_: szerintem a világ egyik legélhetetlenebb helye, 60 millionak megfelelő fontbol vehetsz egy 100 éves dohos 60m2es ólat, garázs nuku, zöldfelület féltalpnyi. új házat venni ott esélytelen. akik meg azt mondják azért nem vesznek, mert flexibilisek, akkor azt mondom, vennének, csak nincs rá pénzük. london szerintem két generáció mulva meg fog szünni. a multikulti szétbassza.
 • cadmagician #49 2017. december 1. 21:56

  51
  @Digger: miért mutassak? nem mutatok. az idegyertekre nemtok más nevében reagálni, mert csak az idézett mondat az ami kicsit felbosszantott. egyébként engem igazán nem izgat. Mint mondtam virágozzék minden virág elvet követve hagytam a dolgot, de többszörös visszajelzések nyomán jutottam el oda, hogy akkor végülis elég. az oldal nem akar egy szemétdombhoz hasonlítani, van már olyan elég, facebook, index, youtube, stb. probálunk kicsit réteg lenni, különlegesebb lenni. több kevesebb sikerrel.
 • [ törölt felhasználó ] #50 2017. december 1. 21:57

  52
  @cadmagician: "szerintem a világ egyik legélhetetlenebb helye" "a multikulti szétbassza"
  Pontosan így gondolom én is! Én társasházban élek. Gondolj bele: kinyitom az ajtót és egy csuhás áll velem szemben. Áááá eret vágnék magamon. rotfl
 • pixel #50 2017. december 1. 22:00

  53
  @cadmagician: Ha Digger videóit nem engeded ( bár nincs ez leírva sehova sem szabályzat ügyileg), egy valamit el értem a hozzá szólásommal... Végre sikerült le cserélned a profil képedet... !!!

  Magam és sokan mások nevében is köszönjük szépen.

  Ha egy élhető, jó oldalt akarsz, hagyd, hogy mindenki azt csinálja amit akar, mindaddig amíg tömény pornográfia vagy kannibalizmus nem üti fel a fejét. Ergo, ha valakinek tetszik megnézi, ha nem kiváncsi rá tovább lapozik. Baromi egyszerű és működőképes stratégia, de valakitől el venni a poszt lehetőséget csak azért mert nincs nagy sikere... hát, hogy is mondjam... egy kicsit tükrözi a mai politikai helyzetet....
 • cadmagician #53 2017. december 1. 22:03

  54
  @pixel: erre ott van a facebook, meg ott volt a myspace. ellepik a tinik, tolják aszart, a hülyeséget, és okádék az egész. sok zaj, sok szar, sok köcsög. na ez itt nem ilyen. kicsit hibás, kicsit ilyenolyan, de a mienk...
 • Digger #51 2017. december 1. 22:06

  55
  @cadmagician: Nyilvánvalóan nem tudsz mutatni.
  A feltöltések legnagyobb része valahonnan idemásolt poszt. A kisebbik rész valóban tartalmas ismeretterjesztő mint amit Árpi szokott idetenni. Azok mögött MUNKA van.
  Azok miatt járok ide.
  A többi az összeollózott lopott anyag.
  Hogy hirtelen egy példát mondjak Nézd meg ezt.

  képtelenseg.hu - Jimmy a falon verzson IHM feat. Grofó

  Igazi magasröptű művészi színvonalú videó amivel a feltöltő jó sokat dolgozott.
 • Digger #50 2017. december 1. 22:07

  56
  @cadmagician: @_voodoo_:
  Óva intenélek tőle benneteket hogy idegyertek. Ez egy baromi szar hely és mindig esik az eső. Tiszta depi vagyok hogy itt kell élnem...
 • kléni #49 2017. december 1. 22:10

  57
 • kléni #55 2017. december 1. 22:12

  58
  @Digger: Megosztás =/= lopás.
 • pixel #56 2017. december 1. 22:15

  59
  @Digger: Had legyek én is depi!!! Kérlek!!!! A kamrába el alszom nálatok, csak depi és vizes akarok lenni. :) Mellesleg tudok főzni, takarítani és villanyt szereleni :D :D :D
 • cadmagician #55 2017. december 1. 22:17

  60
 • Digger #57 2017. december 1. 22:22

  61
  @kléni: Egyet sem tudtam végignézni. Viszont soha nem szólnám le soha nem minősíteném negatívan.
  Csak példaképp. Három ott rohadó munkagép az színvonalas poszt?
 • Digger #60 2017. december 1. 22:24

  62
  @cadmagician: Gratulálok.
 • Digger #59 2017. december 1. 22:26

  63
  @pixel: :):):):)
  Az jó. Minden héten kiég egy égő a lakásban. CSAK nálunk, és akárhova költözünk akkor is CSAK nálunk.
 • cadmagician #57 2017. december 1. 22:27

  64
  @kléni: engedd el
 • pixel #61 2017. december 1. 22:30

  65
  @Digger: Akkor még van egy kis reményem, hogy ki szakadjak ebből a szutyok országból. Ha más nem majd Te adsz nekem munkát. :)
 • Digger #65 2017. december 1. 22:39

  66
  @pixel: Munkát találni a legkönnyebb. ODÁIG eljutni hogy KERESHESS munkát, na az a nehéz.
 • [ törölt felhasználó ] #65 2017. december 1. 22:47

  67
  @pixel: mert aztán jobb a multikulti...
 • pixel #66 2017. december 1. 22:50

  68
  @Digger: @Digger: Sajnos ezzel tisztában vagyok. Mint sok magyar én sem szívesen adom fel azt amim itthon van. Viszont nagyon jól tudom, hogy mindenhol máshol jobb lenne mint itt.. Csak hát ehez kell egy kis bátorság és el szántság.... Annyi előnyöm van, hogy se gyerek, se család, de valamiért mégis bennem van a tipikus magyar mentalitás, hogy ez most jó és minden más rossz. Pedig mélyen legbelül nagyon jól tudom, hogy ez nem így van, mégis valami gátol abban, hogy át lépjem a pocsoját... És sajnos ezzel nem csak én vagyok így, hanem több millió honfi társam is...
 • kisokka #34 2017. december 1. 22:52

  69
  @Digger: "Most levezethetném hogy a rosszindulat és a magyar lét között mi a párhuzam de nem teszem"
  Rengeteg ilyet olvasok mostanában(utóbbi pár évben). Nem tudom ki indította el ezt a marhaságot, de akik ennek a felfogásnak a hívei, azok még az életben nem láttak mondjuk külföldi fórumot. Hidd el nekem, hogy mi magyarok a közelükbe sem érünk pl. az amcsiknak, vagy a németeknek. Most csak azért ezt a kettőt hoztam fel, mert tőlük láttam a legtöbb arcpirító bunkóságot, amit magyar ember talán el se tud képzelni.

  Felejtsétek már el ezt a "magyar tehet mindenről" felfogást, mert nem igaz. Nyilván vannak nálunk is trohákok, de elenyészőbb mennyiségben, mint a fent leírtaknál. Angolokról is gyönyörűségeket hallottam, nem is keveset, szóval még ha nem is mi vagyunk a legösszetartóbb és legkedvesebb népség a világon, kuty­a fasza vagyunk ezekhez képest.
  Nagyképű, öntelt gyökér ezeknek a 80%-a. Dolgozni lusták, de sír a szájuk, ha tele van külföldivel a munkaerőpiac. Ez talán nem rosszindulat? A külföldire hagyják a leggányabb melót, a háta mögött meg leköpködik.
  Első szakmám lerakása után még én is úgy gondoltam, hogy külföldön lenne a legjobb. Aztán szerencsére ez pár év alatt megváltozott, mert inkább vagyok itt ezekkel a "tuskókkal" szaré-hugyé', mint 2-3x ekkora pénzért álszent emberek közt.
 • cadmagician #69 2017. december 1. 23:20

  70
  @kisokka: aranyaiba nemtobb penz. Csak kint kuporgat. Meloskent lofaszt nem kap. Kodoljal kint. Azert mar jo penzt adnak. Vagy svajcba fonover. 5 millio havonta
 • [ törölt felhasználó ] #68 2017. december 1. 23:44

  71
  @pixel: Na hajrá, lehet húzni a mocsokból! A 'desznyót majd 'ítesd meg ha 'mísz, meg 'ócsd le a villanyt! Köszönjük!
 • pixel #71 2017. december 2. 06:02

  72
  @Csirkeláb: ha jol latom Te is elmhagyod a sujjedo hajot... akkor most mi is a problema baratom?

  Jahh, hogy Te mar joparszor be jelentetted, hogy dobbantasz... megis itt vagy meg mindig...

  “Utolso” posztodban azt irtad nem folysz bele. Most akkor megis? Ertem en, hogy csak a rivalda feny kell neked is. Sajnaltatni magadat az kurvara megy ugy latom.

  Beke Neked.
 • Digger #69 2017. december 2. 06:36

  73
  @kisokka: " Angolokról is gyönyörűségeket hallottam"
  Ennyi. Innen nem is kell tovább lépni. Hejj pedig ha tudnád én miket HALLOTTAM a dajakokról, az abókról, a jivaró indiánokról...
  :):):):):)
 • Digger #70 2017. december 2. 06:42

  74
  @cadmagician: Igen, ez jó duma. Az IT-sekre hivatkozni és leszólni a KÖLFÖLDI melós bért. Aztán ha valaki viszavág hogy a HAZAI melós bér milyen akkor jön a duma hogy mi a bajod a CNC-s meg a minősített hegesztő vagyonokat keres. Igaz hogy a munkaerőpiac 0,001 százaléka az arányuk de valóban jól keresnek. Sőt képzeld el hogy a repülésirányítók is a legjobban fizetettek közé tartoznak.
  Van ugyan néhány millió aki 80ezerért dolgozik de az ne zavarjon. miért nem megy CNC-snek?
 • kisokka #73 2017. december 2. 07:42

  75
  @Digger: Ezt a hallottamot ne szó szerint értsd, még mindig fórumokról beszélünk(is). Innentől meg tényleg nem akarok tovább lépni, köztük meg aztán főleg nem akarok élni. Mindenki maga választása, hogy hol akar élni, én ezeket a bu­zeránsokat kerülöm inkább.
 • Pocoknyúl 2017. december 2. 08:17

  76
  Mindenkinek azt kellene eldönteni, mit jelent számára ez az oldal, miért jár ide.
  Másrészt miért jött létre, mi a célja.
  Javítson ki valaki, ha rosszul látom, de ez elvileg egy szórakoztató gyűjtőhely, a neten fellelhető érdekességek, hülyeségek, megdöbbentő dolgok, stb. csokorba szedve. Mindenki különböző oldalakat látogat, több szem többet lát, több ember több érdekességgel találkozik, ide posztolva pedig az is láthatja, akinek nincs ideje, energiája napi szinten a netet bújni, 30 másik oldalt látogatni és onnan az érdekességeket összeszedni? (mint pl nekem sem)
  Ezeket lehet kommentelni , + egy jó társaság veszi körül, változóan eltérő nézetekkel.
  Nem akarom bántani Diggert, elismerem a munkásságát, követem is a tube-on és olvasom a blog-ját.
  De nem értem azt, aki nyavalyog, hogy napi szinten itt akarja látni azokat a videókat, ami konkrétan máshol is pontosan megtalálható.
  Az rendben, hogy akit nem érdekel, az ne nézze, de ilyen szinten tele lehetne rakni az oldalt minden olyan tartalommal, amit rákereséssel bárki megtalálhat, napi hírek, időjárás, híradó, sorozatokat, vagy rendszeresen foci meccset feltölteni.
  Mindenki felvehetné a saját napját, egy kamionos felrakhatna napi 100 km-t, egy cipész, vagy órás mester a javítást, stb. stb. biztosan lenne aki végignézi, mert érdekli, de ezt pár kattintással máshol is ugyanúgy megtalálja... miért balhézik, hogy pont itt akarja megnézni?
  Ezt a feltöltőnek kellene mérlegelnie, mi az, ami oda illik, mi ami nem.
  A másik dolog, amiről néha szó esik a befektetett munka, mert egyszerűen csak ide van ollózva más oldalak tartalma.
  Nem ez volna a lényeg? Hány ember lenne képes naponta komoly posztot összeállítani? Eddig is csak 2-3 dolgozott órákat, napokat, hogy összeállítson egy ilyet (minden elismerés érte) és ezt nem lehet kellően értékelni.
  Hetente kerülne fel 1 új poszt az oldalra...
  A harmadik, hogy szinte az összes oldalon, fórumon megy az anyázás, ennek megint mi értelme?
  Számtalan oldalt láttam szét esni, 1-2 ember csinálta a fesztivált, addig, amíg szinte mindenki összeveszett mindenkivel, ki nem halt egy fórum. Azután áttelepültek egy új oldalra és azt ugyanúgy tönkre verték.
  Mi a jó ebben?
 • Digger #76 2017. december 2. 08:43

  77
  @Pocoknyúl:
  A baj ott van hogy nyilván egy poszt vagy posztsorozat megosztó.
  Tetszik vagy nem tetszik embereknek.
  Itt is ez történt.
  Az ellenzők erősebben anyáztak jobb érdekérvényesítők.
  A baj az hogyha az ő nyomásukra hagyom abba akkor cserbenhagyom azokat akiknek tetszett.
  Így viszont az oldal gazdájáé a felelősség.
  Lehet vitatkozni azon mi idevaló vagy nem.
  A saját hányásukban fetrengő hölgyek biztos beleillenek a Képtelenség kategóriába.
 • [ törölt felhasználó ] #72 2017. december 2. 09:30

  78
  @pixel: "Akkor még van egy kis reményem, hogy ki szakadjak ebből a szutyok országból. Ha más nem majd Te adsz nekem munkát." Ezt te írtad, én erre reagáltam! Egy országot ne keverj össze egy weboldallal. Ha szerinted ez az ország szutyok, akkor húzzál innen a jó büdös faszba! Ilyen gané emberekre nincs is szükség, kell az oxigén másoknak, ne mérgezd el a friss levegőnket. Nyald jó fényesre Digger barátod seggét, hátha talál neked jó kis zsíros melót, teszem azt felszopófiú esetleg előkóstoló a reggelihez! Sok sikert! Azt meg hogy én itt mikor mit csinálok, semmi közöd hozzá, és nem a magam sajnáltatásáról szól, hanem egy igen értékes emberke visszacsábítása a cél. Ha sikerül együtt nevetünk, ha nem együtt süllyedünk, ennyi! Béke poraidra!
 • pixel #78 2017. december 2. 13:02

  79
  @Csirkeláb: :D :D :D Te egy igen értékes ember vagy a magyar társadalom számára... :D :D :D

  Digger nem a barátom. Nem is ismerem, sem személyesen, sem sehogy. Nem is terveztem a megismerését. Nyilván az a fogalom számodra, hogy irónia ismeretlen. Ja, hogy tegnap este jó pár sör után már nehezen megy az értelmezés az nem az én bajom.

  Mellesleg ha szerinted ez az ország teljesen jól működik akkor el képzelhető, hogy veled van a probléma. Netán Te is az egyik nagyon becsületes és szogalmas politikusunk ivarszökevénye vagy? Mert akkor meg értem. Az ilyen szutykoktól tart itt az ország ahol tart.

  A felszopófiú munkára valószínűleg te alkalmasabb lennél. Nézz a házad körül körbe, biztos vagyok benne, hogy van kitől meg tanulnod ezt a szép szakmát.

  Nem utolsó sorban a kutyasem szólt hozzád, mégis bele pofázol más dolgába... Tipli vissza a kocsmába a haverok közé. Ott oszd ezt az igen magas inteligenciádat. Sajnáltasd magad ott, itt ilyen emberekre nincs szükség. Ahh kérd meg őket, hogy gyakorolhass egy picit rajtuk... Tudod az általad említett szakma. ;)
 • [ törölt felhasználó ] #79 2017. december 2. 13:11

  80
  @pixel: Eljárok dolgozni, fizetem az adót becsülettel, szerintem hasznos vagyok. Te meg csak nyaljál segget, hátha megsajnál valaki, és szánalomból lehetsz valakinek a csicskája! Hajrá! Szutyoknak nevezed az országot amiben élsz? Gratulálok, igen magas intelligenciára vall, te kis seggnyaló felszopófiú! kalap
 • kléni #77 2017. december 2. 13:15

  81
  @Digger: De nem akármilyen poszt és posztsorozat megosztó. Ebben van a lényeg.
 • pixel #80 2017. december 2. 22:03

  82
  @Csirkeláb: Értem. Vagy nem... :D

  Tehát azért mert eljársz dolgozni és fizeted az adót becsülettel úgy gondolod,hogy hasznos része vagy a társadalomnak. :D :D :D Meg kérdezhetem, hogy milyen munkakörben dologzol? Az írásaid alapján én arra gyanakszom, hogy valamelyik külföldi multinál végzel irodai munkát... Cáfolj meg ha nem így van. Több mint 10 éve dolgozom a magyar építőiparban. Igen dolgozom... Lehet sokaknak ez a fogalom nem mond semmit, de én nagyon jól tudom, hogy mit jelent.

  Kettőnk között az a különbség, hogy Te CAD seggét nyalod, míg én végzem a magam munkáját. Én nem akarok és nem is fogok senkinek meg felelni, nem fogom senkinek a seggét nyalni veled ellentétben. Sajnos még mindig azt látom, hogy kibaszott szeretet éhes vagy. Vágysz a rivalda fényre és problémát okoz ha nem Te vagy a középpontban.

  Egyébként én sohasem személyeskedtem veled szemben, így ezt el várom tőled is. Úgy gondolom, hogy felnőtt emberek meg tudják beszélni egymás között a problémát. Bár az írásaidból arra következtetek, hogy a felnőtt kort esetleg csak mesében hallottad, talán véletlenül rá kattintottál az interneten egy pornó oldalra és ebből következtettél, hogy Te már felnőtt vagy mert neked ilyet is lehet....

  Mindent félre téve nem tartom magamat segg nyalónak, sohasem nyaltam és nem is fogok segget nyalni veled ellentétben.

  Mindezek melett nagyon szívesen el fogyasztanék veled egy korsó sört és egy kupica pálinkát élőben. Azt hiszem lenne miről elmélkednünk.
 • [ törölt felhasználó ] #82 2017. december 2. 22:24

  83
  @pixel: Sima melós vagyok mint te, csak más területen, a magyar átlagfizetés felénél is kevesebb pénzből tartom el az élettarsamat és a közös gyerekünket, mégsem sírok egész nap, hogy de szar országban élek. Elég rosszak a megerzéseid, de nem csak ezzel kapcsolatban! Olvasd végig az irásaidat ennél a posztnál, és rájössz ki az igazi seggnyaló kettőnk közül. Ajánlom magamat! kalap
 • pepuccso 2017. december 2. 22:37

  84
  @Digger: Papescu, mondanék valamit, csak egy véleményt - mert megszólítottál.

  Tisztellek azért, mert az vagy, aki ( elolvastam a rólad szóló infót a Zsindexen, remek ) Leszarom, hogy nézel ki, hogyan beszélsz, mit eszel, a gondolkodásod tetszik, bár nem értek egyet veled mindenben.

  Megértelek, ha úgy döntöttél, hogy úgy élsz, ahogy. (it's your business) Magam szintén váltottam, nem is egyszer, a külföldet is próbáltam, mégsem bírtam a váltást. ( nem posztolok elvi okokból, CAD tette ki az egyik szösszenetemet, ha akarod, elolvasod: képtelenseg.hu - Egy angol válasza egy nyílt levélre - ebben benne van a véleményem a külföldre szakadt magyarok rinyálásairól ) Mindenkinek van keresztje - van, aki némán hordja, van, aki ország-világ elé tárja. Te megtetted, lett rá válasz is.

  Elhiszem, hogy nem volt egyszerű idáig jutni, örülök, hogy révbe értél és boldogan élsz, kár, hogy nem itthon tudtad ezt elérni. Nem vagy ezzel egyedül, sajnos. Nagyon sok jó szakember hiányzik itthonról, többségük soha nem jön már vissza. Azt a véleményedet viszont cáfolom, hogy: "Most levezethetném hogy a rosszindulat és a magyar lét között mi a párhuzam de nem teszem" - menj el Svájcba, azt az országot az irigység tartja össze, én legalábbis így láttam és hallottam. No, most ez is egy vélemény, de nem posztolok róla dögunalmas videókat, mint te. Ne haragudj, kettőt bírtam végignézni, iszonyúak, de tényleg. A színdarab rólad hasonló lehet, ezek után akkor se nézném meg, ha fizetnének érte. Van mostanában egy fősodor (mainstream), amit illik meglovagolni, majd ez is elmúlik, oszt' a kutyase' tudja majd, hogy ki volt Diggerdriver - mint ahogyan azt sem tudjuk (megeshet, hogy te mégis tudod), ki is volt valójában Emil B. Zapotewski, a Gyertyaláng.

  Németország és Ausztria hasonló szitu - éltem ott, tudom, mit beszélek. Nagy duma, nagy pénz, nagyképűség. Meg azoknak a fikázása, akikből élnek.

  Blogolj, kommentelj, oszd meg a véleményed - erről szól az internet. Meg arról is, hogy hamar választ kapsz, esetenként neked nem tetszőt is, ha minden gondolatodat megosztod a nagyérdeművel.

  Mint írtad, nincs harag, máshol folytatod - oké, jó, én nem bánom, a blogod érdekesebb, mint a videóid, ha kíváncsi vagyok a szakmai részre, úgyis elolvasom, mert érdekel - de a rinyálás, panasz semennyire sem. Valóban, kicsiny hazánk nem éppen a Kánaán, köszönhetően azoknak, akik elhagyták és azoknak, akik nem, de egy gyarmattartó ország csicskásaként fikázni a gyarmatot nem túl elegáns dolog, még akkor sem, ha keserű tapasztalataid vannak a szülőföldedről.

  Mint említettem, ez is csak egy vélemény, én így látom a dolgokat - nem bántani akartalak vele.
 • pixel #83 2017. december 2. 22:42

  85
  @Csirkeláb: Kettőnk közül csak Te akarsz meg felelni bárkinek is. Ezen nincs mit ragozni. Mint írtam ha az íróniát nem érted az nem én bajom. ;)

  És még mindig fennt tartom a sör, pálinka kombót...

  UI: Ha szerinted a magyar átlag alatti fizetsből boldogan tudsz élni az élettársaddal és szerinted ez egy élhető ország akkor Te is csak egy vagy a sok birka közül... Jövőre is szavazz a < moderálva > vezéredre és nyeld le azt amit eléd raknak... Jó étvágyat hozzá.

  Néha nem ártana ki nyitni a szemedet és nem csak a jelent látni, hanem picit vissza tekinteni a múltba, de ha ez nem megy akkor inkább a jövőt nézd... <
  kurva sok pont jön most ide.
 • [ törölt felhasználó ] #85 2017. december 2. 22:43

  86
  @pixel: Na meg is erkeztünk, csak gRatulálni tudok neked ezért a pár sorért... seggnyaló vagy! kalap
 • pixel #86 2017. december 2. 22:51

  87
 • pixel #84 2017. december 2. 22:57

  88
  @pepuccso: Húú de kurvára előtörik mindenkiből a nagy magyar. Kiváncsi lennék, hogy rajtam kívül hányan voltak kint 2006 ban az utcán rajtam kívül itt a "keptelensegen" ...
 • [ törölt felhasználó ] #88 2017. december 2. 23:02

  89
  @pixel: Csak 2006-ban voltál kint az utcán? Látszik is rajtad! :P Én mindan nap kimegyek az utcára, biztos ami biztos! rotfl Na milyen amikor kiforgatják a mondanivalódat? fucku
 • pepuccso #88 2017. december 2. 23:03

  90
  @pixel: Ne erőlködj, Bélám!
  Egyrész te nem voltál kint, másrészt nem rólad szól ez a beszélgetés - bárhogyan szeretnél is a rivaldafénybe kerülni...
 • pixel #90 2017. december 2. 23:22

  91
  @pepuccso: @Csirkeláb: Igazad van, 11 éve nem voltam utcán. Szégyellem is :( (most be fordulok a sarokba és sírok)

  papucsi vagy hogyan is nevezzelek: Nyilván Te tudod hol és mikor voltam. Ezzel nem is vitatkozom... :D Másrészt neked semmi közöd nincs ehez a beszélgetéshez. Tehát nem tudom el dönteni, hogy mégis mi a faszt kontárkodsz bele más dolgába.

  A rivalda fény engem messziről el kerül és ez mradjon is így, ;)
 • pepuccso #91 2017. december 2. 23:29

  92
  @pixel: Figyu, gixer, vagy hogy nevezzelek: biztosan tudom, hogy nem voltál ott, ahol hazudod :D

  Te szólítottál meg - nem tetszik, hogy válaszoltam? :D Akkor kussolj, libsi! :D

  Valóban elkerül, sötét vagy, mint a gyurcsótány- rezsim....
 • Digger #84 2017. december 3. 09:37

  93
  @pepuccso: Ezt te írtad?
  Betehetem idézetként a blogomra?

  képtelenseg.hu - Egy angol válasza egy nyílt levélre
 • pepuccso #93 2017. december 3. 14:06

  94
  @Digger: Igen.

  Szabadon használhatod, nincs levédve, még a nevem sincs aláírva. Megtisztelsz, ha úgy érzed, hasznodra válik.
 • Digger #94 2017. december 3. 18:01

  95
  @pepuccso: Köszönöm
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!