Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

95 hozzászólás

 • [ törölt felhasználó ] #68 2017. december 1. 23:44

  71
  @pixel: Na hajrá, lehet húzni a mocsokból! A 'desznyót majd 'ítesd meg ha 'mísz, meg 'ócsd le a villanyt! Köszönjük!
 • pixel #71 2017. december 2. 06:02

  72
  @Csirkeláb: ha jol latom Te is elmhagyod a sujjedo hajot... akkor most mi is a problema baratom?

  Jahh, hogy Te mar joparszor be jelentetted, hogy dobbantasz... megis itt vagy meg mindig...

  “Utolso” posztodban azt irtad nem folysz bele. Most akkor megis? Ertem en, hogy csak a rivalda feny kell neked is. Sajnaltatni magadat az kurvara megy ugy latom.

  Beke Neked.
 • Digger #69 2017. december 2. 06:36

  73
  @kisokka: " Angolokról is gyönyörűségeket hallottam"
  Ennyi. Innen nem is kell tovább lépni. Hejj pedig ha tudnád én miket HALLOTTAM a dajakokról, az abókról, a jivaró indiánokról...
  :):):):):)
 • Digger #70 2017. december 2. 06:42

  74
  @cadmagician: Igen, ez jó duma. Az IT-sekre hivatkozni és leszólni a KÖLFÖLDI melós bért. Aztán ha valaki viszavág hogy a HAZAI melós bér milyen akkor jön a duma hogy mi a bajod a CNC-s meg a minősített hegesztő vagyonokat keres. Igaz hogy a munkaerőpiac 0,001 százaléka az arányuk de valóban jól keresnek. Sőt képzeld el hogy a repülésirányítók is a legjobban fizetettek közé tartoznak.
  Van ugyan néhány millió aki 80ezerért dolgozik de az ne zavarjon. miért nem megy CNC-snek?
 • kisokka #73 2017. december 2. 07:42

  75
  @Digger: Ezt a hallottamot ne szó szerint értsd, még mindig fórumokról beszélünk(is). Innentől meg tényleg nem akarok tovább lépni, köztük meg aztán főleg nem akarok élni. Mindenki maga választása, hogy hol akar élni, én ezeket a bu­zeránsokat kerülöm inkább.
 • Pocoknyúl 2017. december 2. 08:17

  76
  Mindenkinek azt kellene eldönteni, mit jelent számára ez az oldal, miért jár ide.
  Másrészt miért jött létre, mi a célja.
  Javítson ki valaki, ha rosszul látom, de ez elvileg egy szórakoztató gyűjtőhely, a neten fellelhető érdekességek, hülyeségek, megdöbbentő dolgok, stb. csokorba szedve. Mindenki különböző oldalakat látogat, több szem többet lát, több ember több érdekességgel találkozik, ide posztolva pedig az is láthatja, akinek nincs ideje, energiája napi szinten a netet bújni, 30 másik oldalt látogatni és onnan az érdekességeket összeszedni? (mint pl nekem sem)
  Ezeket lehet kommentelni , + egy jó társaság veszi körül, változóan eltérő nézetekkel.
  Nem akarom bántani Diggert, elismerem a munkásságát, követem is a tube-on és olvasom a blog-ját.
  De nem értem azt, aki nyavalyog, hogy napi szinten itt akarja látni azokat a videókat, ami konkrétan máshol is pontosan megtalálható.
  Az rendben, hogy akit nem érdekel, az ne nézze, de ilyen szinten tele lehetne rakni az oldalt minden olyan tartalommal, amit rákereséssel bárki megtalálhat, napi hírek, időjárás, híradó, sorozatokat, vagy rendszeresen foci meccset feltölteni.
  Mindenki felvehetné a saját napját, egy kamionos felrakhatna napi 100 km-t, egy cipész, vagy órás mester a javítást, stb. stb. biztosan lenne aki végignézi, mert érdekli, de ezt pár kattintással máshol is ugyanúgy megtalálja... miért balhézik, hogy pont itt akarja megnézni?
  Ezt a feltöltőnek kellene mérlegelnie, mi az, ami oda illik, mi ami nem.
  A másik dolog, amiről néha szó esik a befektetett munka, mert egyszerűen csak ide van ollózva más oldalak tartalma.
  Nem ez volna a lényeg? Hány ember lenne képes naponta komoly posztot összeállítani? Eddig is csak 2-3 dolgozott órákat, napokat, hogy összeállítson egy ilyet (minden elismerés érte) és ezt nem lehet kellően értékelni.
  Hetente kerülne fel 1 új poszt az oldalra...
  A harmadik, hogy szinte az összes oldalon, fórumon megy az anyázás, ennek megint mi értelme?
  Számtalan oldalt láttam szét esni, 1-2 ember csinálta a fesztivált, addig, amíg szinte mindenki összeveszett mindenkivel, ki nem halt egy fórum. Azután áttelepültek egy új oldalra és azt ugyanúgy tönkre verték.
  Mi a jó ebben?
 • Digger #76 2017. december 2. 08:43

  77
  @Pocoknyúl:
  A baj ott van hogy nyilván egy poszt vagy posztsorozat megosztó.
  Tetszik vagy nem tetszik embereknek.
  Itt is ez történt.
  Az ellenzők erősebben anyáztak jobb érdekérvényesítők.
  A baj az hogyha az ő nyomásukra hagyom abba akkor cserbenhagyom azokat akiknek tetszett.
  Így viszont az oldal gazdájáé a felelősség.
  Lehet vitatkozni azon mi idevaló vagy nem.
  A saját hányásukban fetrengő hölgyek biztos beleillenek a Képtelenség kategóriába.
 • [ törölt felhasználó ] #72 2017. december 2. 09:30

  78
  @pixel: "Akkor még van egy kis reményem, hogy ki szakadjak ebből a szutyok országból. Ha más nem majd Te adsz nekem munkát." Ezt te írtad, én erre reagáltam! Egy országot ne keverj össze egy weboldallal. Ha szerinted ez az ország szutyok, akkor húzzál innen a jó büdös faszba! Ilyen gané emberekre nincs is szükség, kell az oxigén másoknak, ne mérgezd el a friss levegőnket. Nyald jó fényesre Digger barátod seggét, hátha talál neked jó kis zsíros melót, teszem azt felszopófiú esetleg előkóstoló a reggelihez! Sok sikert! Azt meg hogy én itt mikor mit csinálok, semmi közöd hozzá, és nem a magam sajnáltatásáról szól, hanem egy igen értékes emberke visszacsábítása a cél. Ha sikerül együtt nevetünk, ha nem együtt süllyedünk, ennyi! Béke poraidra!
 • pixel #78 2017. december 2. 13:02

  79
  @Csirkeláb: :D :D :D Te egy igen értékes ember vagy a magyar társadalom számára... :D :D :D

  Digger nem a barátom. Nem is ismerem, sem személyesen, sem sehogy. Nem is terveztem a megismerését. Nyilván az a fogalom számodra, hogy irónia ismeretlen. Ja, hogy tegnap este jó pár sör után már nehezen megy az értelmezés az nem az én bajom.

  Mellesleg ha szerinted ez az ország teljesen jól működik akkor el képzelhető, hogy veled van a probléma. Netán Te is az egyik nagyon becsületes és szogalmas politikusunk ivarszökevénye vagy? Mert akkor meg értem. Az ilyen szutykoktól tart itt az ország ahol tart.

  A felszopófiú munkára valószínűleg te alkalmasabb lennél. Nézz a házad körül körbe, biztos vagyok benne, hogy van kitől meg tanulnod ezt a szép szakmát.

  Nem utolsó sorban a kutyasem szólt hozzád, mégis bele pofázol más dolgába... Tipli vissza a kocsmába a haverok közé. Ott oszd ezt az igen magas inteligenciádat. Sajnáltasd magad ott, itt ilyen emberekre nincs szükség. Ahh kérd meg őket, hogy gyakorolhass egy picit rajtuk... Tudod az általad említett szakma. ;)
 • [ törölt felhasználó ] #79 2017. december 2. 13:11

  80
  @pixel: Eljárok dolgozni, fizetem az adót becsülettel, szerintem hasznos vagyok. Te meg csak nyaljál segget, hátha megsajnál valaki, és szánalomból lehetsz valakinek a csicskája! Hajrá! Szutyoknak nevezed az országot amiben élsz? Gratulálok, igen magas intelligenciára vall, te kis seggnyaló felszopófiú! kalap
 • kléni #77 2017. december 2. 13:15

  81
  @Digger: De nem akármilyen poszt és posztsorozat megosztó. Ebben van a lényeg.
 • pixel #80 2017. december 2. 22:03

  82
  @Csirkeláb: Értem. Vagy nem... :D

  Tehát azért mert eljársz dolgozni és fizeted az adót becsülettel úgy gondolod,hogy hasznos része vagy a társadalomnak. :D :D :D Meg kérdezhetem, hogy milyen munkakörben dologzol? Az írásaid alapján én arra gyanakszom, hogy valamelyik külföldi multinál végzel irodai munkát... Cáfolj meg ha nem így van. Több mint 10 éve dolgozom a magyar építőiparban. Igen dolgozom... Lehet sokaknak ez a fogalom nem mond semmit, de én nagyon jól tudom, hogy mit jelent.

  Kettőnk között az a különbség, hogy Te CAD seggét nyalod, míg én végzem a magam munkáját. Én nem akarok és nem is fogok senkinek meg felelni, nem fogom senkinek a seggét nyalni veled ellentétben. Sajnos még mindig azt látom, hogy kibaszott szeretet éhes vagy. Vágysz a rivalda fényre és problémát okoz ha nem Te vagy a középpontban.

  Egyébként én sohasem személyeskedtem veled szemben, így ezt el várom tőled is. Úgy gondolom, hogy felnőtt emberek meg tudják beszélni egymás között a problémát. Bár az írásaidból arra következtetek, hogy a felnőtt kort esetleg csak mesében hallottad, talán véletlenül rá kattintottál az interneten egy pornó oldalra és ebből következtettél, hogy Te már felnőtt vagy mert neked ilyet is lehet....

  Mindent félre téve nem tartom magamat segg nyalónak, sohasem nyaltam és nem is fogok segget nyalni veled ellentétben.

  Mindezek melett nagyon szívesen el fogyasztanék veled egy korsó sört és egy kupica pálinkát élőben. Azt hiszem lenne miről elmélkednünk.
 • [ törölt felhasználó ] #82 2017. december 2. 22:24

  83
  @pixel: Sima melós vagyok mint te, csak más területen, a magyar átlagfizetés felénél is kevesebb pénzből tartom el az élettarsamat és a közös gyerekünket, mégsem sírok egész nap, hogy de szar országban élek. Elég rosszak a megerzéseid, de nem csak ezzel kapcsolatban! Olvasd végig az irásaidat ennél a posztnál, és rájössz ki az igazi seggnyaló kettőnk közül. Ajánlom magamat! kalap
 • pepuccso 2017. december 2. 22:37

  84
  @Digger: Papescu, mondanék valamit, csak egy véleményt - mert megszólítottál.

  Tisztellek azért, mert az vagy, aki ( elolvastam a rólad szóló infót a Zsindexen, remek ) Leszarom, hogy nézel ki, hogyan beszélsz, mit eszel, a gondolkodásod tetszik, bár nem értek egyet veled mindenben.

  Megértelek, ha úgy döntöttél, hogy úgy élsz, ahogy. (it's your business) Magam szintén váltottam, nem is egyszer, a külföldet is próbáltam, mégsem bírtam a váltást. ( nem posztolok elvi okokból, CAD tette ki az egyik szösszenetemet, ha akarod, elolvasod: képtelenseg.hu - Egy angol válasza egy nyílt levélre - ebben benne van a véleményem a külföldre szakadt magyarok rinyálásairól ) Mindenkinek van keresztje - van, aki némán hordja, van, aki ország-világ elé tárja. Te megtetted, lett rá válasz is.

  Elhiszem, hogy nem volt egyszerű idáig jutni, örülök, hogy révbe értél és boldogan élsz, kár, hogy nem itthon tudtad ezt elérni. Nem vagy ezzel egyedül, sajnos. Nagyon sok jó szakember hiányzik itthonról, többségük soha nem jön már vissza. Azt a véleményedet viszont cáfolom, hogy: "Most levezethetném hogy a rosszindulat és a magyar lét között mi a párhuzam de nem teszem" - menj el Svájcba, azt az országot az irigység tartja össze, én legalábbis így láttam és hallottam. No, most ez is egy vélemény, de nem posztolok róla dögunalmas videókat, mint te. Ne haragudj, kettőt bírtam végignézni, iszonyúak, de tényleg. A színdarab rólad hasonló lehet, ezek után akkor se nézném meg, ha fizetnének érte. Van mostanában egy fősodor (mainstream), amit illik meglovagolni, majd ez is elmúlik, oszt' a kutyase' tudja majd, hogy ki volt Diggerdriver - mint ahogyan azt sem tudjuk (megeshet, hogy te mégis tudod), ki is volt valójában Emil B. Zapotewski, a Gyertyaláng.

  Németország és Ausztria hasonló szitu - éltem ott, tudom, mit beszélek. Nagy duma, nagy pénz, nagyképűség. Meg azoknak a fikázása, akikből élnek.

  Blogolj, kommentelj, oszd meg a véleményed - erről szól az internet. Meg arról is, hogy hamar választ kapsz, esetenként neked nem tetszőt is, ha minden gondolatodat megosztod a nagyérdeművel.

  Mint írtad, nincs harag, máshol folytatod - oké, jó, én nem bánom, a blogod érdekesebb, mint a videóid, ha kíváncsi vagyok a szakmai részre, úgyis elolvasom, mert érdekel - de a rinyálás, panasz semennyire sem. Valóban, kicsiny hazánk nem éppen a Kánaán, köszönhetően azoknak, akik elhagyták és azoknak, akik nem, de egy gyarmattartó ország csicskásaként fikázni a gyarmatot nem túl elegáns dolog, még akkor sem, ha keserű tapasztalataid vannak a szülőföldedről.

  Mint említettem, ez is csak egy vélemény, én így látom a dolgokat - nem bántani akartalak vele.
 • pixel #83 2017. december 2. 22:42

  85
  @Csirkeláb: Kettőnk közül csak Te akarsz meg felelni bárkinek is. Ezen nincs mit ragozni. Mint írtam ha az íróniát nem érted az nem én bajom. ;)

  És még mindig fennt tartom a sör, pálinka kombót...

  UI: Ha szerinted a magyar átlag alatti fizetsből boldogan tudsz élni az élettársaddal és szerinted ez egy élhető ország akkor Te is csak egy vagy a sok birka közül... Jövőre is szavazz a < moderálva > vezéredre és nyeld le azt amit eléd raknak... Jó étvágyat hozzá.

  Néha nem ártana ki nyitni a szemedet és nem csak a jelent látni, hanem picit vissza tekinteni a múltba, de ha ez nem megy akkor inkább a jövőt nézd... <
  kurva sok pont jön most ide.
 • [ törölt felhasználó ] #85 2017. december 2. 22:43

  86
  @pixel: Na meg is erkeztünk, csak gRatulálni tudok neked ezért a pár sorért... seggnyaló vagy! kalap
 • pixel #86 2017. december 2. 22:51

  87
 • pixel #84 2017. december 2. 22:57

  88
  @pepuccso: Húú de kurvára előtörik mindenkiből a nagy magyar. Kiváncsi lennék, hogy rajtam kívül hányan voltak kint 2006 ban az utcán rajtam kívül itt a "keptelensegen" ...
 • [ törölt felhasználó ] #88 2017. december 2. 23:02

  89
  @pixel: Csak 2006-ban voltál kint az utcán? Látszik is rajtad! :P Én mindan nap kimegyek az utcára, biztos ami biztos! rotfl Na milyen amikor kiforgatják a mondanivalódat? fucku
 • pepuccso #88 2017. december 2. 23:03

  90
  @pixel: Ne erőlködj, Bélám!
  Egyrész te nem voltál kint, másrészt nem rólad szól ez a beszélgetés - bárhogyan szeretnél is a rivaldafénybe kerülni...
 • pixel #90 2017. december 2. 23:22

  91
  @pepuccso: @Csirkeláb: Igazad van, 11 éve nem voltam utcán. Szégyellem is :( (most be fordulok a sarokba és sírok)

  papucsi vagy hogyan is nevezzelek: Nyilván Te tudod hol és mikor voltam. Ezzel nem is vitatkozom... :D Másrészt neked semmi közöd nincs ehez a beszélgetéshez. Tehát nem tudom el dönteni, hogy mégis mi a faszt kontárkodsz bele más dolgába.

  A rivalda fény engem messziről el kerül és ez mradjon is így, ;)
 • pepuccso #91 2017. december 2. 23:29

  92
  @pixel: Figyu, gixer, vagy hogy nevezzelek: biztosan tudom, hogy nem voltál ott, ahol hazudod :D

  Te szólítottál meg - nem tetszik, hogy válaszoltam? :D Akkor kussolj, libsi! :D

  Valóban elkerül, sötét vagy, mint a gyurcsótány- rezsim....
 • Digger #84 2017. december 3. 09:37

  93
  @pepuccso: Ezt te írtad?
  Betehetem idézetként a blogomra?

  képtelenseg.hu - Egy angol válasza egy nyílt levélre
 • pepuccso #93 2017. december 3. 14:06

  94
  @Digger: Igen.

  Szabadon használhatod, nincs levédve, még a nevem sincs aláírva. Megtisztelsz, ha úgy érzed, hasznodra válik.
 • Digger #94 2017. december 3. 18:01

  95
  @pepuccso: Köszönöm
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!