Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
grat

26 hozzászólás

 • mikezerox 2012. március 19. 16:36

  2
  Menj le egészen a legmélyére, mi értelme van? A fél életét egy teremben tölti csupa magamutogató hím buzi között.....súlyos....
 • zooltan #2 2012. március 19. 16:48

  3
  @mikezerox: te meg hova mész le...? azokat a hajsimitott buzikat pártolod akik fél napon át vasalják a hajukat mielőtt kimozdulnak, a kis fa**opó pálcikaemberek... kalap szart nem érnek, nem tisztelnek semmit, se hazát se szülőt. Ezek az emberek keményen megdolgoznak egy célért. Ebben a sportágban nincs lefizetés, nincs kiskapu csak az amit kemény munkával el tudsz érni. És ez számít igazán. Én amihez nem értek ahhoz nem szólok hozzá max kérdezek. Te is így kellene tegyél :P
 • bulo008 2012. március 19. 17:08

  4
  még hogy nincs kiskapu....... ez nem sport csak elmebetegek gyülekezete.... szedika sok szart hogy valamit muatssanak.. a pöcsük már nem müködik... mondhatnám azt is hogy a társadalom diszes selejtje aki még megtermékenyiteni sem tud....
 • kisokka #3 2012. március 19. 17:46

  5
  @zooltan: Szerinted csak ez a kétféle ember létezik?
 • Jery 2012. március 19. 18:26

  6
  @ zooltan egyet ertek veled! @ mikezerox te meg latszik, h nem voltal edzoterembe maskulonben ez egy eletmod, amit te az eletbe nem fogsz meg erteni. Ok ezzel penzt keresnek illetve szponzorokat anyi mintha munkaba mennenek.
  @ bulo008 te honnan tudod, h egyaltalan mukodik a pocsok vagy sem? Te probaltad magadat megtermekenyitetni valamejikukkel? Teged hol zavar az, h ok mit szednek a te egeszseged megy tonkre vagy mi. Mindenkinek a szive joga eldonteni, h hogyan rendelkezik az eletevel.
 • zsolatori 2012. március 19. 18:53

  7
  Jery : na en meg teveled ertek egyet...;) nagyon jolbeszelsz ezek soha nem fogjak megerteni hogy mit jelent ez a dolog...enis mar 2 eve edzek es mar csak akkor erzem jol magam ha edzeni tudok, mondhatom hogy szerelmese lettem ennek a sportnak ,sok hulye kritizalja a kreatin es a proteineket mikozbe fogalmuk sincsen hogy mik azok es miket tartalmaznak..loligen bunkok a protein az amitol nem al fell a _|_ sanyii!! Es udv kalap sportolok :beer:
 • Snoopyka 2012. március 19. 19:05

  8
  undorító, mind egytől egyig... de egyet becsülök bennük, hogy ennyit melóznak ezért...
 • mikezerox 2012. március 19. 19:13

  9
  @kisokka Hagyd rájuk, ők ezen a síkon mozognak....izompóló, dizsi, csajok, rettegjetek emberek!!! 45-ős karom van mizú kiccsávóóóó????:-):-):-) @JeryLehet, hogy többet jártam terembe és dodzsóba mint te? Még nem is éltél kocka! Szül év 1961.
 • atosz 2012. március 19. 20:16

  10
  HÍMBUZI !!!!!!????? ja igaz, akkor lenne menő az ember ha a versenyek után (helyezéstől függetlenül) kimennének az utcára és gyújtogatnának meg verekednének!! ha nem tetszik ne csináld és ne nézd! én nem nézek olyan sportot ami nem érdekel és nem is buzizom le azt akinek más tetszik!!
 • zooltan #5 2012. március 19. 20:19

  11
  @kisokka: Szerintem a fiatalok 3 csoportba oszthatóak. A züllöttek akik nem törődnek magukkal, drogoznak, isznak, mcdonalds és csont soványak. Vannak még azok akik törődnek magukkal, sportolnak valamit (például ez) és tanulgatnak is mellé. Az utolsó pedig aki csak tanul és még esetleg van egy kis testmozgás is. Én őszintén szólva nem tudom mi lesz a fele fiatalságból mikor már 14-15 évesen hazagyűlölők, utálják a himnuszt és az országot és csak a drogoknak élnek. Ne mondja nekem semmi, hogy az utóbbi fiatalokat jobban becsüli a társadalom mint azt aki eljár edzőterembe és törődik magával. És ez a sport ad egy kis önfegyelmet is. Mikor valamilyen kihágást elkövetett fiatalt látok a tv-be azok általában drogosok, soványak és semmi önkontrollal nem rendelkeznek. Ki látott már olyan fiatalt aki edz, hogy valami különösebb baj legyen vele?? Elenyésző a drogos alkoholista hulladékok mellett... Azokat kellene inkább fikázni és nem a testépítőket. Na meg az, hogy nem áll fel hol fáj bárkinek is. Aki veszélyes vegyi üzembe dolgozik és 40 évesen meghal a sok káros kémiai szertől vagy élete végéig szenved azt miért nem szóljátok meg, hogy miért választotta azt? Mindenki azt kezd az életével amit akar, ha képes feláldozni valamit azt becsülni kell.
 • cannny 2012. március 19. 20:28

  12
  A magyar cím a legjobb....
 • kisokka #10 2012. március 19. 20:31

  13
  @atosz: Nem kötekedésből, de nemrég láttam egy olyan videót, ahol az egyik csávót másodiknak hozták ki egy builder versenyen. Erre a csávó nekiállt törni-zúzni, meg beszálltak mellé még páran. Ha minden igaz, fent van az oldalon is. Ezt csak azért, mert nem sportfüggő dolog a huliganizmus és a faszkala­pság.
  A hímbuziságról...Valahol egy kicsit gáz talán, hogy annak szenteli az életét az ember, hogy a tükörben állva pózol. Ez igenis buzis. Mielőtt ezt valaki úgy értené, hogy most mindenkit lebuzizok, aki kondizni jár, hát téved. Ezt csak azokra értem, akik versenyszerűen űzik ezt. Kb egy szinten van a szépségkirálynő választással, de ugye van, akinek ez tetszik, csinálja. Amíg magát figyelgeti a tükörben, addig nekem meghagyja a jó csajokat.
  @zooltan: Nem válaszoltál a kérdésemre, de azért folytatnám. Van az a fajta ember is, aki bár nem gyúr, mégis több erő szökött bele, mint jópár olyan kottamukiba, akik a tükör előtt reiszolnak magukra. Ezt hívják fizikai munkásnak, ha nem hiszed, nézz utána.
  "azokat a hajsimitott buzikat pártolod akik fél napon át vasalják a hajukat mielőtt kimozdulnak, a kis faopó pálcikaemberek... szart nem érnek, nem tisztelnek semmit, se hazát se szülőt. " Ezt meg, hogy honnan a retekből húztad elő, még mindig nem értem.
 • kisokka #11 2012. március 19. 20:35

  14
  @zooltan: Így már világos, mégsem egészen pontos a dolog. Kik utálják a hazát és a Himnuszt? Ilyeneket hol látsz te? Az tény, hogy vannak retek fiatalok ebben az országban, de azért gyűlölethullámról nem kéne beszélni és általánosítani.
 • Jery 2012. március 19. 20:43

  15
  @ mikezerox buszke lehetsz magadra enyi evesen, h tudatlan vagy es masokat fikazol valamint ki nem szarja le, h te hanyba szuletel mert engem oltarira nem erdekel ugyhogy SORRY!
 • atosz 2012. március 19. 20:53

  16
  kisokka : minden sportágban vannak köcsögök , ez tény ! versenyeztem hegyikerékpárral is és ott is akad néhány,de azért nem lehet lebuzizni egy testépítőt mert nézegeti magát a tükörben vagy mert méri a bicepszét, ez a sport a méretről és kidolgozottságról szól,(többekközött) nem az erőnlétről ,az az erőemelés.lebuzizunk egy sprintert mert méri a 100méteres futását?? a melós lehet hogy több téglát tud felpakolni egy nap alatt de kinem szarja le. neki az a dolga. nekem azokkal van gondom akik napozinnal meg hasonló illegális szarokkal élnek meg akik "kidolgozzzák" a bicepszet meg mellet és 2 fokban már póló nélkül feszítenek, ráadásul testépítönek nevezik magukat. na ők a strandizmos senkik. üdv és vétel :)
  ja és nem vettem kötekedésnek :)
 • kisokka #16 2012. március 19. 21:03

  17
  @atosz: Lebuzizni valóban nem lehet őket, de attól még buzis. Bronzbarnára kenegeti a testét és a tükörben méregeti magát, az is igaz, hogy nem sminkeli ki magát, de ki tudja, a jövőben még erre is kaphatnak pontokat.
  Aztán az sincs kizárva, hogy van olyan testmuki, aki jobban szereti a pinát, mint mondjuk én(amiben kételkedek), de ettől még buzis marad az egész verseny, meg a hercehurca körülötte. Nem véletlen hasonlítom a szépségkirálynő választáshoz, ugyanaz, csak csúnyább.
  A fizikai melós részt azért hoztam fel, mert még mindig el vannak tévedve egyesek erről a témáról, sok helyre egyenlőségjelet tesznek, holott nem kéne:D
 • mikezerox 2012. március 19. 21:41

  18
  @Jery Azért jeleztem az éveim számát, mert lehet fogalmam a dolgokról és gyúrtam is nem egy két helyen, de megmaradt a hobbi szint...viszont a mai napig kondiban vagyok, amiért abbahagytam vagy nem tettem bele annyit, mert az egész vicces és értelmetlen, a társaság pedig akik lejárnak edzeni nos elég gyenge nyaktól felfelé....szív...nyom...kifúj...vicces....aki erre teszi az életét....hajjaj...mire megéred, ha megéred az ötvenet...te is rájössz, ha pedig nem akkor majd a következő életedben.
 • labee 2012. március 19. 22:53

  19
  Ez megint olyan mint, zenéről vitatkozni. Ha akarnék mozoghatnék ilyen társaságban, csak unatkoznék mellettük, ők meg nem értenének engem.:D Szóval nyilván ritka az olyan testépítő, akinek szellemi dolgokra van igénye, mert ők az ilyen monoton egyszerű dolgokat szeretik, erre van képessége, és ezzel nem akarok senkit bántani mert szerintem ez törvényszerű. Nekem például nem menne amit ők művelnek, mondjuk tropák az ízületeim is. És ha már megfizetik akkor meg csinálják. Van ez is olyan monoton mint a szalag mellett állni egész nap.
 • Fritzi 2012. március 19. 23:35

  20
  szerintem ez is túlzás már hogy az ajtón nem fér be olyan válla van. szerintem az márakadályozza az embert, meg gondolom ruhát se könnyű találni.
 • Lacaj 2012. március 20. 02:14

  21
  Egyébként versenyre mér kenik be magukat, ez valami kötelező dolog, vagy csak jól bevált, vagy mér van ez?
 • wood1y 2012. március 20. 23:52

  22
  @kisokka: látom nem értesz hozzá, de azért leírom, hátha. A versenyen a bírók 4 dolgot néznek: izomtömeg, szimmetria, test-arányok, szárazság ("szálkásság" ha úgy tetszik). Ezeket a színpadon a kilówattos reflektorok alatt úgy kell megmutatni, hogy a legelőnyösebb részeket kiemelni, a hátrányokat eltakarni mivel bírók a látottak alapján pontoznak, és job helyezés egyértelműen nagyobb nyereménnyel, jobb szponzorral stb. jár. A tükör és a barnítókrémitt eszköz.
  Jót röhögök mindig a fizikai munkásos sztorin. Minden testépítős videó alatt ott egy kommentelő barom aki előhozza az "apám kőműves és a gyurósgyerek fél napig bírta mellette" sztorit. Az edzőteremben edzett izom rövid idejű nagy terheléshez van hozászokva, persze hogy nem bírja addig, de mutasson nekem valaki egy kőművest aki a 200 kg-ba belenyom 8-at... ezek az emberek baromi erősek, (még úgy is is, hogy igazából nem ez a céljuk)
 • kisokka #22 2012. március 21. 00:15

  23
  @wood1y: Nem értek hozzá, de ennyire rájöttem magamtól is, amit leírtál. Állítólag a sminkelést behozzák 2015-re, nem is mondtam akkora marhaságot.
  Azért elmondom neked, hogy miért hozza elő minden testépítős videónál egy kommentelő ba­rom a fizikai munkásos sztorit. Ennek csak az az oka, hogy minden testépítős videónál van olyan kommentelő(én nem barmozok), aki azt hiszi, hogy ez a világ csúcsa, ennél kajakabb emberek nem létezhetnek. Pálcikaemberezik azt, aki nem gyúrja szarrá magát, csak azt nem tudom mire föl. Nem kellene eltévedni ilyen útvesztőkben, mert bizony ismerek olyan melóst(még csak nem is kőműves), aki simán belenyom az említett kilóidba(vagy legalábbis a közelébe). Nem egy kis darab állat, de közel nincs rajta ennyi cicoma, mint ezeken. Nem beszélve arról, hogy létezik egy olyan sportág, amit súlyemelésnek hívnak, ott sincsenek mindenhová izomtömegek építve, mégis dobálják a mázsákat. De gondolom ezt már nem kell ecsetelnem.
 • barack 2012. március 22. 12:52

  24
  Na látom megjött a sok hozzáértő gyenge emberke, akik 10kg-t nem képesek megmozgatni :) gondolom nektek megfelel az, hogy olyan a fizikumotok mint egy csajé/bálnáé, de ezeknek az embereknek nem
 • kisokka #24 2012. március 22. 13:28

  25
  @barack: És akkor wood1y még felhánytorgatja, hogy minek hozom fel a fizikai melóst. Pontosan miattad.
 • mikezerox 2012. március 22. 22:39

  26
  Na meg a sok hozzáértő erős emberke meggyütt aki azzal méri az embert, hogy mennyit emel a "TEREMBE" és mekkora a bicepsz..... így társalognak edzés után, mint a csajok a plázában,mennyit nyomsz fekve szériába? Mi van Nyolcvannal öcsém! Huuuu, na az már....
  És fehérjét bírod, na náááá. Szálkásítasz....hülye vagy mint a hal...olyan vagyok vizet mát szinte semmit nem iszom...Hát te ott vagy.....apááám. Ez az élet!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!