Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Britney még mindig egy bestia...

4 hozzászólás

 • Work66 2017. január 7. 09:21

  1
  Jo szám a kocsijat elfogadnám. :o nekem iss van ilyen csillagos polom tiszta állat..
 • [ törölt felhasználó ] 2017. január 7. 10:57

  2
  Így néz ki most Britney? :O
 • Work66 #2 2017. január 7. 17:05

  3
  @_voodoo_: akkor biztos :)
 • kisokka 2017. január 8. 00:47

  4
  Nem szeretek negatív kommentet írni, vagyis de.
  Spears kisasszony meg különösen a bögyömben van, kb azóta, amióta létezik a médiában xd Nem leszek kellemes Britto számára, de úgyse olvassa el, úgyhogy akár lenyelheti a fingomat is.
  Leírnék 1-2 apróságot eme műremekről:
  1. Énekelni sosem tudott, ezt most is bebizonyította. Értsd ez alatt, hogy SOHA nem tudott énekelni, nem volt jó hangja se, se semmi olyanhoz köthető, ami mondjuk egy vele egykorú Christina Aquuuauaiuiusuausiuailérával kapcsolatos(hoki neve van, de az legalább tudott valamit énekelni).
  2. Dubstepet kell nyomni, mert az a menő, bár már annyira nem is, kicsit késett vele a nuni, nagyjából 4 évet, de sebaj, még mindig menő, csicsiiiiing zsir
  3. A hölgy botoxából hiányzik az arc, de erről nem ő tehet, hanem a szülei bankszámlája, ezért ne ítéljük el. Énekelni azért még tud így is. Ja nem.
  4. Ha a klipben szereplő seggdublőrök fizetését megkapnám, szerintem vehetnék magamnak egy Balatont, a környező településekkel együtt, de erről nyilván titoktartási szerződést kellene kötnöm Spears kisasszonnyal, ami sajnos nem megy. Nem szeretem a hölgyet. Maradok csóró.
  5. Elfogyott a lóvé, kinőtt a haj, apuci beleinvesztál a lánykába, hátha lesz píz. És lesz bazzeg, mert a sok balhere ott veri a farkát MS. Carla Nunez seggére, és azt hiszik, hogy az Ms. Speras popója.
  6. Nincs 6. Undorító némber és ezt már nem tudom azzal magyarázni, hogy elveszett a gyerekkora. Eddig ezzel magyaráztam, ezentúl már nem megy. Leírta magát előttem, végleg. Igen baz­dmeg, előttem.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!