Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

13 hozzászólás

 • moto-motó 2017. november 13. 22:26

  1
  öröm lehetett kibillenteni belőle.
 • Digger 2017. november 14. 06:12

  2
  Az biztos hogy volt egy hangja de ha megnézed direkt olyan platót hoztak amin OLDALRA nyílik az ajtó.
  Ezeket a platókat arra használják hogy talicskával meg lehessen rakni őket. Ezért útban lenne a felfelé nyíló ajtó. Ilyen nagy betonoknál meg pont jó az ilyen. Felfelé nyíló ajtónál ha elakad akkor cida van.
 • Aztaaaa.. #2 2017. november 14. 11:08

  3
  @Digger: Nem tudtam, hogy műszaki zseni is vagy! A konténernek oldalfalai vannak. Ajtó a budin van. Ennek a típusnak kétféle hátfala van. Oldalra nyitható, és felülfüggesztett billenő. Az oldalra nyithatót pedig azért gyártják, hogy a nagyméretű szállítmányok billentéskor ne akadjanak el. Honnan veszed, hogy ezeket talicskázásra tervezték. Vagy talán ez is angol sajátosság? Akkor tényleg előttünk járnak egy jó pár évvel. Ilyen méretű konténert géppel raknak meg, hiszen drága a konténer visszatartása azzal, hogy 2 ember talicskázva egy hétig molyol majd rajta. Csak kérdezem, egyedül találod ki ezeket az épületes baromságokat, vagy segít is valaki?
 • Digger #3 2017. november 14. 11:47

  4
  @Aztaaaa..:
  Ritka nagy barom vagy de nem baj ilyen is kell.
 • Aztaaaa.. #4 2017. november 14. 13:15

  5
  @Digger: Minősíted magadat, te vagy az építőipar szégyene (nem a gépkezelés miatt, hanem azért mert okoskodsz, beledumálsz olyasmibe, amihez fogalmad sincs), és ide jársz megjátszani az agyadat :) Amennyiben gondolod, végig nézem az összes videódat és szembesítelek az összes marhasággal, amiket idefirkálsz, illetve mondasz. Lehet megtelne vele egy egész könyv, vagy egy "felfele nyíló ajtóval" ellátott konténer..... Majdnem elfelejtettem, nem platót hoztak oda, hanem konténert. Annak már van platója, meg a teherautónak is. Az építőiparban használatos alapvető fogalmakkal sem vagy tisztában. Az, hogy beszélni se tudsz rendesen nem a te hibád, így egyszer sem említettem, viszont attól még megtanulhatnál helyesen írni. Na nem Lőrince Lajos szinten, csak annyira, hogy tudd, az első mondatodban a "hogy, de, direkt, amin" szavak előtt vesszőt kellett volna tenni. És ez, csak az első mondatod. A választ, amit nekem írtál, nos, abból is hiányzik 2 vessző. Meg lehessen, azt egybe írjuk! Helyesen: meglehessen. Tudom, ez nem irodalmi oldal, viszont azt sem értem, hogy mit keresnek itt ezek a videók, hiszen ez nem is egy építőipari fórum, ahol bemutatod, hogyan kapirgálod össze a törmeléket.
 • Digger 2017. november 14. 13:36

  6
  Szólj ha meg tudod mutatni a térképen Angliát, Marharépa.
 • Aztaaaa.. #6 2017. november 14. 14:10

  7
  @Digger: Gondolom nekem írtad, így válaszolok is rá. Az első mondatod felszólító, tehát felkiáltó jelet teszünk a végére és nem pontot. A "ha" előtt hiányzik a vessző, és a " meg tudod" szavakat egybeírjuk. Segítek egy kicsit, jó? Amennyiben a következő szavakat akarod leírni, gondolkozz el rajta, hogy egybe kell-e írni az igével, vagy sem. Abba‑, agyon‑, alul-, alá‑, által‑, át‑, be‑, bele‑ v. belé-, belül- v. benn‑ v. bent, egybe‑, együtt-, el‑, elé-, ellen‑, elő‑, elől-, előre‑, észre-, fel‑ v. föl‑, felé-, félbe‑, félre‑, felül‑ v. fölül‑, fenn‑ v. fent- v. fönn‑v. fönt, fölé-,hátra‑, haza‑, hátul-, helyre‑, hozzá‑, ide‑, jóvá-, keresztül‑, ketté‑, ki‑, kinn-v. kint-, kívül-, kölcsön-, körül‑, körbe-, közbe‑, közé‑, közre‑, közzé‑, külön‑, le‑, lenn- v. lent-, létre-, meg‑, mellé‑, mögé-, neki‑, oda‑, össze‑, rá‑, rajta‑, sorba-, széjjel‑, szembe‑, szerte‑, szét‑, tele‑, teli-, tova‑, tovább‑, tönkre‑, utol-, túl‑, újjá‑, újra‑, utána‑, végbe‑, végig‑, végre-, vissza, stb. Általános iskola 5. osztályos tananyag. Sok sikert hozzá.
 • aSaca-Hun #7 2017. november 14. 14:20

  8
 • moto-motó #7 2017. november 14. 18:33

  9
  @Aztaaaa..: " Nem nézem a selejtes posztjaidat, főleg azért mert ott is szórod a hülyeségeket." idézet Tőled.:)
 • Digger #7 2017. november 14. 20:07

  10
  @Aztaaaa..: @moto-motó:
  Mik vannak. A rohadt életbe amit látunk az nincs is mert Mr Platológus megmondta hogy ilyen nincs.
 • Digger #7 2017. november 14. 20:09

  11
  @Aztaaaa..: @moto-motó: Ajajj, szinte szégyellem magam.
 • Aztaaaa.. #10 2017. november 14. 22:09

  12

  @Digger: Te most komolyan, saját magadat is szívatod? Mikor mondtam, hogy ilyen nincs. Tanulj meg olvasni és értelmezni, ha már írni nem tudsz. Én azt írtam, hogy ezeket a konténereket nem talicskázásra tervezték. Erre beraksz 2 képet. Az első képen nem talicska nyomai vannak, hanem Bobcat, vagy ahhoz hasonló gépé. Bár lehetséges, hogy Angliában nem csak az alapok brutálisak, hanem a talicskák is. Az az oldal, ahonnan a képeket letöltötted rengeteg fotót tartalmaz. Foglalkozik a szelektív hulladékgyűjtéssel, illetve azzal is, hogy hogyan kell, illetve hogyan nem szabad egy konténert megrakni. Sikeresen felbas...tál ide egy képet, amelyen éppen az látható, ahogyan nem szabad (2. kép). Gondolom, egy munkavédelmi felügyelő rögtön elélvezne a látványtól. Nem is ez a legfontosabb tényező a videóidban, hanem maga a stílus. Nem azzal foglalkozol, amiről általában írok, hanem pont olyan képeket töltesz fel, ami éppen az ellenkezőjét igazolja, amit állítasz. Feltöltök majd 3 képet, szintén az Alamy oldaláról, ahol éppen azt mutatják, hogyan ne pakolj konténert. De térjünk vissza rád. Amennyiben ez az 1 videód lenne, nem venném a fáradságot, hogy egyáltalán írjak valamilyen hozzászólást. Viszont felbas..ol ide egy csomó videót. A videók elején, hörögsz-szuszogsz, ami nagyon nem oké. Sós, vagy nem sós a reggeli. Kit érdekel? Aztán meg csámcsogsz egy jót és teli szájjal beszélsz. Rohadt undorító! Oké, legyünk ezen is túl. Nem lehetünk egyformák. Ami igazából zavart benned, hogy gusztustalan módon raktad fel ide az egyik munkatársadat, egybites embernek nevezve. Csak kérdezem: Te ki vagy? 2 bites talán? A másik, ami nagyon zavar, hogy olyan magabiztossággal mondsz itt hülyeségeket, hogy anyósom is megirigyelhetne. Miért nem a habarcslágyítóra válaszolsz, ilyen nagy vehemenciával? Szerinted mit szólnának az emberek, ha én azt mondanám, hogy a levest sárgarépával sózzuk. 30 éve dolgozol az építőiparban, nem nagyon lehet észrevenni. Természetesen tévedhet mindenki, én is, viszont tévedni emberi dolog. Bár én nem állítottam, hogy ezeket a konténereket nem lehet kézzel, talicskával megrakni, mégis vegyük úgy, hogy neked van igazad. Amennyiben így vesszük, akkor is 20-1 a javamra, és mégsem nevezlek téged marharépának, Mr. "Platológus"-nak. Ez is egy gusztustalan viselkedés a részedről. A végén pedig csatolom a képeket, illetve kijavítom a mondatokat, legalább nyelvtanból ragadjon rád valami, ha már az építőiparban ez felemás módon sikerült: "Mik vannak. A rohadt életbe amit látunk az nincs is mert Mr Platológus megmondta hogy ilyen nincs." Helyesen: Mik vannak! A rohadt életbe, amit látunk az nincs is, mert Mr. "Platológus" megmondta, hogy ilyen nincs! 7 hiba 2 mondatban, lehet mégis csak az egybites minősítést érted el?
 • Digger 2017. november 14. 22:15

  13
  Ok. Mindenben igazad van. Hülyékkel nem vitatkozunk mert legyőznek a rutinjukkal. Tehát mint mondtam mindenben igazad van Mr Fidesznyik.
  Mostantól kezdve írj amit akarsz leszarom.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!