Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
van 1-2 fájdalmas xDxD

5 hozzászólás

 • DanielDashed 2014. február 22. 19:37

  1
  A kutyaari volt, a lovas meg felbacott (sok idióta unatkozó sznob időtöltése). A többi elég gyér volt, de ez nem a te hibád, azért köszi, hogy megosztottad! :)
 • HUBERTUS 2014. február 22. 21:36

  2
  Miert nem mennek fullscreenbe a videok? Masnal is baszik vagy csak nalam szarozik me akkor ugy kivagom ezt a nyuves almat mint macskat szarni.
 • adriai6 #2 2014. február 22. 21:39

  3
  @KUKI: másnál is nyugi valamelyik videóban működik valamelyikben nem a lejátszó még nem tokéletes
 • nari 2014. február 22. 22:58

  4
  "a lejátszó még nem tokéletes" sajnos nem ez a helyes kifejezés hanem "egy rakás @&#ä"
  Persze semmi közöm hozzá, sok sikert vele akárki is próbálkozik. Viszont az internet elég régi szabálya ,hogy nem szeretik a felhasználók az ujításokat, főleg nem azt ami nem működik.

  A video nem olyan rossz ,de sajna a szuper lejátszó miatt nem lehet 2x lejátszani csak ,ha újratölteném az oldalt %köszi%
 • adriai6 #4 2014. február 22. 23:05

  5
  @nari: az új lejátszó fontos volt értem ? mivel az előző meg halt az újítás nem döntés kérdése volt hanem szűkség ! még nincs ki javítva még van mit csinálni rajt és újra lehet indítani frissítés nélkül is de ezt még rajtam kívül látom senki nem figyelte meg

  na szóval amikor a videó végig megy kicsi kockák jelennek meg másik videókkal ott annak a jobb sarkába fent van egy olyan hogy "bezár" arra rá nyomsz és a kockák el tűnnek és már egyből újra lehet indítani a videót :beer:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!