Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Baba Vanga egy vak jós, aki sok próféciát mondott ami beteljesült,nézzük :

Először is tisztázzuk miért nevezik őt jósnak, és nem sarlatánnak. A jóslatainak/jövendöléseinek 85% beteljesült, ezt nem lehet némi vaktában lövöldözésnek találgatásnak mondani. Az események bekövetkeznek amiről beszélt.

Csak pár példa :

A globális felmelegedés és a 2004-es cunami: az 1950-es években Baba Vangaazt jövendölte, hogy „a Föld hideg részei felmelegednek… és kitörnek a vulkánok”. Továbbá arra is kitért, hogy nagy cunamik okoznak majd katasztrófákat. (2004 Indonézia, 2011 Japán)

9/11 ikertorony-tragédia: 1989-ben megjövendölte az „amerikai testvérek”-re, „két fémmadár” fog hamarosan lecsapni. Itt a World Trade Centerre utalt 2001.

Barack Obama megválasztása: Baba Vanga nemes egyszerűséggel megjövendölte, hogy az Amerikai Egyesült Államok 44. elnöke afroamerikai lesz. Igaz, azt is hozzátette, hogy ő lesz az USA „utolsó jó elnöke”. Trump? Kérdés?

Baba Vanga 1996-ban az utolsó jóslata az volt, hogy az az Európa, amit mi ismerünk, 2016 végére „megszűnik létezni”, és Arab Kalifátussá válik. A jósnő megmondta: a „nagy muszlim háború” 2010-ben kitör, mégpedig Szíriában (ezt neveztük mi kitörő örömmel Arab Tavasznak, ugye?), aztán Európa mai formája el fog tűnni, és 2043-ban állni fog már a Kalifátus, amelynek központja Róma lesz. A vallásháborúban győzni fognak, és USA nem fog tenni ez ellen semmit.

17 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!