Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Elképesztő milyen emberek vannak! :|

Christine és Jeremy Moody egy újfasiszta csoportosuláshoz tartoztak, és vígan hirdették az igét. Egy nap annyira idegesek lettek, hogy a házukba csaltak egy ismert és regisztrált Pedofilt (Marvin Parker) és annak feleségét. Úgy gondolták gyerekeken elkövetett erőszak miatt halált érdemelnek, és el is intézték őket. Mindezt a gyermekeik biztos jövőjéért tették. Azonban a sok eszük nem az agyukban dagadt. A hatalmas tetoválása miatt Jeremy-t azonnal felismerték. A bíróság életfogytiglanra ítélte őket, ahol a gondos szülőknek eszükbe jutott utólag, hogy a saját gyermekeiket így nem láthatják, és ezért könyörögtek a szabadságukért. Azonban semmiképp nem bánták meg tettüket, sőt boldogan távoztak a bíróságról.
ui.: nem tudom, hogy ezt megelőző csapásnak hívják?.....

14 hozzászólás

 • kisokka 2015. február 14. 09:42

  1
  "Mindezt a gyermekeik biztos jövőjéért tették." Itt csak én érzem az ellentmondást?:D
 • gülüke 2015. február 14. 10:04

  2
  Jól tették h kinyírták a pedókat!
 • Airmen 2015. február 14. 14:25

  3
  Szerintem is jól tették :D

  Ilyenkor csak egy gond van.Nem biztos, hogy feltétlenül az váltotta ki bennük a kényszert, hogy pedofil volt vagy sem.Leginkább eleve megvolt a késztetés, de egy pedofil lett az "áldozat", mert éppen ő volt ott.Szóval ebből a szempontból azért nyugodtan ülhetnek a börtönben felőlem.Viszont a pedofilokért nem fogok könnyet hullatni.

  -újfasiszta, neofasiszta:Szerintem csak szimplán elmebetegek, a fasizmus nem éppen ez az irány.Persze nyilván megpróbálják őket besorolni valahová és egy csapásra már politikai előnyt is megpróbálnak kovácsolni, de na.Kicsit olyan hülye megfogalmazás sima elmebetegekre, mert nem éppen azt látom ezen, hogy ideológiai alapon cselekedtek.
 • Airmen #1 2015. február 14. 14:26

  4
  @kisokka: Megszabadultak a gyerekek a pedóktól és az elmebetegszülőktől is.A gyerekek mindenképpen nyertek a dolgon. :D
 • Magister #4 2015. február 14. 14:48

  5
  @Airmen: a kérdés, hogy hány évesek a gyerekek? Ki tudják még heverni azt a sok baromságot amivel tömték őket, vagy már túl sokáig mérgezték az elméjüket.
 • Airmen #5 2015. február 14. 16:31

  6
  @Magister: Na igen, nem elhanyagolható szempont sajnos.Annyit találtam, hogy a faszi 31, a nő 37 éves.Szóval elképzelhető, hogy akár 7-8 éves is lehet a legidősebb gyerek.

  Ilyenkor ugye az a durva, hogy a gyerekek általában(főleg ha jó volt a kapcsolat a gyerekek és a szülők között) nehezen veszik be azt, hogy a szülő rossz volt, főleg ha azt nézik, hogy egy pedofilt öltek meg.Nekik lesz a legnehezebb, főleg ha olyan nagyok, hogy pontosan tudják kik voltak a szüleik.Reméljük, hogy kicsik és soha nem tudják meg.
 • Salax 2015. február 14. 16:51

  7
  Nos, a "skinhead" és "88" tetkók náci-érzületre utal. Két rasszista betegállat, akik éppúgy árthatnak a saját gyerekeiknek, mint az általuk pedofilnak vélt ember és a neje. Hangsúlyozom, ők is fehér emberek, és ártalmas férgek.
  A rasszizmus rossz! Értem?
 • Magister #6 2015. február 14. 18:32

  8
  @Airmen: 7-8? Attól függ mikor kezdte és ha elég "korán", akkor bőven lehet akár 10-12 is a nagyobbik. A többivel tökéletesen egyetértek!
 • kisokka #4 2015. február 15. 02:35

  9
  @Airmen: Hát...Nézhetjük így is like
 • minime 2015. február 15. 13:39

  10
  megmentették a gyermekeiket igy saját maguktól, ennél jobb szülö nincs
 • Jordiak47 2015. április 24. 11:52

  11
  @Airman: előre eltervezett gyilkosság volt, szándékosan hívták meg a pedofilt a házukba, szóval ebből is látszik, hogy nekik nagyon is nem volt mindegy, hogy kit öltek meg.
  Nem értem miért kellett kiemelni, hogy nácik voltak, mivel nem faji indíttatású gyilkosság volt. Ennyi erővel azt is kiemelhették volna, hogy "munkás emberek" voltak és a butus nagyközönség onnantól a munkás embereket tartaná veszélyesnek, mert hát "a munkás emberek gyilkoltak múltkor is nem hallottad a TV-ben?"
  A rasszizmussal nem értek egyet magam sem, de sajnos a kisebbség volt mindig is a legnagyobb rasszista a világon.
  Már magában a Biblia is rasszistának minősülhetne, mivel a "< moderálva >k Isten kiválasztott népe" Hát ennél rasszistább kijelentést nem is lehetne olvasni sehol máshol. Hitler Mein Kampf-jában ugyanezt írta le csak ott azt írta, hogy a "fehér német a kiválasztott nép" A bibliát mégsem tartja senki rasszista írománynak........
 • Jordiak47 2015. április 24. 11:54

  12
  Ne bassz fel, hogy nem írhatom le a < moderálva > szót..................... akkor hogyan nevezzem a Jeruzsálem környékén élő népcsoportot? Bibsik? judeaiak? Elképesztő, hogy nem szabad kiejteni egy évezredes történelmű népcsoport nevét ...................szánalmas
 • Ittaskőműves #12 2015. április 24. 12:12

  13
  @Jordiak47: igen ez az irónia, hogy szegény bibsik, nehogy már a nevükön nevezd őket, mert az annyira antiszemita :D
 • Jordiak47 2015. április 30. 12:57

  14
  Értem én, de akkor kellene egy elfogadott gyűjtőnév .mint pl. kisfókák vagy zs betűvel kezdődő "idók" ..............hogyan nevezzem őket?
  Mától rám is tilos mondani, hogy "fehér" ember vagyok mert sértőnek értékelem.......... a helyes mostantól ha úgy neveznek, hogy "olyan színű, amely a legkisebb mértékben nyeli el a napsugárzást" különben irgum-burgum lesz.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!