Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

12 hozzászólás

 • Georges november 18. 11:29

  1
  Még ha parodizálás lenne...
 • woody november 18. 11:48

  2
  Celeste Barber a neve, betettem címkékbe, nehogy...
 • Gabor0827 november 18. 12:21

  3
  "Nem lehetek olyan szexi/vékony/szép mint ők? Akkor kigúnyolom őket!"
  Ismeretlen Feminista
 • xdlolhöhöjaj #3 november 18. 13:31

  4
  @Gabor0827 , @woody , @Georges :
  Tehát egy teltebb nő nem csinálhat képet humor céljából, mert nem szexi/vékony/szép? Csak a gebe/húzott szemű kerülhet ide, ami már-már néha súrolja a pornográfia határait (csak a szemébe, tevepata, rövid naci és stb.)? Ez az oldal erről szól vagy talán csak nézettségvadász szempontjából kerülnek fel ezek a tartalmak ide? Én elhiszem, hogy manapság az a "trendi", hogy külcsín a fontos.
  Nem arról van szó, hogy nem nézi meg az ember a csinos nőket, na de most gyűjtsem össze és tegyem fel, hogy épp mire állt fel az elmúlt 15-20 percben, hogy más kiverje rá vagy like vadászatba kezdjek? Valahogy nem érzem magam egy 13 éves kislánynak, hogy érdekeljen 1-1 posztot mennyien kedvelnek illetve néznek meg.
  Én jót mosolyogtam rajta. Szimplán ennyi. Humor szempontjából járok az oldalra vagy épp osztok meg bármit. Szólva nagy ívbe tojok rá, hogy nem szexi/vékony/szép! :)
  Nem feledjük el, hogy biztos tudatában van annak, hogy nem 50 kg és van némi önkritikája. Az meg hogy vállalja a testét miért is kellene szégyellnie? Vicc..
 • woody #4 november 18. 13:37

  5
  @xdlolhöhöjaj: Őőő... Hol a probléma? Azért tettem be a címkékbe a nevét, mert tudom, kicsoda, illetve forrásmegjelölés gyanánt. Rengeteg hasonló képe van amúgy. Ő így celeb. Némelyik sírvaröhögős.
 • farrd #4 november 18. 14:15

  6
  @xdlolhöhöjaj: nyugi! Valami más bánt Téged, nem ennek a posztodnak a hozzászólásai! Ez a poszt jó, én is szeretem az efajta humort. A csaj meg százszor bevállalósabb mint itt bármelyikünk. Nem bújik aliasok mögé. A közhangulat olyan manapság, hogy mindenki mindenkit kritizál, leszól, lehúz. Amikor meg nem ez történik valamilyen magmagyarázhatatlan ok miatt, az emberek akkor is támadásnak veszik az interakciót. Kevesen vagyunk de léteznek olyan emberek, akik nem csak azért szólnak valakihez, hogy bántsák! Tartsunk össze, ne szét húzzunk.
 • farrd #5 november 18. 14:16

  7
  @woody: hogyan kell nicknevet változtatni? Mostantól “Napkeleti Bölcs” szeretnék lenni. rotfl
 • woody #7 november 18. 14:19

  8
 • yust #7 november 18. 16:33

  9
  @farrd: Hehe lehet, hogy én meg akkor a "Napnyugati Balga" névre pályáznék. Milyen poén már! :D
 • Georges #4 november 18. 16:54

  10
  @xdlolhöhöjaj: Ha te minden igénytelen szart értékelni akarsz, akkor tedd. Én nem.
 • laci42 november 18. 17:12

  11
  Ízlések és pofonok. Nem kell mindent szeretni. Szerintem vicces.
 • Gabor0827 #4 csütörtök, 10:26

  12
  @xdlolhöhöjaj:
  Jó alaposan mellényúltál, én pont a kerekebb formákra bukom.
  Még a hölgyénél is kerekebbre.

  Ugyanakkor azt nem csípem mikor valaki úgy próbálja igazolni saját renyhe életvitelét (és ezt úgy mondom hogy az én is inkább betolok még egy tál lasagne-t mint hogy nekiálljak edzeni) hogy azokat kritizálja akik az éppen "trendi testalkatot" képviselik.

  Könnyedén el tudom képzelni hogy milyen sértődöttség lenne úrrá a hölgyön ha az ő facebook fotóit kezdené a másik oldal "parodizálni"...
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!