Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Az offroad az, amit nem úszol meg szárazon! Sárdagasztás felsőfokon, avagy minden, amit be lehet mocskolni, az be lesz mocskolva.

Amikor egy fesztivált elér az eső, a fesztiválozók komoly választás elé kerülnek: kikerülik vagy kiélvezik a sártengert. Legalábbis egy szokványos zenei fesztiválon ez így van. Viszont van néhány olyan extrém rendezvény, ahol az eső és a sár nem gondot okoz, hanem igazi örömet vált ki a nézőkből!
Így van ez a már 29. éve megrendezésre kerülő Offroad Fesztiválon is Somogybabodon, ahol az angolul találóan "petrolhead"-eknek nevezett terepjárósok évről-évre összegyűlnek. Ahogy mondani szokták, az autók is szeretnek fesztiválozni, és tényleg. A térdig érő dagonyában az erős gépek remekül érzik magukat...vagy sem, a lényeg, hogy a pilóták keresik a lóerők és a saját ügyességük, helyzetfelismerő képességük határait. De a nézők sem tétlenek, hiszen rengetegen megmártóznak a dagonyában. Ez az emberi és gép érdekes együttműködése, sárdagasztás felsőfokon, avagy minden, amit be lehet mocskolni, az be lesz mocskolva. Ez az első képválogatás a korábbi évekből, aminek lesz még folytatása.yeh Váltóruhát hozzatok!

3 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!