Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Még szeptemberben történt, hogy Taofik Moalla a kedvenc számát énekelte autójában menet közben.

A C C Music Factory - Everybody Dance Now megfelelő részénél a világ tudtára adta, hogy mindenki táncoljon. A montreali rendőrök azonban nem értékelték ezt a felhívást. A négy legjobb fakabát azonnal lekapcsolta a fickót.
Megkérték, halkítsa le a rádiót, majd a szokásos rutinkérdés: - Tudja-e mit csinált? - Taofik nem tudta és a legjobb tudása szerint válaszolt - Nem tudom.
- Az imént hangosan kiáltozott! - mondta a rend szigorú őre, utalva arra, hogy az nem ének volt, hanem valami hamis nyikorgás. - Tessék, itt van 149 dollárnyi büntetés érte. - Taofikot sokkolta a 30000 Ft-nyi büntetés, de nem tudott mit tenni, eltette a büntető cetlit.
Még most is gondolkodik, hogy bíróság elé állítja az ügyét, mert szerinte indokolatlan volt a büntetés. A saját autójában hadd csináljon azt, amit akar. Ha úgy van kedve, hangosan énekel és hamisan is. Ennyi! Illetve szeretné megkérdezni a bírótól egy jól sikerült hokimeccs után, a kitóduló ordító ezres tömeg esetén is kiszabják-e a büntetést csendháborításért?
Természetesen a rendőrség mélyen hallgat, és nem fűz kommentárt hozzá. Taofik felesége viszont igen, szerinte nem kéne énekelnie se az autóban se otthon a férjének. Elege van!

3 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!