Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Mr. Ananthapur egy bírósáig ügy után távozott a törvényhozás épületéből, amikor egy motoros melléje gurult és nyaktájon szúrta.

A férfi azonnal földre rogyott, és ömleni kezdett belőle a vér. A helyszínre a mentőket a bíróság rendőrei hívták ki, akik a közeli Columbia Asia kórház ügyeletére vitték. Az orvosok az első megdöbbenésükben hozzá sem mertek nyúlni, de úgy ahogy volt hason fekve hagyták.
Megvárták, míg a kórház specialistája Dr. Prasanna megérkezik aki azonnal CT vizsgálatot rendelt el. Ekkor derült ki, hogy a kés hegye a gerincvelőig jutott, és emiatt ájult el a férfi. Kockázatos műtétnek tűnt, és a kilátások elég rosszak voltak: Halál, vagy örök bénultság.
Az orvosok mégis nekivágtak az esetnek. 3 órás műtéttel óvatosan eltávolították a kést, és mikrosebészeti eljárással a sérült gerincvelőt is preparálták. Majd rögzítették a nyakat és visszavitték az intenzív osztályra.
Bár az orvosok meg voltak győződve, hogy egy ilyen sérülés mindenképp maradandó bénultságot okoz Mr. Ananthapur magához tért és bár zsibbadt volt, de mozgatta az összes végtagját.
Mozgásterápiát javasoltak neki, és egy hosszú gyógyulás útjára lépett, ennek köszönhetően mára már alig vehető észre a mozgásában a súlyos sérülés. Az orvosok igazi csodáról beszéltek az ő esetében.
Az késeléses eset Indiában történt Szeptember 14. -én.

Hasonló eset

6 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!