Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

8 hozzászólás

 • Grenadírf4ls 2015. november 25. 21:29

  1
  A a fenti diagramm is mutatja,ne menjünk a közelkeleti régió vonalába ./ Saccra Greenwich -től keletre 30° után már sanszos /
 • paraszt75 2015. november 25. 22:34

  2
  Sok nyomorult...ülne össze egy hajóra az összes és robbantaná fel magát az óceán közepén
 • _V_ 2015. november 26. 01:13

  3
  Ez a bolygó békés volt. Ő meddig is? Ameddig az ember nem jelent meg rajta! "Ilyen a természetünk. Már az ősemberek mellkasában is dárdahegyeket találtak."-Yuri Orlov
 • [ törölt felhasználó ] 2015. november 26. 12:12

  4
  még 15 év és itt is megszaporodnak ha majd felnőnek az 8 évesek..
 • cjvt #3 2015. november 26. 12:16

  5
  @nagyarpi0011:

  OFF:

  Hogyne, békés ám.

  Megjelent az ember, aztán kifejlesztette az növényeket, állatokat, gombákat, vírusokat, stb. amik mind nem békések, sőt egy csomó kedvtelésből öl.

  (Igen, épp mint az ember, csakhogy valójában fordítva, az ember épp annyira kevéssé békés, mint a természet többi tagja.)

  ON:

  Kéne egy olyan is videó mellé, hogy ki támogatja, ki a felbújtó, ki pénzeli és ki húz belőle hasznot.

  (Most abba a szemantikai vitába nem akartam elmenni, hogy mondjuk egy-egy ún. "megelőző csapás" pl. a "Nyugat" részéről terrorcselekménynek minősül el vagy sem - mindenesetre a videón ezek nem szerepelnek.)
 • _V_ #5 2015. november 26. 16:33

  6
  @cjvt: Az állatok és növények teljesen más tészta.Az a természet.Addig az emberrel sincs semmi baj, míg annyit öl, amennyit meg kell, hogy egyen.Egyébként csak egy két állatvaj van, ami keftelésből öl, ilyen példáúl a házimacska vagy a tasmán ördög.Viszont az ember egy rohadt gané faj, iagzából nincs is rá jó jelző... Képesek tönkretenni az egész bolygót a pénz és hatalomvágyból kifojólag.A legtöbb hazsnálati tárgyunknak már réges régen rendelkezésre áll a környezetbarát megfelelője, pl lehetne minden autó elektromos, de neeem.... Aztán persze a pénz és hatalomvágyból kifojólag van elég háború is, hisz az olaj ott van mi meg itt vagyunk, há' mit és kéne csinálni, ha nem háborút.
 • cjvt #6 2015. november 26. 21:37

  7
  @nagyarpi0011:

  Nem csak két faj ilyen (ráadásul macskafélék sok faj).

  Amúgy nem csak élelemszerzéssel és kedvtelésből, hanem pánikból, szerelemféltésből, fajnemesítésből vagy a fene se tudja miért, ahogy az ember is, keress csak vissza ilyen videókat mindenféle állatokról (ideértve kvázi növényevőket is).

  Nagyon sok élőlény képes kiírtani fajokat (speciel az egyik anekdota épp egy macskáról szól, amely egy madárfajt sikeresen kiírtott), vagy akár egy bolygó ökoszisztémáját veszélyeztetni (pl. az ózonpajzsra a növényevő szauropodák jóval nagyobb fenyegetést jelentettek, mint az ember).

  Az elektromos autókhoz szükséges energia szintén környezetszennyező forrásból jön (annak ellenére, hogy amúgy én kimondottan szénhidrogén-ellenes [:) ], atom és megújuló párti vagyok, mely utóbbiak szintén nagyon környezetszennyezőek, csak nem annyira gyors és drasztikus módon), szóval ez megint egy nagyon sokrétű probléma.
 • _V_ #7 2015. november 26. 22:49

  8
  @cjvt: ".Egyébként csak egy két állatvaj van"- Bocsi a helyesírásomért! Nyílván félre értelmezted. Én arra gondoltam, hogy van egy pár faj és nem csak kettő. :) De a legnagyobb károkat egyértelműen az ember teszi.

  "pl. az ózonpajzsra a növényevő szauropodák jóval nagyobb fenyegetést jelentettek"- tudom. Nagy dinoszaurusz b..i vagyok. rotfl
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!