Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Odesszában él egy idős nagymama, tulajdonában van egy 25 éve nem használt Vaz 2106-os autó :beer:

A Ladát 1991 januárjában vásárolták és mindössze 1349 kilómétert hajtottak bele. Az 1.3 literes lada teljesítménye 64 LE. Az autót közvetítőn keresztül találták meg a Moszkvából érkező orosz vásárlók. Az autó tükre volt csak letőrve ami állás közben történt. Az Lada egy garázsban állt és 25 éve nem is használták, csak az első évben mikor megvették. Az árát nem közölték, csak annyit, hogy drágán tudták megvenni. Majd káposztás pitét és befőttet kaptak az idős mamitól a vásárlás után. A vakegerek figyelmébe ajánlom, hogy az autó rozsdás, tehát a szemüveget vegyétek fel :cool:

27 hozzászólás

 • Matula #2 2016. február 11. 10:39

  3
  @ArkaChopa: Na kielégültél?
 • ArkaChopa #3 2016. február 11. 11:11

  4
  @Matula: Lécci hozzál a gyárból igazoló adatokat, meg igazságszakértői véleményt, rotfl
 • ArkaChopa #3 2016. február 11. 11:18

  5
  @Matula: Amúgy ha nem, vetted volna észre nem csak én kételkedek benne. Csak pár

  www.keptelenseg.hu/keptelenseg/az-elfeledett-vaz-2121-200-kilometerrel-108747…

  www.keptelenseg.hu/keptelenseg/masodik-vilaghaborus-magangyujtemeny-108678#komment…

  Ennek ellenére velem szórakozol. Nekik miért nem írsz sértődött üzeneteket? Ha? Már korábban is bebizonyosodott, hogy jó pár képed - posztod, nem a teljes igazságot takarja. De ezen nem kell fennakadni, tovább kell lépni, ez van. Az ember tévedhet. Meg nem kell elhinni mindent, mint egy óvodás. Ettől függetlenül lehet ez igaz, de azt mégsem fogom elhinni, hogy hetente kerülnek ezek elő. Amikor a komcsi időkben éveket kellett várni egy autóra, még a ruszkiknál is. Ki az a megháborodott, aki abban az időben félretett egy értékes autót. Mert ugye amikor megkapta, már 2x annyiért el lehetett adni, mint amennyiért megvette, minek tartogatta volna akkor? Egyáltalán a kommunizmusban ki gondolt a jövőre, mindenkiben az volt, hogy 50 év múlva is ladával járunk, akkor meg minek? Én ebben kételkedek.
 • Matula #5 2016. február 11. 12:02

  6
  @ArkaChopa: Ha ez nem elég bizonyiték akkor nincs is miröl beszélni. De ez a két faszkó vette meg az izs planétát is. Kb 8 különbözö jármüvet vettek meg. Aztán volt egy 91 es olasz motorról poszt amit kanadaiak vettek meg. Tehát nem fedi a valóságot az , hogy 2 hetente kerülnek elö ilyen autók. 2014 es poszt is volt. De ez a két faszi erre hajt. És ha a 20 perces videójuk meg Minden kamu akkor nincs miröl beszélni. A lada nivát meg esetleg vásárlás után polirozták felújitották. Mert alap hogy ezzel a ladával is kezdenek valamit.
 • ArkaChopa #6 2016. február 11. 12:32

  7
  @Matula: Lehet, hogy igaz, de lehet hogy nem . Igazából azért kételkedek, mert a komcsi időkben (mint amit írtam feljebb, csak sose olvasod), nem tettek félre semmit. Nagyapám több mint 2 évet várt az autójára, eszébe nem jutott eltenni, pedig volt még egy autónk, egy warbinyek.
  Melyik a valószínűbb abba a rendszerben? Hogy félretették a nagyon értékes autót (főleg egy öregasszony), vagy inkább használták, vagy eladták? Gondold át higgadtan. Szerintem az utóbbi.
  Azt meg jó lenne, ha befejeznéd, hogy minden kritikus kommentre inad szakadtáig tartó védekezésbe kezdesz, mintha a te gyereked lenne. Megint visszatérünk, a "csak jót mondjatok" témához. A háttérben való fenyegető levelezést is be lehet fejezni, ez nem szarkeverés!!! Ez egy vélemény volt! De te szíven szúrásnak veszed megint. Szánalmas amit művelsz.
  Arra pedig miért nem válaszolsz, hogy a másik két kétkedő alaknak nem írogatsz? Vagy magán levélben őket is elküldöd a picsába, mert írni mertek egy neked nem tetsző dolgot? Mert ez a szokásod. Csak a jót írjátok! Csak a jót írjátok! Mindenki más takarodjon a picsába. grat
 • apuciCZ #6 2016. február 11. 16:15

  8
  @Matula: igaz most már hihetö a dolog,szép is a zsiga,de miért kék az a motorblokk?Azzal valaki csinált valamit xD az nem originálxD most haragszol?rotflnekem is gyanús volt a képekröl,de így a vidin már más a helyzet :D
 • laszlov8 #7 2016. február 11. 17:52

  9
  @ArkaChopa: Azt én se értem hogy tudják évtizedekig ottfelejteni az autojukat,de láttam élőben. Ladát 80-as években lerakták pontosan nem is tudni mikor tavaly vették elő és jobban nézett ki mint ez.Abban 6500km volt és egy olyan garázsban lakott ahol soha rá sem nyitották az ajtot.Már azért sem mert egy bazinagy diofa nőtt elé.Ki kellett vágni hogy a vasat kihozzák.Az le volt takarva kék honvédségi pokrócokkal ablak nem volt tök sötétben volt és teljesen szárazon meg hűvösben is mire a fa megnőtt.
 • laszlov8 #8 2016. február 11. 17:57

  10
  @apuciCZ: Saját piacra gyártottak más tipusokat is ugy mint mttz-ből vagy pont nyugati exportra mert azok is kismértékben eltérrtek pl mtz-nek volt hővédő szinezett üvegezése már a hetvenes években most hordják be őket németből
 • ArkaChopa #9 2016. február 11. 18:00

  11
  @laszlov8: Bármi előfordulhat, ezt nem tagadom. De amíg régebben évente 1 ilyen esetet olvastunk, az utóbbi időben jelentősen megszaporodtak ezek a "véletlen elhagyott-megtalált" autók. Csak nézd végig az elmúlt év termését. Én az autókereskedőkről mindent el tudok képzelni, miért ne használnák ki ezt is?
 • laszlov8 #11 2016. február 11. 18:20

  12
  @ArkaChopa: Biztosan ki is használják de akad is ilyen bőven. Valamiért divat lett hírt csinálni belőle nem a jelenség új.Autot nem tudnék de izs planétát 82ota simsonokat kb88-89 ota lerakva szomszédomnak egy 125-ös mz je van lezsirozva tán soha nem is használta.Ez egy számomra is érthetetlen emberi mifaszság hogy ilyeneket csinálnak.
 • Matula #11 2016. február 11. 19:33

  13
  @ArkaChopa: Na ezzel megint baromságot irtál. Neked ha évente van egy ilyen eset a világon az a reális? Arka az autóbalesetes posztjaid amire épitettél a nyugger munkatársam szerint trükkfelvétel. Mielőtt beregeltem ide azokat néztük kajaidőben a kolégákkal, az öreg azt mondta, hogy ez trükk mert nem hiszi el, hogy naponta pont úgy van autóbaleset, hogy be van kamerázva az autó. Most lassan eléred az öreg szintjét rotfl De honnan veszed azt ha évente van ilyen járműves poszt, hogy az valós? Esetleg te posztolod azért az?
 • ArkaChopa #13 2016. február 11. 19:50

  14
  @Matula: Jesszusom, te tényleg nem vagy normális barom
 • Matula #14 2016. február 11. 20:58

  15
  @ArkaChopa: Fejezd már be a majomkodásod kalap
 • ArkaChopa #15 2016. február 11. 21:10

  16
  @Matula: fejezze be aki elkezdte TE!
 • tibi03 2016. február 11. 22:01

  17
  Nem akarok belefolyni a "vitába", annyit azonban megjegyeznék, Matula, hogy néha egy kicsit valóban túl komolyan veszed ezt az egész posztolós/értékelős dolgot! Annó még réges-régen egy messzi-messzi galaxisban, amikor volt nem tetszik gomb, már azon ki tudtál akadni, ha egyvalaki nyomott egyet a posztodra. Majdnem hogy csak lebaszod az embereket, ha kinyilvánítják a véleményüket. Ha nem tudod elviselni az esetleges negatív kritikát(ami jelen esetben pl. még csak nem is ellened irányult), akkor azt ajánlom, hogy ne posztolj! Úgysem tudsz mindenkinek megfelelni. Lesz akinek tetszik, és néha lesz olyan is, akinek nem. És akkor mi van? Gondolom neked sem tetszik itt az összes poszt?? Csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni a témához, nem rosszindulatból mondtam!
 • Matula #17 2016. február 11. 22:30

  18
  @tibi03: Nem az volt a baj hanem az, hogy ha valamit alátámasztok akkor nemá, hogy kamu az egész és kész. Ha van egy ilyen téma poszt ami ritka akkor mit nem lehet elhinni? Van kép videó stb Nem kértem mást csak ésszerű magyarázatot. Nem kaptam. Te ha holnap vennél egy ladát 1500 kilóméterrel és képekkel videóval felposztolnád, hogy micsoda szerencsés vagy, hogy ilyen autóhoz jutottál akkor, hogy esne ha alákommentelném, hogy kamu az egész?! Valószinűleg érvelnél, én meg linkelgetnék mindent, hogy megcáfoljam. Csak azt baszom le aki nem győz meg :) A posztolás meg nem csak rólatok szól. Vannak nézők és vagytok ti. kalap
 • ArkaChopa #18 2016. február 12. 07:43

  19
  @Matula: Nem támasztottál alá semmit, mert nem is lehet. Egy orosz oldalról letöltött poszt hitelességét még a NASA sem tudja igazolni, nem hogy TE! Én kételkedtem, és ennyi. Ezt nem tudtad elfogadni. Pedig csak bele kellett volna törődni, ahogy a többi kételkedőnél tetted, de csak nálam kezdtél erősködni. Erről ennyit, semmi észérved nem volt, csak a kötözködés.
 • ArkaChopa #17 2016. február 12. 07:46

  20
  @tibi03: Azt hiszem fel kerültél arra a bizonyos fekete pontos táblára Matunál. :D Mondhatjuk, hogy rossz oldalra kerültél , tudod - "Vannak nézők és vagytok ti." Tehát innentől nem vagy néző, ezt vedd megtiszteltetésnek. :D Matu szerint mi vagyunk a rossz erő, de szerintem nem mi állunk a sötét oldalon! rotfl
 • tibi03 #18 2016. február 12. 08:00

  21
  @Matula: Ja, ne haragudj! Nem tudtam, hogy ezt az autót te vetted, te készítetted a képeket, videókat. Ez esetben elhiszem, hogy szarul esett a kommentem. Csak azt nem értem, miért oroszul beszélsz a videóban? Na mindegy, biztos én vagyok a hülye, hogy nem értem ezt a foggal-körömmel való védekezést valami vadidegen orosz pali javára. Még annyit reagálnék, hogy vannak a feltöltők(akik szeretnék másokkal is megosztani, amit érdekesnek találtak), és vagy te! Komolyan, Kim Jong-Un hozzád képest egy naív kissrác, akit meg lehet győzni bármiről!
 • tibi03 #20 2016. február 12. 08:01

  22
  @ArkaChopa: Így van! Az a jó néző, aki befogja a pofáját, nem kérdez, nem vitatkozik, nyom egy tetsziket, illetve egy macskát, aztán szépen séta tovább, ennyi! Mi sith lovagok tartsunk össze! :D
 • apuciCZ #16 2016. február 12. 15:44

  23
  @ArkaChopa: na menjetek szobára rotfl Matula bácsi a vidi alapján már hiszek neked.Arka te meg nehúzd már állandóan,nagy a földgolyó sok a hülye rajta,miértne lehetne ennyi elhagyatott járgány?Gyerekek,neveszekedjetek,nem áll jól nektek :D
 • ArkaChopa #23 2016. február 12. 17:36

  24
  @apuciCZ: Nem akarom szívni a véred, de mit és hogy bizonyított a videó? Mert azt nem, hogy eredeti, ahogy állítják. Ha én csinálok egy ilyen átverést, és levideózom, attól még az nem bizonyít semmit.
  Csak hogy legyen mit olvasni a jól megszervezett átverésekről
  www.keptelenseg.hu/keptelenseg/megtalaltak-a-lost-szigetet-67210…
 • apuciCZ #24 2016. február 12. 18:15

  25
  @ArkaChopa: én nemmondtam hogy a vidi valamit bizonyított,csak azt hogy ez már más mint a képek alapján,hihetöbb...amúgymeg nyugi,nemadtam igazat egyikötöknek sem,vagyis mindkettötöknek adtam,vagy mi...most ebbe belegabalyodtam...szóval azt akartam ezzel mondani hogy HAGGYJÁTOK MÁ ABBA...senki sem kiváncsi arra ahogy veszekedtek.Szórakozni járunk ide,vagy nem???
 • ArkaChopa #25 2016. február 12. 18:20

  26
 • apuciCZ #26 2016. február 12. 18:39

  27
  @ArkaChopa: rotfl vazze ezt de régen láttam má...ma este meg is nézem rotfl
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!